ερωτοσκοπιο Ιουνιος ζωδια Γ

zwdia-evdomadiaies-20261014

ζωδια Τοξότης

Μια Νέα Σελήνη στις 5 Ιουνίου αναδεικνύει την συνήθως κρυμμένη συγκεκαλυμμένη φύση σας. Στις 7 Ιουνίου, ένα μοιραίο συμβάν προκαλεί την ρομαντικό ρουτίνα σας, που προσπαθούσατε να ταρακουνήσετε για αρκετό καιρό τώρα και μπαίνετε στον πειρασμό να προχωρήσετε με μια κακιά πράξη που είχατε ήδη σχηματίσει στο μυαλό σας.

Στο δικό σας μυαλό, η σέξι και η στοργική οικειότητα δεν είναι αποκλειστικά για τις μακροχρόνιες σχέσεις, αλλά αυτό που θα μπορούσε να συμβεί είναι ένα one-night stand να ανθίσει σε ένα καζάνι που βράζει αχνιστή αγάπη. Στις 13 Ιουνίου, ο ολισθηρός Ποσειδώνας κινείται σε ανάδρομη κίνηση και αρχίζει να ψιθυρίζει στο αυτί σας, υπενθυμίζοντάς σας ότι δεν θέλετε να θυσιάστε την ελευθερία σας αυτή τη στιγμή.

zodia-taro-45

Μια ισχυρή εσωτερική μάχη που ζυγίζει από την μία την ελευθερία και από την άλλη την εγγύτητα, διεξάγεται μέχρι την Πανσέληνο στις 20 Ιουνίου και όχι μόνο πιάνει τα συναισθήματά σας, αλλά αρνείται και να τα αφήσει.

Εκείνη τη στιγμή, θα μπορούσατε να χαρίσετε στον εαυτό σας το δώρο μιας ακόμη ερωτικής αρχής και οι δυο σας θα σχεδιάσετε το ιδιωτικό σας ταξίδι, αλλά για εσάς η συγκίνηση προέρχεται από τη φυσική επαφή, όχι από την ατμόσφαιρα. Αναζητήστε ένα μέρος που είναι αρκετά ευέλικτο και περιλαμβάνει μόνο προαιρετικά την ένδυση.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Αιγόκερως

Στις 5  Ιουνίου, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φωτίζει το μέρος της ακατανίκητης επιθυμίας, που θα μπορούσε να απειλήσει μια σταθερή σχέση. Όποιο και αν είναι το θέμα, αυτός δεν είναι ο μήνας για να θυσιάσετε τον εαυτό σας, αλλά από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να θάψετε εκείνα τα έντονα συναισθήματα που σας οδηγούν.

Είναι πάντα καλύτερο να επικεντρωθείτε στα δικά σας συναισθήματα και ο έρωτας είναι καλύτερος όταν έχει μια αισθαντική ποιότητα μέσα του, με άλλα λόγια, δεν είναι το είδος του έρωτα που σας κάνει να σκίζετε τα ρούχα σας. Μπορεί να μην ξέρετε μέχρι την Πανσέληνο στις 20 Ιουνίου στον δωδέκατο Οίκο σας, των μυστικών, αν αυτή η έλξη που αισθανθήκατε ήταν πραγματική.

zwdia-3-zodia

Την ίδια ημέρα είναι το μαγικό Θερινό Ηλιοστάσιο και θα μπορούσατε να κερδίσετε πολλή γνώση για τη δική σας ψυχή – και ότι μπορεί να αξίζει το τίμημα αυτός ο περισπασμός . Το τέταρτο της Σελήνης στις 27 Ιουνίου μπορεί να σας βαραίνει με ανησυχίες, όχι μόνο προσωπικές, αλλά που έχουν να κάνουν και με την επαγγελματική σας ζωή. Μπορεί να περνάτε πάρα πολλές ώρες στο γραφείο, αλλά αν καταφέρετε να κρατήσετε όλα τα μπαλάκια στον αέρα ταυτόχρονα, μπορεί να σκοντάψετε πάνω σε έναν νέο τρόπο χειρισμού αυτών των προβλημάτων, που εμφανίζονται κατά καιρούς. Όλοι μπορούν να βγουν κερδισμένοι αυτό το μήνα!

Διαβαστε  το ερωτοσκοπιο Ιουνιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος   λεων παρθενος ζυγος σκορπιος   τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Υδροχόος

Δεν υπάρχει τίποτα που να αρέσει περισσότερο στον Υδροχόο από το να ανακαλύπτει κάτι νέο και συναρπαστικό για κάποιον σύντροφο, ή ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον – κάτι που δεν γνωρίζατε ήδη. Η ομιλητική Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 5 Ιουνίου, υπόσχεται άφθονη συζήτηση και μια συναρπαστική ανακάλυψη. Στις 20η Ιουνίου, η ώρα του σέξι Θερινού Ηλιοστάσιου, με την Πανσέληνο στον Τοξότη να κρέμεται τόσο χαμηλά, που νομίζετε πως μπορείτε να την αγγίξετε, θα μπορούσε να είναι η στιγμή που βρίσκεστε οι δυο σας, σε προγραμματισμένο ραντεβού, μόνοι και να μοιράζεστε ψυχική και σωματική χημεία.

ζωδια-ταρο-99

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

αδελφη ψυχη;;; καρμικες συναστριες 

Μπορεί να είναι δύσκολο για αυτή την εβδομάδα, αλλά θέλετε να φύγετε μακριά και να βιώσετε την φευγαλέα και βαθιά κατάσταση ευδαιμονίας, που ονομάζεται αγάπη. Αν είστε ήδη μαζί, στις 27 Ιουνίου, το Τέταρτο της Σελήνης στερεοποιεί τα συναισθήματά σας. Το ταίρι σας μπορεί να είναι συγκλονισμένο και να περιμένει μια ελαφρύτερη συζήτηση και να δαμάσετε τις εκφράσεις του έρωτα.

Αυτή είναι η εποχή του έτους, που οι Υδροχόοι και όλες οι ερωτικές σχέσεις τους, μπορούν να γίνουν γνωστές και οι ανταγωνιστές να αντιμετωπιστούν κατά πρόσωπο. Ήσασταν ερωτευμένοι με τον έρωτα ξανά και ξανά και αυτός ο μήνα θα μπορούσε να είναι μια σχέση της ιστορίας που επαναλαμβάνεται.

 

ζωδια Ιχθύες

Δεν υπάρχει εποχή που οι Ιχθύες να αγαπούν περισσότερο από το καλοκαίρι και αυτός ο μήνας ξεκινάει με την Αφροδίτη να πειράζει τον κυβερνήτη σας, Ποσειδώνα, ίσως προκαλώντας σας να παρακάμψετε την κοινή λογική και ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας. Σας αρέσει να παίζετε με την πραγματικότητα και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 5 Ιουνίου, μπορεί να είναι συνένοχη, υποσχόμενη εκπληκτικά ή ακόμα και θαυμαστά γεγονότα. Οι επόμενες τέσσερις εβδομάδες φαίνονται να είναι φορτωμένες με εκπλήξεις και θαύματα.

zwdia

Μπορεί να πάρετε μια γρήγορη απόφαση και αυτή η ομιλητική Σελήνη, μπορεί να σας βρει να συζητάτε μια ενδεχομένως άτακτη σχέση, μια ζεστή βραδιά κάτω από έναν ουρανό γεμάτο αστέρια. Αυτή η αδιακρισία, θα μπορούσε να μην είναι τίποτα περισσότερο από άλυτο έρωτα ή νοσταλγία. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί για ακόμη μια φορά να προσηλωθείτε απόλυτα στην μακροχρόνια αγάπη σας, αλλά στη συνέχεια στο τέταρτο της Σελήνης της 12ης Ιουνίου, ερωτήματα αναδύονται.

Αν και ασυνήθιστα πράγματα συχνά σας συμβαίνουν, αυτό το μήνα, από το πουθενά, ένα μίνι θαύμα θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Στις 20η Ιουνίου, η Πανσέληνος στον Τοξότη και το Θερινό Ηλιοστάσιο, που είναι και τα δύο την ίδια ημέρα και τότε είναι που θα αρχίσετε να αναπολείτε και χωρίς ιδιαίτερη προειδοποίηση, να βρεθείτε ανάμεσα στα σεντόνια, επαναξιολογώντας αμοιβαία συναισθήματα.

Διαβαστε  το ερωτοσκοπιο Ιουνιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος   λεων παρθενος ζυγος σκορπιος   τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh