Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/05 Κυριακή

erwtikes-28314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/05 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/05 Ζώδια Κριός .

Εάν περιμένετε τις ιδανικές συνθήκες για να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας, δεν υπάρχει καλύτερη μέρα από τη σημερινή.

Αν πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να φορέσετε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο, να βγείτε εκεί έξω και να γνωρίσετε καινούργια άτομα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα άστρα ευνοούν την ερωτική σας ζωή, ειδικά αν είστε αδέσμευτοι.

Η σημερινή είναι η πιο ιδανική μέρα για να βγείτε έξω και να επιδιώξετε την επαφή με κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Εάν έχετε μόνιμη σχέση, ξεχάστε τους εγωισμούς.

Περάστε χρόνο με τον/την σύντροφό σας, γιατί περνάει δύσκολα και έχει ανάγκη από την συμπαράστασή σας. Θα διαπιστώσετε ότι η σχέση σας θα βελτιωθεί και θα αισθανθείτε καλύτερα με τον εαυτό σας. Αν πάλι έχετε κουραστεί να είστε μόνοι, σήμερα μπορεί να γνωρίσετε το άλλο σας μισό.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/05 Ζώδια Δίδυμοι

Τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή είναι κάπως μπερδεμένα και βρίσκετε εξαιρετικά ενοχλητική αυτή την κατάσταση. Επομένως, θα ήταν καλή ιδέα να μιλήσετε ειλικρινά με το άλλο σας μισό. Μόλις καταλάβετε τι πάει λάθος, θα μπορέσετε να το διορθώσετε. Εάν δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, ίσως σήμερα επανασυνδεθείτε με έναν παλιό σας έρωτα.

Ζώδια Καρκίνος

Τον τελευταίο καιρό διαπιστώνετε ότι ίσως ο/η σύντροφός σας δεν είναι ακριβώς όπως φανταζόσασταν και ότι τα πράγματα στη σχέση σας δεν είναι τόσο ρόδινα όσο νομίζατε. Αλλά προτού λάβετε οποιαδήποτε τελική απόφαση, μιλήστε μαζί του/της για να δείτε αν καταλαβαίνει ποιο είναι το πρόβλημα και αν είναι πρόθυμος/η να αλλάξει. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να γίνετε πιο προσιτοί. Ίσως τότε το άτομο που σας ενδιαφέρει να αποφασίσει να αποκαλύψει τα αληθινά του συναισθήματα.

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/05 Ζώδια Λέων

Στη σχέση σας, προσέξτε τι θα πείτε σήμερα, επειδή θα είναι πολύ εύκολο για τον/την σύντροφό σας να παρεξηγήσει αυτά που λέτε, και ενδεχομένως τα πράγματα να πάρουν άσχημη τροπή. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, σήμερα θα γνωρίσετε ένα καινούργιο άτομο, που θα φέρει στην επιφάνεια την πιο αισθησιακή σας πλευρά. Αφεθείτε λίγο – θα σας κάνει πολύ καλό.

Ζώδια Παρθένος

Καλά θα κάνετε να εκφράζετε περισσότερο τα συναισθήματά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να χτίσετε έναν ισχυρότερο δεσμό με τον/την σύντροφό σας, να αισθανθείτε πιο κοντά ο ένας στον άλλο και να απολαύσετε περισσότερο το χρόνο σας μαζί. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε την ιδανική σχέση, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να βγείτε έξω με φίλους. Αποπνέετε μια σέξι αύρα και έχετε μια διάθεση φλερτ που θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε καινούργια άτομα. Και ποιος ξέρει; Μία από αυτές τις συναντήσεις θα μπορούσε κάλλιστα να εξελιχθεί σε μια ερωτική σχέση.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 02/05 Ζώδια Ζυγός

Τα άστρα χαμογελούν στην ερωτική σας ζωή και κάνουν την σημερινή μέρα ιδανική για να περάσετε χρόνο με τον/την σύντροφό σας. Επιλέξτε να κάνετε πράγματα που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας και θα τονώσουν την σχέση σας. Εάν έχετε κουραστεί να είστε μόνοι, σήμερα μπορεί να εμφανιστεί στην ζωή σας ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να ξαναπιάσετε την σχέση σας από εκεί που την αφήσατε. Μην κάνετε ξανά τα ίδια λάθη.

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα πάνε καλά στην προσωπική σας ζωή. Εσείς και ο/η σύντροφός σας κάνετε το τέλειο δίδυμο, επικοινωνείτε άψογα μεταξύ σας και είστε πλέον σε θέση να διαλύσετε τα σκοτεινά σύννεφα στη σχέση σας και να δημιουργήσετε μια νέα βάση για το μέλλον. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η γοητεία και το πάθος σας σας κάνουν ακαταμάχητους και επιθυμητούς.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Τοξότης

Η σχέση σας έχει κολλήσει σε μια ρουτίνα και έχετε αρχίσει να κουράζεστε. Θα πρέπει να αναλάβετε επειγόντως δράση για να αλλάξετε τα πράγματα. Ίσως χρειαστεί λίγη προσπάθεια για να πείσετε τον/την σύντροφό σας να δοκιμάσει κάτι καινούργιο, αλλά σύντομα θα διαπιστώσετε ότι αξίζει τον κόπο. Οι προσπάθειές σας θα αναζωογονήσουν το δεσμό σας και θα ανεβάσουν την διάθεσή σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, καλό θα ήταν να αποδεχτείτε τυχόν προσκλήσεις, να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Το έχετε μεγάλη ανάγκη, για να μην πούμε πόσο καλό θα κάνει στην διάθεσή σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή, αρκεί να επικεντρωθείτε στα θετικά. Μια πιο αισιόδοξη προοπτική όχι μόνο θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο χαλαροί, αλλά θα δώσει νέα ώθηση στην σχέση σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ένα καινούργιο άτομο θα έρθει σύντομα στην ζωή σας και θα σας κάνει ευτυχισμένους.

xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Μήπως θέλετε πάντα να περνάει το δικό σας; Προσπαθήστε να παραμείνετε ευέλικτοι και χαλαρώστε τη στάση σας απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Μερικές φορές τείνετε να είστε πολύ επικριτικοί και τις περισσότερες φορές άδικοι. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην χάνετε το κουράγιο σας. Όλα θα έρθουν στην κατάλληλη στιγμή.

Ζώδια Ιχθύες

Ακόμα κι αν έχετε μια μακροχρόνια σχέση, η σημερινή μέρα ευνοεί το πάθος και τον ρομαντισμό! Αισθάνεστε σέξι και έτοιμοι να ξεκινήσετε νέα ερωτικές περιπέτειες με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, το σεξαπίλ σας θα προσελκύσει πολλούς ενδιαφερόμενους σήμερα. Ανάμεσά τους μπορεί να είναι κάποιος/α που σας ταιριάζει και θα μείνει δίπλα σας για πάντα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00