ερωτοσκοπιο Ιουνιος ζωδια Β

zwdia-shmera-erwtikes-201014

ζωδια Λέων

Ο Λέων αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας και στα θέματα της αγάπης μπορεί να είναι τόσο υπερβολικά αισιόδοξος, όσο και δραματικός, όταν βρίσκει κάποιον που φαίνεται σαν το ιδανικό του ταίρι. Η σύνδεση ξεκινά με μια υπνωτική ματιά που κλειδώνει … και τα μάτια σπάνια ψεύδονται. Αλλά έρωτας με την πρώτη ματιά, αλήθεια ?!

Ίσως είναι περισσότερο πάθος με την πρώτη ματιά. Εξάλλου, ο Ιούνιος ξεκινά με την στοργική Αφροδίτη να πειράζει τον απατηλό Ποσειδώνα και τίποτα δεν είναι στην πραγματικότητα αυτό που φαίνεται. Προσθέστε μια Νέα Σελήνη στις 5 Ιουνίου, στους πάντα περίεργους Διδύμους, που ήδη ρίχνει ματιές στον σοβαρό Κρόνο και αναδεύετε ήδη ένα καζάνι γεμάτο σύγχυση.

zodia-taro-45

Έχετε πάντα τις σωστές κινήσεις και με την Πανσέληνο στις 20 Ιούνιου να δένει με το Θερινό Ηλιοστάσιο, δημιουργείται μια διάθεση που ταιριάζει και τις λέξεις με αυτές τις κινήσεις. Αυτός ίσως ήταν ο πιο συναρπαστικός μήνας του έτους, αλλά περιμέντε! Δεν έχει τελειώσει.

Στις 27 Ιουνίου το Τέταρτο της Σελήνης στον Κριό, απελευθερώνει εκρηκτική ερωτική ενέργεια και ανεξάρτητα με το χρονικό πλαίσιο, εδώ είναι που αφήνεστε στη λατρεία και την αποδοχή, η ρομαντική αστερόσκονη είναι εδώ για να μείνει. Η αποδοχή είναι ερεθιστική και μπορεί να μετατρέψει έναν διστακτικό εραστή, σε ένα σαγηνευτικό και μακροπρόθεσμο ταίρι στα ρομαντικά εγκλήματα της καρδιάς.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Παρθένος

Τόσο οι αδέσμευτοι, όσο και οι δεσμευμένοι Παρθένοι θα περάσουν τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού αναζητώντας την ευχαρίστηση και την ερωτική περιπέτεια. Θα μπορούσε να είναι ένα πάρτι στην παραλία, μία ρομαντική νύχτα σε ένα εστιατόριο ή απλά μια τυχαία συνάντηση, που σας βρίσκει να καίγεστε για να νοστιμίσετε τη ζωή σας λίγο.

Η Νέα Σελήνη στις 4 Ιουνίου στους Δίδυμους, ζητά το απόλυτο σέξι ραντεβού και θα μπορούσε πολύ απλά να σας λείπει τόσο πολύ η δράση, που να ερωτευτείτε. Συνήθως προς την απόμακρη πλευρά, ένα προκλητικό Τέταρτο της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο, σας βρίσκει να ακτινοβολείτε πολλά υποσχόμενα βλέμματα … βλέμματα που δημιουργούν σπίθες.

Δυστυχώς, αυτές μπορεί να είναι σπίθες που καίνε και όχι που δένουν. Η Παρθένος είναι επιφυλακτική σχετικά με την τήρηση υποσχέσεων που δόθηκαν πάνω στη τρέλα του πάθους. Μπορεί να μην είναι, μέχρι την Πανσέληνο της 20ης Ιουνίου που θα πιστέψετε πραγματικά αυτά που σας λένε τα συναισθήματά σας και ότι σαφώς κρατάτε αυτές τις υποσχέσεις. Το ταίρι σας θα γαλουχήσει τις αναμνήσεις που επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Στις 27 Ιουνίου, ένα ερωτικό τέταρτο της Σελήνης στον σέξι Κριό κλείνει τη συμφωνία και ξεκινάει επίσης τον πρόλογο ενός πολύ περιπετειώδους, μακριού, καυτού καλοκαιριού.

zwdia-agnh

ζωδια Ζυγός

Στις 2 Ιουνίου, η Αφροδίτη παίζει με το φιλαράκι της, τον Ποσειδώνα και θα μπορούσε να σας τραβήξει πίσω στο παρελθόν και σε μια ερωτική εμπειρία … και προτού το καταλάβετε να επαναξιολογείτε την όλη κατάσταση σε ένα ξένο κρεβάτι. Η Νέα Σελήνη στις 4 Ιουνίου, στους Διδύμους, προσθέτει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση στο ήδη περιπετειώδες πνεύμα σας. Έχετε να πάρετε μια γρήγορη απόφαση και αυτή η ομιλητική Σελήνη, μπορεί να σας βρει να συζητάτε αυτό το δίλημμα κάτω από τα αστέρια και να μετατρέψει αυτήν την αδιακρισία σε νοσταλγία.

Διαβαστε  το ερωτοσκοπιο Ιουνιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος   λεων παρθενος ζυγος σκορπιος   τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Στις 12 Ιουνίου, το τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο θα μπορούσε να εμπνεύσει την αίσθηση του παρασκηνιακού έρωτα. Αν και τα πάντα φαίνονται κρυφά, μπορεί και να μην τελειώσουν όλα τόσο απότομα και σοβαρά συναισθήματα να αναδυθούν με αυτό το μακροπρόθεσμο ερωτικό σας ενδιαφέρον. Κοντά στην Πανσέληνο της 20ης Ιουνίου θα είστε ήδη χαμένοι και θα εμπιστεύεστε ειλικρινά αυτά τα έντονα συναισθήματα που αναπτύσσονται. Αυτό το μήνα είναι τόσο εύκολο για τους Ζυγούς να ερωτευτούν, όσο είναι για τα πουλιά να πετάξουν. Ήσασταν ερωτευμένοι με τον έρωτα πολλές φορές στη ζωή σας, αλλά κατά κάποιο τρόπο τα συναισθήματα που βιώνετε τώρα φαίνονται ολοκαίνουργια.

ζωδια-88

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

αδελφη ψυχη;;; καρμικες συναστριες 

ζωδια Σκορπιός

Στις 4 Ιουνίου, μια Νέα Σελήνη γλιστρά μέσα στο χώρο της τετ –α τετ οικειότητας και εσείς, οι πάντα σέξι, αλλά κάποιες φορές εξουσιαστικοί Σκορπιοί, αισθάνεστε την σταδιακή απώλεια αυτού του ελέγχου – και θα μπορούσε να γίνει πιο τρομακτικό και ακόμα πιο τρομακτικό, καθώς το κλίμα γύρω από τη σχέση σας θερμαίνει.

Αυτή η σχέση φαίνεται να είναι εξωφρενικά βαμμένη με τα έντονα χρώματα του ουράνιου τόξου και μπορεί να είναι αδύνατο να καταλάβετε αν είναι πραγματική αγάπη ή παλιό καλό πάθος. Είτε αγάπη, είτε πάθος, είναι τόσο καυτά στις 20 Ιουνίου με την άγρια Πανσέληνο στον Τοξότη, που αγαπά τους ερωτικούς κινδύνους, που κάθε ρίσκο που θα πάρετε απόψε, αξίζει τον κόπο.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Αντί για μια κατά πολύ αργοπορημένη συζήτηση, ασκείστε τη δύναμή του αγγίγματος με ένα μασάζ αργά το βράδυ. Θα δείτε, όχι μόνο πως το ήδη ισχυρό κράτημα σας, στο σώμα του συντρόφου σας ενισχύετε, αλλά και το κράτημα σας στην καρδιά του ή της σφίγγει επίσης.

Με τον ερωτισμό στην ατμόσφαιρα, η μαγεία του Θερινού Ηλιοστασίου θα μπορούσε να αφήσει το σημάδι της στην ψυχή σας αυτό το μήνα. Το τέταρτο της Σελήνης στον Κριό, σας βρίσκει ακόμη πιο ερωτευμένους από ότι πιστεύατε πως θα μπορούσατε ποτέ να είστε καθώς ο Ιούνιος τελειώνει.

Διαβαστε  το ερωτοσκοπιο Ιουνιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος   λεων παρθενος ζυγος σκορπιος   τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot