ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτωβριος

Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια – Οκτώβριος

Ο δεύτερος μήνας του Φθινοπώρου ανοίγει τις πύλες του, και υποδέχεται αρκετά και δύσκολα αστρολογικά φαινόμενα, που θα δώσουν το βαρύ τους στίγμα σε ερωτικές και οικονομικές καταστάσεις. Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτοί που κράτησαν τις ισορροπίες τους όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, και απλά στο τώρα θα απολαύσουν τα οφέλη των προσπαθειών τους.

Για όλους τους ζωδιακούς συνδυασμούς:

 

Ζώδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με Ζώδια της Φωτιάς
Εσείς οι δύο δεν έχετε κανέναν φραγμό και όριο. Όπως το αντιλαμβάνεστε μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας το εκφράζετε, και ότι γίνει. Αυτός ο μήνας θα χρειαστεί από την πλευρά ειδικά τη δική σας, να εκφραστεί μέσα από διπλωματία και καινούργιες προτάσεις. Υποστηρικτικός και στην ψυχολογία σας και στο θέμα των οικονομικών.
Ερωτική Συμβατότητα: 8/10

zodia-taro-45

Ζώδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με Ζώδια της Γης
Η ψυχική σας διάθεση είναι στα κατώτατα δυνατά όρια. Για αυτό ευθύνεται σε ένα μεγάλο ποσοστό, η δυσκολία που αντιμετωπίζετε στην αισθηματική επικοινωνία μέσα στην σχέση σας. Από τις 05-10 και μέχρι την Πανσέληνο, θα μπορέσετε – και με την πρωτοβουλία του ανθρώπου σας – να βρείτε τι φταίει και πώς μπορεί να διορθωθεί.
Ερωτική Συμβατότητα: 9/10

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζώδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με Ζώδια του Αέρα
Το προσεχές διάστημα, για τον δικό σας ερωτικό συνδυασμό είναι καταπληκτικό. Μπορείτε να θέσετε τα θέματα που σας απασχολούν στον σύντροφο σας, όπου και θα τα ακούσει με διάθεση προς την κατεύθυνση πια των πρακτικών λύσεων. Ακόμη και αυτοί που είναι σε απομάκρυνση, θα καταφέρουν μέσα στον Οκτώβριο να επανασυνδεθούν.
Ερωτική Συμβατότητα: 8/10

Ζώδια της Φωτιάς σε Ερωτική Συναστρία με Ζώδια του Νερού
Δυσκολίες παντού αλλά όχι για πολύ. Η αναθέρμανση συναισθημάτων που ζητάτε, θα συμβεί και με την δική σας συναίνεση. Όλα τα αστρολογικά και ειδικά η θέση της Αφροδίτης, σας υποστηρίζουν για να ολοκληρώσετε ημιτελείς καταστάσεις, είτε αυτές αφορούν ένα ξεχασμένο διαζύγιο είτε κάποια παλιά σχέση… που δεν πρέπει πια να σας ενοχλεί.
Ερωτική Συμβατότητα: 7/10

Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια – Οκτώβριος

Ζώδια της Γης σε Ερωτική Συναστρία με Ζώδια της Γης
Έχετε την απόλυτη προτεραιότητα, σε σχέση με όλους τους άλλους. Μπορείτε πια να πείτε ότι έχετε κατακτήσει ο ένας την καρδιά του άλλου, και το μόνο που απομένει είναι να πάτε τη σχέση σας σε ένα άλλο επίπεδο. Οι μπλεγμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν και τρίτους, θα τερματιστούν χωρίς να αφήνουν «παράθυρα» για ελπίδες αργότερα.
Ερωτική Συμβατότητα: 8/10

Ζώδια της Γης σε Ερωτική Συναστρία με Ζώδια του Αέρα
Μια ακραία αστρολογική περίοδος για εσάς. Είσαστε αυτοί που δεχτήκατε τις περισσότερες δυσκολίες σε κάθε τομέα της ζωής σας. Τώρα ο καινούργιος μήνας, με τη σοφία που έχετε πια συσσωρεύει, θα σας σπρώξει σε αποφάσεις που θα χαρακτηρίζουν όλο το υπόλοιπο τρέχον έτος. Όσοι είναι σε φάση «εντός – εκτός» σχέσης, ίσως και τελικά να αποφασίσουν… το δεύτερο.
Ερωτική Συμβατότητα: 9/10

Ζώδια της Γης σε Ερωτική Συναστρία με Ζώδια του Νερού
Έχετε ξεπεράσει τις δυσκολίες του πρόσφατου παρελθόντος, και το μόνο που απομένει είναι να μιλήσετε και να συνεννοηθείτε με τον άνθρωπο σας πάνω στα προγράμματα του Φθινοπώρου – Χειμώνα. Διαδικασίες διαζυγίων – περιουσιακών – οικονομικών θεμάτων, θα οδηγηθούν στη λύση τους μέσα στο μήνα του Ζυγού.
Ερωτική Συμβατότητα: 10/10

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια του Αέρα σε Ερωτική Συναστρία με Ζώδια του Αέρα
Ένας επικοινωνιακός ερωτικός συνδυασμός, που θα δώσει ευκαιρίες για να λυθούν παρεξηγήσεις μεταξύ των ζευγαριών. Αν υπάρχει αρκετή θέληση και αληθινή αγάπη, όλα τα προβλήματα και τα εμπόδια θα παραμεριστούν. Σχέσεις με χιλιομετρική απόσταση θα πάρουν αποφάσεις για μόνιμη ένωση – φυσική παρουσία ο ένας στη ζωή του άλλου.
Ερωτική Συμβατότητα: 9/10

Ζώδια του Αέρα σε Ερωτική Συναστρία με Ζώδια του Νερού
Ο μήνας αυτός είναι δικός σας. Όλα έχουν πάρει την πορεία τους. Οι συζητήσεις και οι αποφάσεις που θα παρθούν από κοινού, θα είναι και οι τελικές. Με χαρά σας θα δείτε και το συντροφικό σας ταίρι να σας υποστηρίζει στις δικές σας επιλογές. Δεσμεύσεις που έχουν κουράσει ή έχουν παρεμβληθεί τρίτοι, θα τερματιστούν άμεσα.
Ερωτική Συμβατότητα: 8/10

Ζώδια του Νερού σε Ερωτική Συναστρία με Ζώδια του Νερού
Είσαστε και οι δύο παρορμητικοί σε οτιδήποτε αφορά στο συναίσθημα. Αυτό βέβαια, ίσως έχει αποδώσει μεγάλες υποσχέσεις και ελάχιστες τελικά πράξεις. Ο καινούργιος μήνας και μέχρι να εισέλθει η εποχή του Σκορπιού, θα σας κάνει να ξεκαθαρίσετε τις αποφάσεις σας. Αν τελικά κάποιος από τους δύο δεν είναι έτοιμος για δέσμευση, καλύτερα ας περιμένετε λίγο ακόμη.
Ερωτική Συμβατότητα: 9/10

Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια – Οκτώβριος