ερωτοσκοπιο Τεταρτη 12/11/14

zwdia-shmera-erwtikes-201014

ερωτοσκοπιο Τεταρτη 12/11/14

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

Κριός: Είναι η ιδανική ημέρα, για να ανακοινώσετε στον άνθρωπο σας τα αποτελέσματα των συζητήσεων που είχατε τόσες ημέρες. Ότι και να είναι αυτό…πείτε το και κρατήστε τον λόγο σας!

Ταύρος: Η μέρα φωνάζει να αφήσετε τις υπερβολές και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους καθώς οι παρεξηγήσεις παίρνουν και δίνουν τις τελευταίες ημέρες. Μην απομονώνεστε από το κοινωνικό σας περιβάλλον…προϋπήρχε!

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Μια και πάντα σας βρίσκουμε μέσα σε κόσμο, καλό θα ήταν να μην χαθείτε ιδιαίτερα σήμερα μέσα στις δημόσιες σχέσεις, μιας και το συντροφικό σας έτερο θα θελήσει να σας έχει περισσότερο κοντά του.

Καρκίνος: Οι επόμενες ώρες, και με το αντιθετικό αστρολογικό σχήμα Αφροδίτης – Κρόνου, θα σας ωθήσουν  σε αντιθέσεις μέσα στον δεσμό σας…ακόμα και σε βαθμό διάσπασης. Προσέχετε τι λετε και τι ζητάτε.

Λέων: Από τις πρωινές ώρες θα υπάρξει ερωτική διάθεση από το ταίρι σας, αλλά και από άτομο που εδώ και καιρό σας φλερτάρει. Ξεχωρίστε τα στο κεφάλι σας, και δείτε τι θα επιλέξετε για σήμερα.

Παρθένος: Μια μέτρια ημέρα που περιλαμβάνει, πολύ κόσμο να σας προτείνει πράματα που δεν μπορείτε να ακολουθήσετε, ή δεν έχετε την διάθεση.  Ο αργοκίνητος Ποσειδώνας της φαντασίας, πάντως θα σας αποζημιώσει τις βραδινές ώρες

Ζυγός: Ξεκινήστε να μιλάτε, γιατί το τελευταίο διάστημα έχετε αναγκάσει το ταίρι σας, να κάνει  τον Μάγο, προκειμένου να καταλάβει τι θέλετε. Ακόμα και  αν αυτό που θέλετε, είναι απομάκρυνση ή έστω λίγος χρόνος…ανακοινώστε το!

Σκόρπιος: Αν έχετε γενέθλια σήμερα ,-Χρόνια σας πολλά!-, είστε οι τυχεροί του 24ώρου, μιας και η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Άρη, θα σας φέρουν κοντά στο άτομο το οποίο ποθείτε εδώ και καιρό!

Τοξότης: Τα πύρινα παιδιά  σήμερα θα ταλαιπωρηθούν αρκετά, μιας και η κακές συνεννοήσεις θα είναι συνεχείς και χωρίς αρχή – μέση και τέλος. Αφήστε την μέρα να κυλήσει ήρεμα.

Αιγόκερως: Αν αποφασίσετε να βγείτε το  ταίρι σας, προσέχετε που θα πάτε, μιας και ο Ερμής, ιδίως σήμερα, ενδέχεται να σας φανερώσει κάτι από το παρελθόν σας…άτομο, μήνυμα, είδηση.

Υδροχόος:  Αν αισθάνεστε σήμερα να κάνετε κάποια ιδιαίτερα βήματα προς τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει κάντε το….αν και το πιθανότερο είναι να μην γίνετε αντιληπτοί. Οι εν σχέση θα έχουν καταπληκτική νύχτα!

Ιχθύς: Όλα δικά σας σήμερα….από φίλους που θέλουν την παρέα σας, και το συντροφικό σας ήμισυ να σας διεκδικεί πολύ έντονα. Τυχόν λεφτά ή δώρα από το πουθενά θα πέσουν στα χέρια σας σήμερα!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Προσθέστε στην καθημερινότητα σας παραπάνω επικοινωνία στο μεταξύ σας.

Για συναισθηματικές προβλέψεις: 875-876-8024

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ