ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.05 Πέμπτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.05 Πέμπτη

ερωτικη χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 20. Ο Κήπος (08 Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Νέος έρωτας
– Συντροφικότητα
– Νέα σχέση

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Μόνο καλές εκπλήξεις θα έχετε πια από το άτομο που αγαπάτε, και όσο προχωράει ο μήνας, τόσο και πιο πολύ θα έρχεστε εσείς οι δύο πιο κοντά.

Ταύρος

Κάποιες παλιές υποσχέσεις που σας έχει δώσει το ταίρι σας, τώρα είναι σε θέση, για να τις κάνει και πράξεις. Πιθανόν και να χρειάζεται να κάνετε και εσείς κάτι ανάλογο.

Διαβαστε στο  Μαύρη Σελήνη Λίλιθ στους Ιχθύες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Δρομολόγια και ταξίδια, έχουν γίνει για το δικό σας το χατίρι, αλλά ακόμη δεν έχετε δώσει τις τελικές σας απαντήσεις, στον άνθρωπο που ξέρετε ότι σας αγαπάει.

χαρτομαντεια Καρκίνος

Ζωντανεύουν τα όνειρα σας, και τώρα μέσα από την υλική άνεση που θα αποκτήσετε, θα καταφέρετε και να ισορροπήσετε και τον δεσμό – γάμο σας.

Λέων

Είστε ιδιαίτερα δραστήριοι, αυτό το χρονικό διάστημα και σίγουρα ξέρετε ότι οι λύσεις σύντομα θα έρθουν. Μέχρι τότε μην αποκαλύπτετε σε κανέναν τα σχέδια σας.

zodia-zwdia-9988

Παρθένος

Τα φρέσκα πρόσωπα που τρέχουν γύρω σας, δεν έχουν όλα την ίδια φιλική διάθεση προς εσάς! Κάποιο ήδη σας έχει ερωτευτεί παράφορα και βαθιά.

χαρτομαντεια Ζυγός

Ασχολείστε με ομαδικές δραστηριότητες και έχετε κάνει πολλές και σημαντικές γνωριμίες. Τώρα μια θα σας προσεγγίσει μέσα φιλικής διάθεσης.

Σκορπιός

Δεν χρειάζεται το ταίρι σας, ανταλλάγματα καθώς ήδη στο παρελθόν έχετε αποδείξει τι μπορείτε να προσφέρετε. Εσείς σύντομα θα είστε σε γάμο!

zodia-88

Τοξότης

Το ταίρι σας, προσπαθεί με όλους τους τρόπους, να σας εξυπηρετήσει αλλά και να σας βοηθήσει σε όλα αυτά που έχετε ήδη σαν πλάνα στο μυαλό σας.

Αιγόκερως

Αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει, καλά με τον άνθρωπο σας και μάλλον τώρα έχει έρθει και το σωστό χρονικό σημείο για να μιλήσετε πιο αληθινά.

Υδροχόος

Καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες, τρέχουν γύρω σας και μάλλον πρέπει να δείτε τι συμβαίνει και με την προσωπική σας ζωή, που χρειάζεται μια ανανέωση.

Ιχθείς

Την δύσκολη του πλευρά, θα σας δείξει αυτές τις ημέρες ο καινούργιος σας αγαπημένος! Δεν θα γοητευτείτε, άρα προσοχή τι υπόσχεστε από εδώ και μετά.

Διαβαστε στο Άνοιξη 2019 Αναλυτικό Ωροσκόπιο προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.