ερωτοσκοπιο 05/01 Τρίτη ωροσκοπιο

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ερωτοσκοπιο 05/01 Τρίτη ωροσκοπιο
σεληνη 24 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Πρέπει να δώσετε μια παραπάνω σημασία και χρόνο στον άνθρωπο σας, που δηλώνει ότι τον έχετε ΄ξεχάσει΄. Αν αυτό είναι αληθές, τότε βρείτε τις σωστές λύσεις να κινητοποιήσετε και πάλι τα ξεχασμένα συναισθήματα και από τις δύο μεριές.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος : Ένα δύσκολο εικοσιτετράωρο που θα σας προβληματίσει. Πολύς κόσμος που θα πρέπει να οργανώσετε και να δείτε. Η δουλειά σας έχει γίνει άκρως απαιτητική όπως εξίσου και η ερωτική σας σχέση. Οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου, θα έχουν πολλά νεύρα και εντάσεις προς απαίτηση παραπάνω χρόνου για το ταίρι τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Σταθερά τα βήματα που κάνετε όλοι οι Δίδυμοι, στους περισσότερους τομείς της ζωή σας. Στον ερωτικό τομέα πολλά θα ανατραπούν μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, καθώς το φαινόμενο της ανάδρομης κίνησης του Ερμή (05.01.16) …θα φωτίσει πτυχές που μέχρι τώρα αγνοούσατε.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Δύσκολες οι μέρες αλλά ιδιαίτερα η σημερινή. Για όσους παίζουν σε ποικίλα ερωτικά επίπεδα, θα πρέπει να είναι πιο μαζεμένοι καθώς η κίνηση της Αφροδίτης σε επόμενες μοίρες στον Σκορπιό, πιθανόν να βγάλει περισσότερα από αυτά που θέλετε στη επιφάνεια.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ωροσκόπιο – Λέων: Πιστέψτε το και θα γίνει πραγματικότητα…. η επιθυμία σας. Οι σκέψεις σας γύρω από την νέα και ιδιαίτερη γνωριμία που έχει προκύψει στην καθημερινότητα σας… είναι πολλές αλλά εσείς πρέπει να δράσετε πρώτοι… ! Τα άστρα σας ευνοούν.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκόπιο – Παρθένος: Οι τελευταίες ημέρες σας έχουν φέρει μια παραπάνω δόση αισιοδοξίας και περαιτέρω δράσης που έχει συγκινήσει το συντροφικό σας έτερο. Οι μέρες και ιδιαίτερα μέχρι την Παρασκευή, είναι ιδανικές για συζήτηση και λύση ζητημάτων που έχουν συσσωρευτεί.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ζυγός: Η αβεβαιότητα που σας διακατέχει στην προσωπική σας πραγματικότητα, θα υποχωρήσει τις προσεχείς ημέρες, και μόλις ξεκινήσει το φαινόμενο της ανάδρομης κίνησης του Ερμή. Για όσους είναι ακόμα ελεύθεροι, ας παραμείνουν έτσι χωρίς να ψάχνουν μέχρι τις 09-01.16, του τρέχοντος μηνός.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Κοινωνικές και εργασιακές υποχρεώσεις σας έχουν απομακρύνει από την αισθηματική σχέση σας, με το γνωστό αποτέλεσμα να σας έχουν προκύψει δικαιολογημένα παράπονα από τον σύντροφο σας. Δώστε μια παραπάνω προσοχή, και οργανώστε δράσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά σαν ζευγάρι.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Πολλά και ποικίλα θα χρειαστεί να βελτιώσετε τις επόμενες ημέρες στην συμπεριφορά σας, προκειμένου να διατηρήσετε τον σύντροφο σας κοντά. Τα πολλά νεύρα που έχετε δεν έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα. Οι νυχτερινές ώρες, και με την βοήθεια του κυβερνήτη σας, θα δώσουν μια πιο ευχάριστη νότα στην ατμόσφαιρά.
Ευκαιρίες αγάπης:***
:
ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Δυσκολίες και καθυστερήσεις θα αντιμετωπίσετε μέσα στην ερωτική σας σχέση μέχρι την Πέμπτη… καθώς κάποια ύπαρξη από το παρελθόν αν θα θυμηθεί και θα διεκδικήσει περισσότερα, αδιαφορώντας για το αν είσαστε σε επόμενη μόνιμη σχέση ή όχι!
Ευκαιρίες αγάπης:*

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Σκέφτεστε πάρα πολύ αλλά δράτε ελάχιστα. Το αποτέλεσμα είναι να ξεχνιέστε και να σας φεύγουν οι σοβαρές ερωτικές ευκαιρίες από τα χέρια σας. Οι ελεύθεροι θα δεχτούν σύντομα ερωτικές προτάσεις από άτομο του παρελθόντος τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθείς : Αφήστε τις δικαιολογίες στην άκρη και προχωρήστε στο πλάνο σας. Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που τις τελευταίες ημέρες – εβδομάδες, σας έχει τραβήξει την προσοχή… θα πρέπει να τολμήσετε το επόμενο βήμα. Τα αστρολογικά σας φωτίζουν και σας ενισχύουν προς την ερωτική επιτυχία.
Ευκαιρίες αγάπης:**
• Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με
προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

tarw-wroskopio-4