ερωτοσκοπιο Ιουνιος ζωδια Α

test-gamos-zwdia

ζωδια Κριός

Μια Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 5 Ιουνίου βρίσκει την φλυαρία ανάμεσα σε εσάς και το μακροχρόνιο ταίρι σας, να τριγυρνά γύρω από το θέμα του να δοκιμάσετε διαφορετικά στυλ στο σεξ. Εν τω μεταξύ, οι αδέσμευτοι Κριοί έχουν άλλη ατζέντα και είναι σε επιφυλακή για την μόνιμη αγάπη – και κουρασμένοι από τις ατελείωτες επιπόλαιες σχέσεις.

Αυτή η Σελήνη βγάζει σε όλους τους Κριούς, τη φύση του χαμαιλέοντα από μέσα τους, αλλά περίπου ή ακριβώς στο τέταρτο της Σελήνης στις 12 Ιουνίου, θα αρχίσετε να σκέφτεστε πως αρκετά για τώρα και ίσως απλά να θελήσετε να είστε ο αυθεντικός σας εαυτός.

zodia-taro-45

Αγαπάτε να ωθείτε τα σεξουαλικά όρια και δεν είστε ποτέ βαρετοί και αυτός ο ενθουσιασμός που χαρίζετε, θα πρέπει να είναι αρκετός- όχι άλλα εγκεφαλικά παιχνίδια όταν κάνετε την κατάκτηση σας. Η Αφροδίτη κινείται στον Καρκίνο στα μέσα του μήνα και όσο προχωρούμε τόσο στην Πανσέληνο, όσο και στο καυστικό Θερινό Ηλιοστάσιο στις 20 Ιουνίου, η έντονη και παιχνιδιάρικη φύση σας, καλούνται στο παιχνίδι.

Λαχταράτε την εν λόγω έξαψη που ακολουθεί τον νέο έρωτα, όταν αυτές οι ζεστές νύχτες του καλοκαιριού κυλήσουν, μπορεί και να βρείτε τον εαυτό σας σε πλήρη καταδίωξη κάποιου συγκεκριμένου νέου στη ζωή σας. Το τέταρτο της Σελήνης στις 27 Ιουνίου, στο δικό σας ζώδιο, του Κριού, μπορεί να πλάθει το «κελεπούρι» που νομίζετε ότι ψάχνετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Ταύρος

Εσείς, Ταύροι, μπορείτε να είστε τόσο έντονοι και σεξουαλικά απειλητικοί, όσο ο ομόλογός σας, Σκορπιός. Αν είστε σε μια καυτή σχέση, αυτή θα μπορούσε να είναι η στιγμή που θα διερευνήσετε τις σκοτεινές γωνιές της ερωτικής φύσης του συντρόφου σας και η έκτη αίσθηση σας για τα μυστικά, είναι σκληρή στη δουλειά της. Αυτά που αντιλαμβάνεστε προσθέτουν λίγο περισσότερο θερμοκρασία στην επαφή. Στις 5  Ιουνίου, με τη Νέα Σελήνη στον δεύτερο Οίκο σας, του -ανήκεις σε μένα- η εξερεύνηση εντείνεται, καθώς το κέντρο της ευχαρίστησης σας, είναι ισχυρό.

Ξαφνικά, μια σχέση που ήταν χωρίς κατεύθυνση, βλέπει το πράσινο φως και εσείς πατάτε το πόδι σας στο γκάζι. Για σας, οι επικίνδυνες σχέσεις παρέχουν ακόμα περισσότερες συγκινήσεις και θέλετε να κάνετε αυτήν την υπόθεση μακροπρόθεσμη. Οι Ταύροι αγαπάνε την ασφάλεια στον έρωτα, όπως επίσης και στο πάθος. Καθώς η Πανσέληνος στις 20 Ιουνίου φωτίζει τον νυχτερινό ουρανό, καυστικά συναισθήματα χτυπάνε με το μαγικό Θερινό Ηλιοστάσιο, κάνοντας αυτές τις επόμενες ημέρες, αξέχαστες. Για τους αδέσμευτους Ταύρους, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα είναι μαγικό, καθώς η φαντασία σας δουλεύει υπερωρίες. Στις 27 Ιουνίου ξαφνικά αισθάνεστε ατρόμητοι, εμπνευσμένοι και ανοικτοί στην αποπλάνηση, με το τέταρτο της Σελήνης στον περίφημο δωδέκατο Οίκο σας, της – πίσω από την σκηνή- σκανδαλώδους συμπεριφοράς.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Δίδυμοι

Με μια Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, των Δίδυμων, στις 5  Ιουνίου, νιώθετε πως μια φρέσκια προσέγγιση στις υποθέσεις του έρωτα, απαιτείται. Ίσως είστε κουρασμένοι από τη γνωστή ιστορία του στέλνω μήνυμα και τα βρίσκουμε για λίγο και ψάχνετε για κάτι που είναι πιο αυθεντικό – απλά δεν είστε ακριβώς σίγουροι για το τι είναι αυτό. Οποιεσδήποτε αλλαγές κάνετε σε μια μακροχρόνια σχέση θα μπορούσαν να προκαλέσουν αντίδραση, καθώς η αλλαγή φέρνει φυσικά φόβο. Όταν το Τέταρτο της Σελήνης στις 12 Ιουνίου κυλήσει, εντάσεις που έχουν κτιστεί λόγω οποιωνδήποτε μικρών αλλαγών έχετε κάνει, μπορούν να επιλυθούν στην κρεβατοκάμαρα.

Διαβαστε  το ερωτοσκοπιο Ιουνιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος   λεων παρθενος ζυγος σκορπιος   τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Προσέξτε – οι θερμοκρασίες είναι έτοιμες να ανέβουν ακόμη υψηλότερα, καθώς την επόμενη κιόλας μέρα η Αφροδίτης, το αστέρι της αγάπης, κινείται στον καυτό και βαρύ Καρκίνο. Στη συνέχεια, λίγες μέρες αργότερα, στις 20 Ιουνίου, η Πανσέληνος στον Οίκο του ευτυχισμένου τέλους, εναρμονίζεται με το μαγικό Θερινό Ηλιοστάσιο και θα μπορούσαν να κάνουν την εσωτερική εθιστική σας αγάπη, μόνιμη. Συνήθως έχετε το ένα μάτι σας στην έξοδο (από φόβο μην φυλακιστείτε), αλλά όλως περιέργως αυτή τη φορά μπορεί και να απολαύσετε την ιδέα ότι η μονιμότητα μπαίνει σιγά – σιγά στη ζωή σας.

ζωδια-ταρο-99

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

αδελφη ψυχη;;; καρμικες συναστριες 

ζωδια Καρκίνος

Εσείς, Καρκίνοι, είστε γεννημένοι με περισσότερη από αρκετή κοινή λογική, έτσι συνήθως καταπολεμάτε την επιθυμία να προχωρήστε, όταν το παιχνίδι περιλαμβάνει επικίνδυνο σεξ. Ξέρει ο κόσμος, οι φίλοι σας ή το ταίρι σας πραγματικά ποιοι είστε; Στις 5  Ιουνίου, η Νέα Σελήνη στον δωδέκατο Οίκο του παρασκηνιακού έρωτα, είναι ενωμένη με την πάντα σέξι Αφροδίτη και θα μπορούσε εύκολα να απελευθερώσει μερικές από τις αναστολές σας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε ρίχνοντας κάτι καλύτερο πάνω σας καθώς φεύγετε από το σπίτι σας το πρωί, συλλογιστείτε ικανοποιητικά αυτή τη σφοδρή κρυφή επιθυμία που έχετε για ένα one-night stand, ή οποιαδήποτε από τις αμέτρητες φαντασιώσεις που έχετε στο μυαλό σας. Στις 20 Ιουνίου, η Πανσέληνος στον απελευθερωμένο Τοξότη, σε συνδυασμό με το σέξι Θερινό Ηλιοστάσιο, δημιουργεί μια σειρά από ερωτικά ραντεβού.

Μπορεί να είστε στο δρόμο για να ερωτευτείτε, καθώς ο Ήλιος μπαίνει στο δικό σας ζώδιο την ίδια ημέρα. Οι πιθανότητες είναι πολύ καλές για το ότι θα ερωτευτείτε πραγματικά μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Στις 27 Ιουνίου, με το Τέταρτο της Σελήνης στον Οίκο της συζήτησης, βρίσκετε το ταίρι σας να συμμερίζεται αυτά τα έντονα συναισθήματα. Κυλήστε με τη ροή, επειδή όσο σέξι και αν είστε , μερικές φορές δεν εμπιστεύεστε τα ένστικτα σας.

Διαβαστε  το ερωτοσκοπιο Ιουνιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος   λεων παρθενος ζυγος σκορπιος   τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot