ερωτοσκοπιο 01/05 Δευτέρα ωροσκοπιο

ζωδια-αστρολογια-1

ερωτοσκοπιο 01/05 Δευτέρα ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Εσείς και τα ερωτικά σας νάζια… έχετε ρίξει στα δίκτυα σας, μια καινούργια προσωπικότητα, που πιθανόν και κάτω από αυτόν το αστρολογικό σκηνικό, να γίνει η επόμενη μεγάλη σας αγάπη. Εσείς που είστε μέσα σε σχέση, θα ακούστε λόγια από τον άνθρωπο σας, που θα σας συγκινήσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Αν δεν μπορείτε να είστε μέσα στην σχέση που εδώ και καιρό, έχετε στην ζωή σας, δύο τινά υπάρχουν. Είτε θα πρέπει να διορθώσετε όλα αυτά που σας προβληματίζου, είτε θα πρέπει να αποχωρήσετε. Κάτι άλλο μεσοβέζικο δεν θα εξυπηρετούσε πουθενά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Οι δρόμοι της μοναξιάς δεν είναι για εσάς. Με τον κυβερνήτη σας, να κάνει θετικές όψεις με την Αφροδίτη το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα σας αποδοθεί νέο αίσθημα που θα σας γοητεύσει. Αυτό που περιμένετε σε μια οικονομική σας υπόθεση θα ολοκληρωθεί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Η δημοτικότητα σας, έχει αυξηθεί και τα φλερτ είναι ασταμάτητα. Από τον νέο μήνα, θα έχετε και κάποια ιδιαίτερη – αξιόλογη προσωπικότητα, να σας προσεγγίζει και να ζητάει κάτι περισσότερο. Από τα εργασιακά σας να περιμένετε κάτι θετικό.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Είσαστε έτοιμοι, να κάνετε μια επικοινωνιακή κίνηση, προς το άτομο που έχετε χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι και ένα ρίσκο, το οποίο παίρνετε καθώς να βρείτε και μια πόρτα κλειστή. Ωστόσο κάντε την προσπάθεια σας, και πάρτε τις απαντήσεις σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Είσαστε σε μια καλή φάση της ζωής σας. Η ερωτική σας σχέση, πια έχει αφήσει τις δύσκολες ημέρες, ανεπιστρεπτί, αλλά και τα οικονομικά σας, θα σας αποδώσουν τους καρπούς που αναμένετε. Επίσης, κάποια ταξίδια είναι μέσα στο μενού.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

tarw-taro-xartomanteia

ωροσκοπιο – Ζυγός
Εσάς σας έχουν βάλει στο ερωτικό τους στόχαστρο πολλά πρόσωπα… και το ξέρετε. Όλος ο μήνας Μάιος, θα κυλήσει έτσι, αλλά σίγουρα εσείς που έχετε ήδη σχέση, καλό θα ήταν να προσέχετε επί δύο. Αυτό αντιθέτως στους FREE, θα δώσει νέους έρωτες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Τα μυστικά και τα σκοτεινά σας σημεία, επιδιώκει να μάθει το ταίρι σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πείτε την αλήθεια σας, έτσι ώστε όλα πια να ισορροπήσουν. Οι ελεύθεροι, μέχρι την πανσέληνο του μήνα, θα έχουν ειδήσεις από το παρελθόν τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Έχετε ευτυχώς ξεχάσει, όλα τα δύσκολα που έχετε περάσει στο παρελθόν. Ο καινούργιος μήνας και οι εξαιρετικές αστρολογικές όψεις, πάνω στο ζώδιο σας, θα σας κάνουν να έρθετε πιο κοντά σε καινούργιες γνωριμίες, που θα σας διορθώσουν την ψυχολογία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Είσαστε μέσα σε μια αναστάτωση τις τελευταίες εβδομάδες. Αισθάνεστε ότι κάποιος από το παρελθόν του συντρόφου σας, ενοχλεί. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να ρωτήσετε και να πάρετε ευθέως τις σχετικές διαβεβαιώσεις του.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Έχετε κάνει σημαντική πρόοδο με τον άνθρωπο σας, και αυτό είναι κάτι που σας έχει ανάψει το πράσινο φως, έτσι ώστε μέσα στο Καλοκαίρι, να προχωρήσετε μέσα σε έναν νέο κύκλο κοινών καταστάσεων. Το χρήμα και οι ευκολίες είναι κοντά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Είσαστε ένα βήμα πριν πάρετε καθοριστικές αποφάσεις, για την σχέση σας. Κάτι ανάλογο έχει σκεφτεί και ο άνθρωπος σας. Από τις 05/05 και μετά, που τα αστρολογικά είναι θετικά προς εσάς, σίγουρα θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τις σκέψεις και να πάρετε αποφάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα