ζωδια ωροσκοπιο ημερας 29/03 Τριτη

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τριτη 29 Μαρτιου

Για όσους έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή σε όσα αναφέρονταν στο τέλος της χθεσινής μας καταγραφής, θα βλέπετε ήδη ότι οι βασικές σας συνεργατικές σχέσεις έχουν μια ομαλή πορεία. Αυτό οφείλεται κυρίως στην Αφροδίτη, που ενώνει τις δυνάμεις της με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης από τους Ιχθύες (11:39 πμ).

Συνεχίστε να κάνετε θετικές σκέψεις και θα αποκομίσετε πολύ περισσότερα οφέλη στον τομέα της επικοινωνίας, καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή στον Κριό (3:57 μμ).

Αντίθετα, αποφύγετε να γίνετε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας λίγο αργότερα, που αναμένεται να έχει η Σελήνη την μηνιαία της συνάντηση με τον ενίοτε ταραξία Κρόνο (6:19 μμ).

zodia-taro-45

Σε αυτή τη φάση θα βοηθήσει ιδιαίτερα η μελέτη διδαχών από διακεκριμένους δασκάλους, προκειμένου να μην σας καταβάλει ασυνείδητα η αμφισβήτηση του εαυτού σας και η απαισιοδοξία.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ένα ακόμη εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσετε, θα εμφανιστεί στις 9:37 μμ, όταν ο Ερμής θα σχηματίσει μια δυσοίωνη όψη 150 μοιρών με τον Δία. Αυτή την περίοδο δεν ενδείκνυται η υπερβολική προσπάθεια σε κανέναν τομέα, γιατί το πιθανότερο είναι να καταλήγετε συνεχώς σε αδιέξοδο.

Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη (4:56 πμ της επομένης), συνήθως επιφέρει κάποιες μικρές ή μέτριες συναισθηματικές αναταραχές. Το συγκεκριμένο επιπρόσθετα, αποτελεί και έναρξη μιας 16ωρης διαδρομής κενού πορείας της Σελήνης στον Τοξότη (που θα διαρκέσει μέχρι και τις 8:46 μμ της Τετάρτης).

Διαβαστε το ερωτικο ωροσκοπιο  Απριλιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Προσπαθήστε να κινηθείτε σε ασφαλή πεδία όσο τα σεληνιακά ρεύματα θα κάνουν μανούβρες. Συντονιστείτε με τα θετικά οφέλη που θα δώσει ένα προσγειωμένο τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς, ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο (6:03 πμ της επομένης).

zwdia-zvdia-taro-00