ερωτικη σεληνη 22-24/06, Ένα και δύο μετράω τα κύματα

anadromos-poseidwnas

ερωτικη σεληνη 22-24/06, Ένα και δύο μετράω τα κύματα

Η σεληνη περνάει στον Υδροχόο από 22 Ιουνίου, Εύνοια σε Ζυγούς και Τοξότες

σεληνη – Κριός: Αν έχετε δοκιμάσει τα πάντα σε αυτόν τον δεσμό, και τίποτα τελικά δεν καλυτερεύει, τότε το μόνο που σας απομένει είναι να φύγετε πριν μπλοκαριστείτε τελείως.
All day and night: Ιδέες και πράξεις

σεληνη – Ταύρος: Η ατμόσφαιρα είναι φορτισμένη από τα λάθη του παρελθόντος και αυτό ίσως πια να μην μπορείτε, να το ισορροπήσετε στο κεφάλι σας. Αφήστε και την άλλη πλευρά να κάνει τις κινήσεις της.
All day and night: Ερωτικές συμφωνίες

zodia-taro-45

 

σεληνη – Δίδυμοι: Δείχνετε πια τον καλύτερο εαυτό σας σε όλους. Τώρα που τα άστρα, σας έχουν αφήσει και λίγο μόνους, σίγουρα θα βρείτε και τον άνθρωπο σας.
All day and night: Τελικές αποφάσεις

σεληνη – Καρκίνος: Θα σας επισκεφτεί κάποιος από τα παλιά και το μόνο σίγουρο είναι, ότι δεν ανήκει στα φιλικά σας περιβάλλοντα. Ετοιμαστείτε για ανατροπές.
All day and night: Αισθηματική παραπλάνηση

σεληνη – Λέων: Ερωτικά και επικοινωνιακά παιχνίδια, θα σας φέρει η νέα θέση του Ήλιου. Τουλάχιστον εσείς οι ελεύθεροι, επωφεληθείτε από αυτό.
All day and night: Μη στρέφεστε στο παρελθόν

σεληνη – Παρθένος: Έχετε ξεπεράσει τα όρια την υπομονής. Αυτό όμως δεν μπορεί να συνεχίσει να συμβαίνει, καθότι δεν εξυπηρετεί κανέναν από τους σκοπούς σας.
All day and night: Ακατάλληλες επαφές

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

σεληνη – Ζυγός: Είστε σε μια φάση που την αγάπη την έχετε ανάγκη. Αυτό θα σας ανταποδοθεί στο πολλαπλάσιο, από τον σύντροφο σας. Ευνοήστε σε όλα!
All day and night: Αλλαγές στην πορεία

σεληνη – Σκορπιός: Όλα πηγαίνουν προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε. Το άτομο που σας είχε παλαιότερα ταλαιπωρήσει, στο τώρα σας έρχεται με αισθηματικά δώρα.
All day and night: Εποχή για αλλαγές

σεληνη – Τοξότης: Η διάθεση σας είναι εκρηκτική, και ουδείς τολμά να σας πει το παραμικρό. Κάπως έτσι ίσως, και να τρομάζετε πρόσωπα που επιθυμούν να σας πλησιάσουν.
All day and night: Είστε οι κερδισμένοι

σεληνη – Αιγόκερως: Έχετε καταρρίψει όλους τους Μύθους. Το άτομο τελικά που είχε τραβήξει την προσοχή σας, δεν είναι σας καλύπτει πια σε τίποτα.
All day and night: Περιποιηθείτε τον εαυτό σας

σεληνη -Υδροχόος: Οι απέριττες συμπεριφορές σας, είναι και αυτές που γοητεύουν τους γύρω σας. Μέσα σε όλα αυτά και ένας νέος έρωτας που θα σας καταπλήξει.
All day and night: Είστε οι πρωταγωνιστές

σεληνη – Ιχθείς: Η Αφροδίτη και ο Ήλιος, σε δύσκολες όψεις με τον ανάδρομο Κυβερνήτη σας, θα αναδείξουν προβλήματα που είχαν κρυφτεί και από τους δύο συντρόφους.
All day and night: Λαμβάνετε ερωτικά σινιάλα