ερωτοσκοπιο 01/03 Τετάρτη ωροσκοπιο

filtro (1)

ερωτοσκοπιο 01/03 Τετάρτη ωροσκοπιο

Καλό Μήνα!!!

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Με το δεξί έρχεται η Άνοιξη για εσάς και ένα ολόκληρο αστρολογικό σύστημα να σας δίνει αυτά που ο Χειμώνας σας πήρε. Νέοι έρωτες για όλους τους μόνους του ζωδίου, αλλά και πολύ χρήμα με υπέροχη διάθεση, για τα ζευγάρια που έχουν επανασυνδεθεί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Εσείς είστε σε μια διάθεση άκρως ερωτική. Ο κυβερνήτης σας σε όψεις με τον Ποσειδώνα, σας δείχνουν γοητευτικούς και λαμπερούς σε νέα πρόσωπα. Επίσης, κάποια μερίδα του ζωδίου, με την προσπάθεια των τρίτων, θα επανασυνδεθεί με το παρελθόν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Από την νέα σεζόν όλα αλλάζουν προς όλους τους Διδύμους. Οι μόνοι και οι χωρισμένοι, θα ακούσουν ευχάριστα νέα που θα τους δώσουν την δύναμη να ξαναερωτευτούν. Οι σχέσεις που είναι σε χιλιομετρική απόσταση τα ταίρια τους, ίσως και να θελήσουν να τις τερματίσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά και το στόμα σας κλειστό. Θα δεχτείτε ερωτικές προτάσεις για σοβαρό δεσμό, από δύο άτομα, που σίγουρα έχουν μέσα στην καρδιά σας, την βαρύτητα τους. Σκεφτείτε με την λογική… και αποφασίστε μόνο στους δικούς σας χρόνους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Λέων
Όλα έχουν μια ημερομηνία λήξεως. Αυτό έχει να κάνει και με τις άσχημες καταστάσεις που ζείτε. Δεν είναι πραγματικά δυνατόν, ένα τόσο δυναμικό ζώδιο, να παραμένει πάνω σε δρόμους που δεν καταλήγουν στον προορισμό που ονειρεύεται.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Εσείς και το μεγάλο σας στόμα, κάποιος έχετε στεναχωρήσει. Το πιο πιθανόν τον άνθρωπο σας, που για ακόμη μια φορά που έχει διαφορετική γνώμη από εσάς. Τα αστρολογικά της εποχής σας υποστηρίζουν και σας δίνουν την ευκαιρία για αποκατάσταση των σχέσεων.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ζυγός
Οι αλλαγές που ζητάτε, να γίνουν μέσα στον δεσμό σας, θα πρέπει σίγουρα να έχουν αφετηρία εσάς και τις προτάσεις σας. Σε αυτό να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε σύμφωνο το ταίρι σας. Οι μόνο του ζωδίου, θα δεχτούν φλέρτ από κάποιο φιλικό πρόσωπο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

xartomanteia

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Μην φοβάστε την μοναξιά. Από την στιγμή που μέχρι τώρα δεν έχετε βρει τον κατάλληλο σύντροφο σας εσάς, σίγουρα θα ήταν λάθος να μπλέξετε με άτομα που δεν σας εκφράζουν. Ασχοληθείτε λοιπόν με τα οικονομικά σας, που είναι ανθηρά και έτσι θα συνεχίσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Το συντροφικό σα ταίρι, έχει όλη την καλή διάθεση να σας μιλήσει και να λύσετε τις μόνιμες σας διαφορές. Αυτό με τον Άρη στον Κριό, σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά και εσείς κάντε την προσπάθεια σας. Ένα οικογενειακό σας πρόσωπο, θα σας ζητήσει κάτι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Έχετε γίνει το μήλον της Έριδος, για 2-3 διαφορετικά πρόσωπα, που όμως βαραίνουν διαφορετικά μέσα στην καρδιά σας. Μέχρι την Πανσέληνο του μήνα στις 12/03, πολλά θα έχουν ξεκαθαρίσει, και κάποιος τελικά θα σας έχει κατακτήσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Πάρτε μια μεγάλη ανάσα και ξεκινήστε από σήμερα κιόλας, να λύνετε τις περιπλοκότητες που σας κυκλώνουν αλλά και να απομακρύνεστε από άτομα που σας δείχνουν το άσχημο τους πρόσωπο. Πολλά και τα καλά από τις οικονομικές σας δραστηριότητες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Όλα έχουν ένα όριο, αλλά και εσείς. Δεν θα δεχτείτε πια να σας αδικούν, ακόμη και αν αυτό έρχεται από τον σύντροφο σας. Μια σειρά από συζητήσεις, θα βοηθήσουν έτσι ώστε να βρείτε την πορεία σας. Ακόμη και κάποιοι χωρισμένοι, θα τα ξαναβρούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα