ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 9/08 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 09.08 Τρίτη

 

Η κάρτα λενορμαν της Τρίτης 05. Το Δέντρο (07 Κούπα)
Σκέψεις για επανασύνδεση, πρόταση για γάμο, οικονομικές απολαβές.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Θεωρείτε ότι έχει έρθει η σωστή ώρα, για να κάνετε αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή, η οποία σας δείχνει εδώ και καιρό, ότι έχει βαλτώσει με τα ίδια και τα ίδια.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Δείχνετε ότι δεν είτε ικανοποιημένοι με την παρούσα κατάσταση της ζωής σας. Αυτό πραγματικά δεν αφορά κανένα, εκτός από εσάς.

ζωδια – Ζυγός: Είναι έντονη η επιθυμία σας, για εξελίξεις στην ερωτική σας πραγματικότητα που έχει όλες τις ιδανικές προδιαγραφές, για να περάσει και σε μια πιο δεσμευτική κατάσταση.

ζωδια – Αιγόκερως: Αδειάστε τις βαλίτσες σας, από το παρελθόν και βάλτε αέρα από το παρόν και το μέλλον. Πριν την λήξη του Καλοκαιριού, θα έχετε βρεί τον έρωτα της ζωής σας.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Μπορείτε να κάνετε κάτι καλύτερο, από το να μένετε βουβοί πάνω σε εξελίξεις που αφορούν και την δική σας πραγματικότητα. Ενεργοποιηθείτε.

ζωδια – Λέων: Υπάρχει ένας έντονος προβληματισμός, στην ατμόσφαιρα από τις συνεχείς αναποδιές που τυχαίνουν στην σχέση σας. Αυτό από την νέα εβδομάδα θα αλλάξει.

ζωδια – Σκορπιός: Είσαστε άκρως πια ικανοποιημένοι, με τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην προσωπική σας ζωή. Ακόμη καλύτερα σας έρχονται προσεχώς.

ζωδια – Υδροχόος: Συνδυάζετε λαθεμένα άτομα και συμπεριφορές. Αυτά που σας έχουν συμβεί στο παρελθόν δεν επιτρέπεται να ξανασυμβούν στο παρόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι μέρες απαιτούν ξεκούραση και αναψυχή. Έχετε περάσει ένα ταραχώδες διάστημα, με πολλά και δύσκολα, και τώρα έχει έρθει η ώρα των αλλαγών.

ζωδια – Παρθένος: Αν τελικά ούτε και εσείς ξέρετε ακριβώς τι αισθάνεστε, καλό θα ήταν από πλευράς σας, να το παραδεχτείτε στον άνθρωπο σας, και να μην του τάζετε παραπάνω των δυνάμεων σας.

ζωδια – Τοξότης: Διαθέστε και λίγο παραπάνω χρόνο για τον εαυτό σας. Έχετε αφήσει πολλά από αυτά που κάποτε, σας έδιναν χαρά και δημιουργική διάθεση.

ζωδια – Ιχθύς: Αναλάβετε και εσείς το βάρος των δικών σας ευθυνών και μην επαναπαύεστε. Οι μέρες μέχρι να λήξει ο μήνας, έχουν πολλές αποκαλύψεις.