Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10-16/04 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10-16/04 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10-16/04 Ζώδια Κριός .

Στην αρχή της εβδομάδας θέλετε να εξερευνήσετε τα πάντα. Ξεκινάτε με ανοιχτά πανιά, παρόλο που δεν έχετε ιδέα πού πηγαίνετε. Το περιπετειώδες πνεύμα σας θα σας οδηγήσει αλάνθαστα όλη αυτή την εβδομάδα. Την Τρίτη και την Τετάρτη, καταφέρνετε να πάρετε το προβάδισμα, αφήνοντας στην άκρη μίζερους ανθρώπους και πράγματα που σας κρατάνε στάσιμους.

Μέχρι την Πέμπτη, κερδίζετε ήδη αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας. Απολαύστε το την Παρασκευή, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο να περιμένετε καταιγίδες. Κρατήστε ένα πιο χαμηλό προφίλ μέχρι να περάσει η μπόρα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Βγάλτε στην επιφάνεια τον πιο γοητευτικό σας εαυτό και μπορείτε να πάρετε σχεδόν ό,τι θέλετε τη Δευτέρα. Μην συμπεριφέρεστε αλαζονικά. Φροντίστε απλά να είστε ο εαυτός σας και οι άνθρωποι γύρω σας θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σας ευχαριστήσουν.

Η Τρίτη και η Τετάρτη θα είναι μέρες αφιερωμένες στον εαυτό σας. Μπορεί να έχετε μια διαφωτιστική συνάντηση με κάποιον που προηγουμένως υποπτευόσασταν ότι δεν είχε τίποτα να σας διδάξει. Η Πέμπτη μπορεί να είναι μια περίεργη μέρα, καθώς δεν θα μπορείτε να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά σε μια-δυο μέρες θα έχετε αντιληφθεί πλήρως την κατάσταση. Σχεδιάστε να βγείτε με έναν παλιό σας φίλο την Κυριακή. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10-16/04 Ζώδια Δίδυμοι

Περνάτε απίστευτα καλά με τον νέο σας φίλο στην αρχή της εβδομάδας. Αλλά καθώς τα συναισθήματά σας είναι στα άκρα, μπορεί να αντιληφθείτε ακόμη και μια μικρή διαφωνία ως κάτι δραματικό. Την Τρίτη ή την Τετάρτη, αν τα πράγματα πάνε πραγματικά άσχημα, προσπαθήστε να καταλάβετε τι νιώθει το άτομο απέναντί σας και κάντε ό,τι μπορείτε για να βελτιώσετε την κατάσταση. Μια διανοητική συζήτηση στο τέλος της εβδομάδας θα σας αποσπάσει από την προσωπική σας ζωή, με την καλή έννοια. Ένα συναρπαστικό επιχείρημα θα μπορούσε να σας αναγκάσει να δείτε ξανά κάτι από διαφορετική οπτική γωνία. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Αν δυσκολεύεστε να αυξήσετε την ενέργειά σας τη Δευτέρα, μην ψάξετε για περισσότερο καφέ. Κάντε κάτι πραγματικά καλό για τον εαυτό σας. Κάτι που θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε. Ό,τι κι αν επιλέξετε θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι σας βοηθάει να χαλαρώσετε. Την Τρίτη και την Τετάρτη, δεν θα έχετε όρεξη να κάνετε πολλά. Και την Πέμπτη, θα πείτε μια ιστορία σε κάποιον που, όπως αποδεικνύεται, δεν σας ακούει. Απογοητευτικό! Αν κάποιος ξεκινήσει μια συζήτηση την Παρασκευή, προσπαθήστε να την κατευθύνετε προς ένα ακίνδυνο θέμα και μην μιλήσετε καθόλου για τα συναισθήματά σας. Το Σάββατο και η Κυριακή είναι μέρες αφιερωμένες στην οικογένειά σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

chartomantia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Είστε ενθουσιασμένοι. Αυτό το ειδύλλιο απογειώνεται πραγματικά στις αρχές της εβδομάδας. Αισθάνεστε τόσο καλά που δεν μπορείτε να κάτσετε σε ένα σημείο. Την Τρίτη και την Τετάρτη, καθώς συνεχίζετε το φλερτ με αυτό το άτομο, θυμηθείτε να μην κολλάτε μόνο στο τι εντύπωση θα κάνετε αλλά προσπαθήστε να είστε καλός ακροατής. Αν συλλαμβάνετε τον εαυτό σας να θέλει αυτό το άτομο όλο και περισσότερο καθώς προχωρά η εβδομάδα, προσπαθήστε να γίνεστε κολλιτσίδα. Σε κανέναν δεν αρέσει να τον πιέζουν. Και σκεφτείτε ότι και αυτός/ή είναι άνθρωπος με ελαττώματα όπως όλοι. Ίσως μάλιστα μάθετε μερικά από αυτά το Σαββατοκύριακο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Θα θέλατε να παραλείψετε όλο το στάδιο του φλερτ και να πάτε κατευθείαν, ας πούμε, να ζήσετε μαζί, αλλά αυτό το άτομο δεν ξέρει καν την ύπαρξή σας. Μάλλον ήρθε η ώρα να ξεπεράσετε την ένταση (μια ένταση που υπάρχει ίσως αποκλειστικά στο μυαλό σας) και να του/της πείτε κάτι. Το ρίσκο που θα πάρετε θα αποδώσει. Ο έρωτας φιγουράρει έντονα στην ζωή σας την Τρίτη και την Τετάρτη, και μέχρι την Πέμπτη πετάτε όλες τις προκαταλήψεις σας για την αγάπη από το παράθυρο. Αυτό το Σαββατοκύριακο, σας προβληματίζουν κυρίως θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και την δέσμευση. Ίσως θέλετε να κινηθείτε πιο γρήγορα από ότι θέλει το άλλο άτομο. Μιλήστε για το πώς νιώθετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10-16/04 Ζώδια Ζυγός

Έχετε το χάρισμα της αυτοέκφρασης στην αρχή της εβδομάδας. Μπορείτε να πείτε πώς αισθάνεστε σε κάποιον άλλο, να σας καταλάβει πλήρως και να συμπάσχει μαζί σας. Αυτή την εβδομάδα γενικά θα έχετε μια ασταθή συμπεριφορά, καθώς η διάθεση σας θα αλλάζει από την μία στιγμή στην άλλη. Την Τρίτη και την Τετάρτη, μπορεί να νιώθετε συναισθηματικοί και κάπως καταθλιπτικοί. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, είστε ικανοποιημένοι με την κατάσταση της ερωτικής σας ζωής (η οποία περνάει μια ανανέωση) και απλά είστε χαρούμενοι. Και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα θελήσετε να απολαύσετε τις μικρές χαρές της ζωής, όπως ένα δείπνο με καλούς φίλους. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Έχετε το δικό σας ξεχωριστό στυλ, αλλά πότε-πότε πείθεστε από την παρέα σας να αγοράσετε κάτι μοντέρνο. Αυτό μπορεί να συμβεί τη Δευτέρα. Και όσο χαρούμενοι και αν είστε που επιτρέψατε στον εαυτό σας μια αυθόρμητη κίνηση, θα συνειδητοποιήσετε ότι μάλλον δεν κάνατε καλά, καθώς αυτό που φοράτε δεν σας ταιριάζει. Αυτό το Σαββατοκύριακο μπλέκεστε σε ένα ειδύλλιο, αλλά πρώτα πρέπει να υπομείνετε μερικά προβλήματα στο σπίτι την Πέμπτη και την Παρασκευή. Καβγάδες, κυρίως. Να είστε δημιουργικοί σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα επιλύσετε τα προβλήματα. Μετά θα μπορέσετε να ασχοληθείτε απερίσπαστοι με αυτό το καινούργιο άτομο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

taro-zodia-76

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Κάθε φορά που νιώθετε ελαφρώς απογοητευμένοι για την ερωτική σας ζωή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε με τους φίλους σας, οι οποίοι δεν είναι απλώς υπέροχοι άνθρωποι αλλά και εντυπωσιακά αστείοι. Συζητήστε με κάποιον από αυτούς την Τρίτη ή την Τετάρτη. Περάστε χρόνο με άτομα που σας κάνουν χαρούμενους. Και μετά κάντε το επόμενο βήμα και πιάστε συζήτηση με έναν άγνωστο την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Σιγά-σιγά θα αποκτήσετε την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση. Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα προλαβαίνετε να δέχεστε προτάσεις από υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Έχετε πολλά σχέδια στην αρχή της εβδομάδας, αλλά δεν έχετε ιδέα για το πώς θα καταφέρετε να τα πραγματοποιήσετε. Βάλτε τα δυνατά σας και θα τα καταφέρετε. Μέχρι την Τρίτη, είναι ήδη ξεκάθαρο ότι τα σχέδιά σας λειτουργούν. Αυτό το άτομο που προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε είναι προφανώς εντυπωσιασμένο. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, σκεφτείτε μερικές ακόμη δικαιολογίες για να τραβήξετε την προσοχή του/της. Ίσως χρειάζεται μια μικρή αλλαγή στην προσέγγισή σας. Ίσως —όσο ανόητο κι αν ακούγεται— θα έπρεπε να βάλετε τις σκέψεις σας σε ένα γράμμα – ή έστω σε ένα email. Το Σαββατοκύριακο θα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να στείλετε κάτι τέτοιο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10-16/04 Ζώδια Υδροχόος

Μερικά νέα μέλη που προστίθενται στην παρέα σας φέρνουν πραγματικά κάτι ξεχωριστό στην κοινωνική δυναμική. Κάτι τέτοιο δείχνει ότι είναι σοφό να είστε ανοιχτόμυαλοι και να δίνετε ευκαιρίες στους ανθρώπους. Την Τρίτη και την Τετάρτη, είναι η ώρα σας να πάρετε μια ανάσα—κοιμηθείτε όσες περισσότερες ώρες μπορείτε- καθώς την Πέμπτη επιστρέφετε σε δραστηριότητες που απαιτούν όλη σας την ενέργεια. Οι άνθρωποι επηρεάζονται από τη λάμψη σας την Παρασκευή. Προχωρήστε και δώστε το παράδειγμα αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά μην παραλείψετε να βοηθήσετε έναν φίλο που σας χρειάζεται. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Κάντε το σωστό τη Δευτέρα και η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Όσο κι αν σας αρέσει να συζητάτε για οτιδήποτε σας συμβαίνει, καλύτερα να είστε πιο ήσυχοι και πιο προσεκτικοί. Δείτε προς ποια κατεύθυνση πηγαίνουν τα πράγματα, πριν αναλάβετε δράση. Ίσως χρειαστεί να ζητήσετε μια χάρη από έναν φίλο ή να παρακαλέσετε έναν συνάδελφο να καλύψει την βάρδια σας την Τετάρτη, αλλά θα ανταποδώσετε τη χάρη σε χρόνο μηδέν, μόλις την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Εύχεστε να μπορούσατε να βοηθάτε συνέχεια τους άλλους, αλλά δεν μπορείτε. Ο κόσμος είναι τεράστιος κι εσείς μόνο ένας άνθρωπος. Και κάπου-κάπου – την Κυριακή ίσως;- χρειάζεται να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας . Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος