ερωτοσκοπιο 10/03 Παρασκευή ωροσκοπιο

omorfi-osmi-erwtika-kalyteri-geysi

ερωτοσκοπιο 10/03 Παρασκευή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Δωρίστε ένα αληθινό χαμόγελο αλλά και λίγο χρόνο στον άνθρωπο σας. Μπορεί να σας φαίνεται απλό, αλλά σίγουρα θα σας τονώσει σαν ζευγάρι. Αυτοί που είναι μόνοι του θα έχουν την τύχη να βρεθούν μέσα σε κόσμο, που θα τους ανεβάσει την διάθεση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Μην λέτε πολλά – πολλά στον άνθρωπο σας, που τώρα είναι σε μια δύσκολη φάση της ζωής του. Από την νέα εβδομάδα όλα θα καλυτερέψουν. Όσοι είναι μόνοι τους είναι θέμα ελάχιστου χρόνου να βρουν έναν καινούργιο άνθρωπο, που θα τους δελεάσει την καρδιά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Ξεχάστε όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν. Η άλλη πλευρά επιθυμεί να σας ξαναπλησιάσει με προτάσεις που δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους. Τουλάχιστον αυτήν την φορά, έχετε την εμπειρία, που θα σας σώσει από τις κακοτοπιές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Ο λόγος σας είναι ισχυρός και δομημένος, κάτι που σίγουρα έχει τραβήξει, την προσοχή την ερωτική ενός νέου ανθρώπου που μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα σας πλησιάσει για να σας γνωρίσει. Η πανσέληνος, θα φέρει και τους χωρισμένους πιο κοντά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια μέσα στην καρδιά σας. Αυτό που έχει πια την σημασία του, είναι να ξεκαθαρίσετε με τον άνθρωπο σας, όλα αυτά που θέλετε. Ειδήσεις κάποιο θα έχουν από το πρόσφατο παρελθόν τους, που θα τους δείχνει την επανασύνδεση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Παρθένος
Σκορπάτε την πολύτιμη ενέργεια σας, αλλά και τον χρόνο σας, προσπαθώντας να πείσετε κάποιους, ότι δεν είστε αυτό που νομίζουν, αλλά κάτι καλύτερο. Αυτό σαν συνολική αντίληψη είναι λάθος. Όποιος πραγματικά σας θέλει, ας κάνει τον κόπο να σας πλησιάσει.,
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Τα λόγια του συντρόφου σας, σας έχουν πληγώσει υπερβολικά. Αυτό είναι και κάτι που σας το έχει πει πολλάκις, αλλά δεν έχετε κάνει κάτι για να το διορθώσετε. Από τις επόμενες ημέρες, να είστε και έτοιμοι για μικρά παράπονα και σχόλια.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Ξεκουράστε και λίγο το μυαλό σας, από όλα αυτά που σας συμβαίνουν. Υπάρχουν τόσο σοβαρά θέματα στην υπόλοιπη καθημερινότητα σας, που τα ερωτικά, σίγουρα έρχονται τελευταία. Από την νέα εβδομάδα, θα ακούστε και κάποια καλά νέα οικονομικά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Τοξότης
Όλα έχουν τα όρια τους, και το ξέρετε. Πιθανόν να έχετε πιέσει πάρα πολύ τον άνθρωπο σας αυτές τις ημέρες για να σας δώσει απαντήσεις για το μέλλον σας, που και ο ίδιος ακόμη δεν είναι έτοιμος. Αυτήν την ανασφάλεια σας θα πρέπει να την μαζέψετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Αν και εσείς έχετε κάποια θέματα που σας απασχολούν, καλό θα ήταν να τα μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, που έχει όλη την καλή διάθεση να σας υποστηρίξει. Αυτοί που έχουν την ανάγκη για μια νέα δουλειά, θα την βρουν μέσα στον μήνα αυτόν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Έχετε σκοτίσει πολύ το μυαλό σας, και το μόνο βέβαιο, είναι ότι αυτό σαν κατάσταση σας κάνει να αισθάνεστε υπερβολικά ανασφαλείς. Από την ερχόμενη εβδομάδα, αυτοί που έχουν χωρίσει θα βρουν τους διπλωματικούς τρόπους για να μιλήσουν
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Με την Αφροδίτη να κλείνει το μάτια στον Ποσειδώνα, εσείς έχετε όλη την καλή διάθεση να κάνετε αλλαγές, μέσα στην ερωτική σας σχέση. Αυτό είναι και κάτι που το θέλει και ο σύντροφος σας. Αυτοί που είναι μόνοι, κάτι θα εντοπίσουν στον φιλικό τους κύκλο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα