ερωτοσκοπιο ζωδια Απριλιου 2016 Β

aris-sex-zwdia

Ζυγός – Ερωτικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2016

Οι στίχοι των Beatles “all you need is love” θα μπορούσαν να είχαν γραφτεί για εσάς, Ζυγοί. Χωρίς αγάπη και μερικές φορές ακόμα και με αγάπη, οι διαθέσεις σας εξαπλώνονται παντού.

Το ημερολόγιο σας κρύβει όλα τα σκοτεινά μυστικά σας και τους πόθους που δεν έχετε παραδεχτεί ποτέ και αυτό το μήνα με τον Άρη στον τρίτο Οίκο, της επικοινωνίας σας, μπορείτε να ρίξετε μερικά από αυτά τα διαμάντια, στην μέση όλης αυτής της καυτής ερωτικής διάθεσης.

zodia-taro-45

Τον Απρίλιο, η Νέα Σελήνη είναι στον Οίκο του «ας παντρευτούμε» και εσείς μπορεί να ψάχνετε το τέλος του παραμυθιού. Όταν ο Άρης μπει στην ανάδρομη πορεία του, στις 17 Απριλίου, ακολουθώντας ο ερωτικά φορτισμένος Πλούτωνας μόλις την επόμενη ημέρα, είναι πιο εύκολο από ποτέ να προσελκύσετε κάποιον που σας ανάβει και να κρατήσετε αυτό το άτομο μαγεμένο για δύο με τρεις ημέρες με αποσπάσματα από αυτό το πολύ καυτό – για να το κρατήσετε κρυφό ημερολόγιο σας.

Στις 21 Απριλίου, ή εκεί γύρω, με την Πανσέληνο στον Οίκο των στενών πέρα – δώθε, μπορείτε να διασκεδάσετε τον σύντροφο σας με το άγγιγμα, τη γεύση και τα βραχνά, ψιθυριστά λόγια, πριν προχωρήσετε στη δική σας μάρκα, της διεκδικητικής αγάπης.

Προτιμάτε να υπαγορεύετε το χρονοδιάγραμμα και τις καταστάσεις και ίσως αυτό το μήνα μπορείτε να δοκιμάσετε λίγο ερωτικό χιούμορ ως σέξι εργαλείο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Σκορπιός – Ερωτικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2016

Σταματήστε όλα τα ρολόγια, απενεργοποιήστε τα τηλέφωνα και θέστε τη διάθεση για έντονο αισθησιακό έρωτα, όταν η Νέα Σελήνη στις 7 Απριλίου ξεπηδήσει. Ίσως μπορείτε να σχεδιάσετε να απομονωθείτε μαζί τον αγαπημένο σας, στην δική σας ερωτική φωλιά, καθώς αυτός ο σεληνιασμός μπορεί να είναι το σημείο καμπής μιας τέλειας αισθησιακής εβδομάδας. Ο Σκορπιός είναι πάντα έτοιμος για έρωτα.

Μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε, δελεάζοντας έναν παλιό έρωτα ή τον τωρινό σας μακροχρόνιο δεσμό σε αυτή την παθιασμένη περιπέτεια. Τα δύο άστρα που οδηγούνται από το σεξ, ο Άρης και ο Πλούτωνας, κυριολεκτικά στέκονται και ετοιμάζονται να πάρουν έναν υπνάκο, αλλά πριν το κάνουν στέλνουν μια τελευταία δόση αστερόσκονης, που προκαλεί έκρηξη πάθους. Εσείς για την ακρίβεια δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά, απλά να είστε εκεί και τα πυροτεχνήματα ξεκινάνε σχεδόν αυτόματα.

Διαβαστε το ερωτικο ωροσκοπιο  Απριλιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Με τη στάση σας, όσο περισσότερο, τόσο καλύτερα και τον καλλιεργημένο τόνο της φωνής σας σαν ένα επιπρόσθετο εργαλείο του σεξ. Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, του Σκορπιού στις 21 Απριλίου, έχει περισσότερη δύναμη, από ότι είχε για πολλά χρόνια τώρα. Στις 28 Απριλίου ο Ερμής κινείτε ανάδρομα για τρεις εβδομάδες και όπως με όλες τις ανάδρομες πορείες, μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να επαναλαμβάνει αυτή τη συμπεριφορά ξανά και ξανά, μέχρι να την φέρετε ακριβώς στο σημείο που τη θέλετε.

zwdia
Τοξότης – Ερωτικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2016

Σαν ερωτικός σύντροφος είστε μια ανάσα φρέσκου αέρα με το γρήγορο πνεύμα σας, την δεξιότητα σας στα λόγια και την ικανότητα σας να είστε στην αιχμή, σχεδόν σε οτιδήποτε ρίχνει στον δρόμο μας ο κόσμος. Στις 7 Απριλίου, μία Νέα Σελήνη στο μέρος της ριψοκίνδυνης αγάπης, σας βρίσκει να πηδάτε με τα δύο πόδια μέσα σε μια σχέση.

Μέχρι τη στιγμή που το τρίτο Σαββατοκύριακο κυλήσει, οι δυο σας είστε ενωμένοι σαν σιαμαία. Ο Άρης, το αστέρι του πάθους, είναι στο δικό σας ζώδιο Τοξότες όλο το μήνα και κουβαλάει το σάκο του με τα σέξι κόλπα, συμπεριλαμβανομένων νέων στάσεων, σεναρίων και μίας ακόμα πιο απελευθερωμένης στάσης από αυτή που ήδη έχετε.

Αυτό το μήνα θα δοκιμάσετε να είστε αυτό που ο σύντροφος σας, ή οι σύντροφοι σας θέλουν και αυτό που θέλουν είναι περισσότερη ασφάλεια… αλλά αυτό δεν σημαίνει στην πραγματικότητα χειροπέδες.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να φορέσετε μια μάσκα αξιοπιστίας και ίσως στο τέλος αρχίσετε να το πιστεύετε και εσείς οι ίδιοι. Στις 12 Απριλίου η Πανσέληνος στον Οίκο των μυστικών, φέρνει μαζί της περισσότερο αισθησιασμό και την επιθυμία να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μόνοι σας, πράγμα που είναι ερεθιστικό για τον σύντροφο σας. Μπορεί να πιστεύετε πως ξεκινάτε για μια βραδιά πέντε αστέρων, αλλά θα καταλήξει πίσω από κλειστές πόρτες.

zwdia-3-zodia
Αιγόκερως – Ερωτικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2016

Μπορούν τα ζητήματα σας με τον έλεγχο πραγματικά να συγκρατηθούν; Μπορεί να τα κρατάτε κρυμμένα κάτω από την επιφάνεια, εκεί που κρατάτε και τα υπόλοιπα μυστικά σας, αλλά με την Νέα Σελήνη στον ανεξέλεγκτο Κριό στις 7 Απριλίου, μπορεί να τα βρείτε σιγά – σιγά να ξεγλιστράνε στην επιφάνεια. Θα ξέρετε πόση ζημιά έχει γίνει, μέχρι το τέταρτο της Σελήνης στις 13 Απριλίου, που ρίχνει χαστούκι στον έβδομο Οίκο της ερωτικής σχέσης σας. Αν επιτρέψετε σε μια παρεξήγηση να σας αφήσει πληγωμένους, μπορείτε να επανέλθετε γρήγορα, αν έχετε προγραμματίσετε μια νύχτα επανορθωτικού έρωτα μέσα στο οικείο σας περιβάλλον.

Δεν θα μπορούσατε να διαλέξετε καλύτερη στιγμή για να επανορθώσετε από τις 17 και 18 Απριλίου, αλλά θα πρέπει να δουλέψετε με σκληρούς χρονικούς περιορισμούς, καθώς οι πλανήτες του πάθους, Άρης και Πλούτωνας, ετοιμάζονται να πάρουν έναν μακρύ υπνάκο και θέλετε να στερεοποιήσετε τα συναισθήματα αυτή τη νύχτα της αποπλάνησης. Αν πιστεύετε πως ο δρόμος προς την καρδιά του συντρόφου σας, αυτές τις λιγοστές μέρες, περνάει μέσα από γκουρμέ φαγητό και κρεβάτι με ουρανό, ίσως θα χρειαστείτε περισσότερο από το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να προγραμματίσετε να πάρετε άδεια μέχρι μετά την Πανσέληνο στις 21 Απριλίου και τότε θα καταφέρετε να βρείτε το χρόνο που χρειάζεται για να κρατήσετε τον σύντροφο σας υπό τα μαγικά σας κόλπα. Σας αρέσει το δράμα, αλλά δεν απολαμβάνεται ιδιαίτερα την ριψοκίνδυνη αγάπη ως σταθερή καθημερινή συνήθεια.

zvdia-zwdia-tarw
Ιχθύες – Ερωτικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2016

Με τον Ήλιο να επισκέπτεται τον παθιασμένο Κριό και τη Νέα Σελήνη στις 7 Απριλίου να ενθαρρύνει όλα τα κυρίαρχα ερωτικά χαμουρέματα, τα μωρά του νερού, οι Ιχθύες, θα πνίγονται σε θάλασσες οικειότητας. Δεν θα βρείτε σωσίβιο, μέχρι που ο Άρης και ο Πλούτωνας μπουν στην ανάδρομη πορεία τους και σας δείξουν έλεος το Σαββατοκύριακο της 16ης Απριλίου. Τότε μπορείτε να συνεχίσετε να επιπλέετε για λίγο και να ξανασκεφτείτε το πόσο έχουν βαθύνει τα νερά μέχρι εκείνη τη στιγμή και πόσο πιο βαθιά θέλετε να πάτε. Δεν θα είναι μέχρι μετά τα δυνατά συναισθήματα της Πανσελήνου στον Σκορπιό, στις 21 Απριλίου, που θα ξεκινήσετε να σκέφτεστε να σηκώσετε την λευκή σημαία της υποταγής, είτε στον σύντροφο σας, είτε σε ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον.

Διαβαστε το ερωτικο ωροσκοπιο  Απριλιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μπορεί να νιώθετε πως έχετε περάσει όσο χρόνο μπορείτε να διαθέσετε παραπαίοντας στα νερά και εσείς, Ιχθύες, ξέρετε πως η υπερβολή ενός καλού πράγματος, είναι αυτό ακριβώς, υπερβολή. Αυτό που επίσης ξέρετε είναι πως με τον Δία στον Οίκο του ευτυχισμένου τέλους σας, δεν θέλετε οι ανοησίες να σταματήσουν τελείως, θέλετε να επιστρέψετε ξανά στη σκηνή, όλου αυτού του ερωτικού εγκλήματος. Ο Ερμής ετοιμάζεται να μπει στην ανάδρομη πορεία του, στις 28 Απριλίου, δίνοντας σας την άδεια να επαναλάβετε όλη την εμπειρία.

 

 

zwdia-zodia-tarw
Υδροχόος – Ερωτικό Ωροσκόπιο Απριλίου 2016

Αγαπάτε τα μεγάλα κέρδη και με τη Νέα Σελήνη στις 7 Απριλίου, ή πριν από αυτή, θα ακούσετε τα οικεία κουδούνια και σφυρίγματα να ηχούν – αν όχι στην κρεβατοκάμαρα, τότε σε κάποιο πολυτελές καζίνο. Όντας πάντα τυχεροί στον έρωτα, μία κέντα από άστρα στον τομέα των κερδών σας, μπορεί να υπόσχονται περισσότερα από όσα θα παραδώσουν όντως με τον Ποσειδώνα στο μείγμα. Το Σαββατοκύριακο της 16ης Απριλίου, κανονίστε να περάσετε χρόνο μακριά από τα γνώριμα εδάφη σας και αυτό που πιστεύατε πως είναι ένα παιχνιδιάρικο διάλειμμα, μπορεί να καταλήξει σε μία ακόμα μεγαλύτερη νίκη, με τη βοήθεια αυτών των ελαίων και των αρωμάτων που αναζωπυρώνουν τα συναισθήματα. Και φροντίστε να πετάξετε στην βαλίτσα και τα δερμάτινα εσώρουχα σας.

Η Πανσέληνος στον σκανδαλώδη Σκορπιό λατρεύει οτιδήποτε δερμάτινο και τώρα είναι η ώρα να κερδίσετε την καρδιά αυτού ή αυτής που σας ενδιαφέρει. Ο μήνας είναι τυχερός, αλλά όταν ο Ερμής περάσει στην ανάδρομη πορεία του, στις 28 Απριλίου, πίσω στο μέρος των τεσσάρων τοίχων σας, μπορεί να βρείτε πως η επανάληψη είναι βαρετή. Ακριβώς την επόμενη ημέρα, το τέταρτο της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο, του Υδροχόου, μπορεί να σας βρει να αναλογίζεστε αυτό το ρόδο – βαμμένο σενάριο και μπορεί και οι δύο σχεδόν να νιώθετε πως το παραμυθένιο τέλος, είναι όντως στην πραγματικότητα το τέλος. Αλλά μην ανησυχείτε ιδιαίτερα, οι δυο σας θα είστε ξανά μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε τρεις εβδομάδες.

zwdia-agnh