ερωτοσκοπιο ζωδια Απριλιου 2016 Α

zwdia-astrologia-katallhlh-sxesh

Κριός Ωροσκόπιο Απριλίου 2016

Μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας Κριοί, υπερτροφοδοτεί τον Απρίλιο, αλλά το τρίτο Σαββατοκύριακο του μήνα μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε σαν να σας δόθηκε το οκ για την απογείωση σε ένα μαγικό ταξίδι, με προορισμό τα αστέρια. Το Σαββατοκύριακο και η επόμενη εβδομάδα, είναι η στιγμή που περιμένατε για να δοκιμάσετε τις νέες τεχνικές σας, για πρωτοποριακό και διαρκή πόθο.

Ναι, ακόμα και οι παθιασμένοι Κριοί έχουν την επιθυμία να γνωρίσουν τον ένα και μοναδικό. Τόσο ο επιθετικός Άρης, όσο και ο Πλούτωνας, είναι ανάδρομοι στις 17 Απριλίου και στις 18 και με την Πανσέληνο στο Σκορπιό στις 21, έχετε την συνταγή για αφθονία αγγιγμάτων, γεύσης, εμπιστοσύνης, αναμειγμένα με μία δόση ονείρων για ευτυχισμένο τέλος.

zodia-taro-45

Είναι στο χέρι του συντρόφου σας να σφραγίσει την συμφωνία στο πόσο μακριά θα πάτε εσείς οι δύο, καθώς εσείς είστε μια μάζα, φτιαγμένη από άτομα απόλαυσης, που σιγοβράζει. Είτε πρόκειται για έναν παλιό έρωτα, είτε για έναν νέο, είτε για έναν περαστικό έρωτα του Σαββάτου, προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι από το τι θέλετε να βγει από αυτό το δεσμό πριν τις 28 Απριλίου.

Η αγάπη έχει να κάνει με το τώρα και θα τα αφήσετε αυτά που ξέρετε, όταν Ερμής γυρίσει ανάδρομος στο «ανήκεις – σε – μένα», ζώδιο του Ταύρου. Τα συναισθήματα ρέουν άφθονα αυτό το μήνα και μπορεί όντως και να δεσμευτείτε, αντί να ψάχνετε για την έξοδο κινδύνου.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ταύρος Ωροσκόπιο Απριλίου 2016

Καθώς ο μήνας ξεκινά, η μυστική συνταγή για την τέλεια σχέση, καταλάθος ξεσκεπάζεται. Για τους εθισμένους στον έρωτα Ταύρους, η μυστικότητα είναι τρόπος ζωής και μπορεί να χρειαστεί να ανασυνταχτείτε για να κρατήσετε αυτή τη σχέση ζωντανή, η μυστικοπάθεια μπορεί να γίνει αφόρητη.

Με τρία άστρα στον Κριό, μπορεί να είστε εσείς που θα φάτε τη σφαίρα, από την μοδάτη στάση που ο σύντροφος σας βρίσκει αναζωογονητική. Αν ψάχνατε για μία αλλαγή στις ρομαντικές σας συνήθειες, συμβαίνουν σχεδόν με όσμωση. Στις 17 Απριλίου, ο Άρης γυρνάει ανάδρομος, ακολουθούμενος μόλις την επόμενη ημέρα από τον έντονο Πλούτωνα. Στις 21 Απριλίου, η Πανσέληνος στον ερωτοχτυπημένο Σκορπιό ρίχνει το χαμηλό, βαρύ φως της σε αυτά τα δύο άστρα του έρωτα και voila έχετε την ευκαιρία που ψάχνατε για να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά.

Ο Ήλιος περνάει στο δικό σας ζώδιο, Ταύροι, στη μέση αυτής της θέρμης και αυξάνει τη φιλήδονη γοητεία σας και κάποιος που πιστεύατε πως είναι αδύνατο να σας ερωτευτεί, πέφτει πολύ εύκολα στην αγκαλιά σας. Στις 29 Απριλίου για να νιώσετε το ηλεκτρομαγνητικό φορτίο, χρειάζεται μόνο ένα σέξι βλέμμα, ακόμα και για αυτούς που ακόμα ψάχνονται. Οι κοσμικοί άνεμοι του Απριλίου φέρνουν ένα περίεργο και ώριμο νέο δεσμό, αρκετά διαφορετικό από την συνηθισμένη φυσική πλευρά σας πρώτα και συναισθήματα αργότερα.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Δίδυμοι – Ερωτικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2016

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου είναι πιο τυχερή από το συνηθισμένο, καθώς ένα παλιό θέμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, το οποίο σας είχε μπερδέψει για κάποιο καιρό, ξαφνικά ξεδιαλύνεται από μόνο του. Δεν είστε χαρτοπαίκτες, αλλά τον Απρίλιο ξέρετε πως μπορείτε να ποντάρεται τα λεφτά σας στον έρωτα που έρχεται για να μείνει. Οτιδήποτε και αν είναι αυτό που λαχταράτε, είτε είναι οικειότητα, είτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, παίρνετε αυτό ακριβώς που ζητάτε. Στις 17 Απριλίου, μπορείτε να ζήσετε το πιο ερωτικό παραμύθι και με ευκολία να πείσετε τον σύντροφο σας να παίξει το σενάριο και ίσως αυτό να είναι ο έρωτας στην φύση, κάτω από έναν ουρανό γεμάτο αστέρια.

Διαβαστε το ερωτικο ωροσκοπιο  Απριλιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο Σαββατοκύριακο της σεζόν για τον έρωτα, καθώς στις 18 Απριλίου ο Πλούτωνας, επίσης, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και απαιτεί την αναπαραγωγή μερικών από τις καλύτερες νύχτες έρωτα σας. Στις 21 Απριλίου μια Πανσέληνος στο έβδομο Οίκο σας, του ευτυχισμένου τέλους των παραμυθιών, η αγάπη βρίσκει τους δυο σας να πίνετε σαμπάνια στο όνομα της σχέσης σας, που σαν από μαγείας είναι ήδη έτοιμη και νιώθετε σαν χαρακτήρας από ταινία ή νουβέλα. Οι Δίδυμοι είναι προικισμένοι με τον έλεγχο της γλώσσας και την γοητεία του δραπέτη και αν σκεφτείτε τον έρωτα ως διαγωνισμό, τότε κερδίζετε εύκολα. Φροντίστε οι δεσμεύσεις να γίνουν πριν τις 28 Απριλίου, όπου ο κυβερνήτης σας, Ερμής, μπαίνει σε ανάδρομη πορεία και εσείς μπορεί να αλλάξετε γνώμη… πάλι.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Καρκίνος – Ερωτικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2016

Ο Απρίλιος έχει πραγματικά να κάνει με την χαλάρωση σας σε θέματα ελέγχου και να επιτρέψετε στην φλόγα που νιώθετε, να συνεχίζει να καίει πιο καυτή και πιο δυνατή. Μπορεί να θέλετε να επεκτείνετε την αίσθηση του ερωτικού παιχνιδιού σας και γενικά να επενδύσετε στον έρωτα, αλλά πρώτα πρέπει να χαλαρώσετε το δίχτυ ασφαλείας γύρω από την καρδιά σας. Μια Νέα Σελήνη στον απερίσκεπτο Κριό, στις 7 Απριλίου μπορεί να χαλαρώσει αυτό το δίχτυ και να ξεσκεπάσει την αισθησιακή σας φύση και αυτό μπορεί να είναι ένα σημείο καμπής στη σχέση σας.

Τα γνωστά μούτρα σας, στο πρώτο τέταρτο της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο στις 13 Απριλίου, διαλύονται καθώς έρχεται το Σαββατοκύριακο της 17ης Απριλίου. Είστε ο πάντα προσεκτικός Καρκίνος και διαισθητικά θα νιώθετε πως πρέπει να προστατέψετε την ευάλωτη καρδιά σας, καθώς έχετε την αίσθηση déjà vu όπως περνάνε οι μέρες της εβδομάδας. Είστε πάντα ονειροπόλοι και ευαίσθητοι και εσείς που νιώθετε τόσο βαθιά, μπορεί να ακούτε τις μακρινές βροντές του κεραυνού.

Διαβαστε το ερωτικο ωροσκοπιο  Απριλιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δεν είναι πραγματικά βροντή αυτό που ακούτε, αλλά η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 21 Απριλίου, που κάνει την καρδιά σας να χτυπά τόσο δυνατά που φοβάστε πως ο σύντροφος σας θα την ακούσει. Οι ίδιες αισθήσεις ξαναπιάνουν δουλειά στις 28 Απριλίου, όταν ο διπρόσωπος Ερμής μπαίνει στην ανάδρομη πορεία του και νιώθετε πως έχετε βρεθεί στην ίδια θέση για ακόμα μια φορά.

zwdia-zodia-tarw

Λέων – Ερωτικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2016

Η Νέα Σελήνη την 7η Απριλίου, είναι στον ένατο Οίκο σας, της νίκης και τίποτα δεν λατρεύει περισσότερο ένας Λέων από μία μεγάλη νίκη, αν και το ερωτικό παιχνίδι έρχεται στα όρια δεύτερο. Φημολογείται πως ο Λέων έχει μια παραδοσιακή πλευρά, επίσης, και αυτή η πλευρά του απλού κοριτσιού / αγοριού σας, έχει την τάση να σχεδιάζει δείπνα για δύο, δίπλα από το τζάκι, κάπου στο βουνό. Αυτό που είναι ξεχωριστό σε εσάς του Λέοντες, είναι ότι θυμάστε κάθε μία από τις ερωτικές σας εμπειρίες και κάποιες φορές μοιάζει σαν να έχετε εγκατεστημένο ραντάρ και μια αποθήκη γεμάτη από προσωπική νοσταλγία, που εντείνει την οικειότητα που μοιράζεστε.

Μπορεί να είστε «αυτός που ξέφυγε» στην καρδιά πολλών και να παραμείνετε η νοσταλγική σχέση που δεν ξεχνάνε. Θα είναι εύκολο να θυμάστε αυτό το μήνα, όταν το Σαββατοκύριακο τις 17ης Απριλίου ξεκινήσει μια κοσμική κατολίσθηση, με τον Άρη και τον Πλούτωνα να γλιστράνε στην ανάδρομη πορεία τους και η κολακεία και τα μαύρα εσώρουχα, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, βγάζουν το είδος της μυστικιστικής σύνδεσης που μένει αξέχαστο. Λατρεύεται το να είστε ερωτευμένοι, ακόμα και αν αυτό συμβαίνει με έναν εκκεντρικό τρόπο. Βάζετε την καρδιά και την ψυχή σας στις ερωτικές σας σχέσεις.

zwdia
Παρθένος – Ερωτικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2016

Η Νέα Σελήνη, στον όγδοο Οίκο σας, των στενών σας σχέσεων, μπορεί να ξεσηκώσει την άγρια, καυτή, ταντρική σας ερωτική φύση και ένα από τα πιο αναζωογονητικά σας χαρακτηριστικά είναι η αθωότητα σας. Εσείς, Παρθένοι, αποπλανήστε τόσο εύκολα, που ένας εραστής μπορεί να σας πάρει ως δεδομένους, το οποίο είναι μεγάλο λάθος. Δυστυχώς, με τον Κρόνο να προκαλεί σχεδόν την κάθε σας κίνηση αυτές τις μέρες, μπορεί να φαίνεστε λίγο πιο άπιαστοι από ότι πραγματικά είστε. Τώρα λοιπόν, φτάνει ο Άρης με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία, σχεδόν την ίδια στιγμή και αυτό στις 17 και 18 Απριλίου.

Αυτά τα δύο τρεμοπαίζοντα άστρα σας βάζουν σε μια ορμητική, θα- ξεσκίσω- τα- ρούχα- σου διάθεση. Αυτό το πολύ βαθιά κρυμμένο όνειρο σας Παρθένοι, έρχεται στο φως ακόμα μια φορά. Ξέρετε ποιο όνειρο, αυτό που ξεκινάει με ερωτική τρέλα και οδηγεί σε ένα μεγάλο, σέξι Σαββατοκύριακο που συνεχίζει μέχρι την Πανσέληνο στις 21 Απριλίου. Αυτός ο σεληνιασμός σας δίνει την ευκαιρία να απελευθερωθείτε από την δειλή σας φύση, τουλάχιστον για μία, με δύο εβδομάδες. Μια ισχυρότερη ώθηση να ακολουθήσετε αυτή την καυστική πορεία, σας παρουσιάζεται από τον Ερμή που μπαίνει στην ανάδρομη πορεία του στις 28 Απριλίου. Έχετε τρεις εβδομάδες να επαναλάβετε ή να ξεκινήσετε από την αρχή όλη τη δράση και να αποφασίσετε αν είναι πόθος ή πραγματική αγάπη.

zwdia-zvdia-taro-00