ερωτοσκοπιο 10/11 Πέμπτη ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-triti-20-5-2014

ερωτοσκοπιο 10/11 Πέμπτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Έχετε κερδίσει τις εντυπώσεις και το ξέρετε. Μέσα σε όλα αυτά τα βλέμματα υπάρχει και ένα που αποζητά το δικό σας. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Σκεφτείτε άμεσα τι θα κάνετε, ιδίως αν υπάρχει στην ζωή σας και τρίτο πρόσωπο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Μην έχετε πια τόσο μεγάλη αγωνία, για το αν θα μείνετε αυτό το διάστημα μόνοι σας. Οι επιλογές υπάρχουν και θα πρέπει να τις ενεργοποιήσετε μέσα στον τρέχοντα μήνα. Οι διαθέσεις του κυβερνήτη σας είναι σίγουρα υποστηρικτικές.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Η έμφυτη ικανότητα σας, να αντιλαμβάνεστε τα ψέματα των άλλων, αυτήν την φορά θα σας γλιτώσει και χρόνο. Το άτομο που υπάρχει στην καθημερινότητα σας, δεν θα πρέπει να σας τρώει παραπάνω ενέργεια και να σας καθυστερεί.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Η αβεβαιότητα που έχετε για τον δεσμό σας, σίγουρα δεν σας διορθώνει τον ψυχισμό. Σίγουρα ευθύνεστε και εσείς για αυτό. Μπορεί όμως να φταίνε και οι άσχημες εμπειρίες του παρελθόντος σας. Ξεκινήστε την δουλειά από εσάς.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Η σκέψη σας είναι εγκλωβισμένοι γύρω από λάθος συμπεριφορές του ανθρώπου σας, πρόσφατα. Αυτό είτε προσπεράστε το απλά, είτε συζητήστε το πιο αναλυτικά και λύστε το. Αισθηματική τύχη στους αδέσμευτους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Κινήστε βάση της γήινης προσωπικότητας σας και πάντα με ασφάλεια. Δεν είστε εσείς για πειραματισμούς. Αυτό είναι και κάτι που κάνει τον σύντροφο σας να αισθάνεται μαζί σας υπέροχα. Μέσα στον μήνα θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Εσείς λέτε ότι η οικονομική σας κατάσταση δεν σας επιτρέπει να κάνετε τα επόμενα βήματα, με το άτομο που είσαστε ερωτευμένοι. Αυτό το πρόσωπο όμως τι κάνει από την δική του πλευρά για εσάς, και την κοινή σας πορεία.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Πιθανόν εξωγενείς παράγοντες να σας δημιουργούν νεύρα. Αυτό όμως αυτήν την καλή εποχή, μην το αφήσετε να γιγαντωθεί και να σας δημιουργήσει πρόβλημα στην σχέση σας. Οι χωρισμένοι, θα έχουν εκ νέου συνομιλίες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Αν δεν μπορείτε να ακολουθήσετε τον τρόπο ζωής του συντρόφου σας, ή έστω δεν μπορείτε να ανεχτείτε τα περίεργα- δύσκολα περιβάλλοντα του, θα πρέπει απλά να το πείτε. Είναι ότι πιο έντιμο μπορείτε να πράξετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Άπειρες οι δυνατότητες, που έχετε για κάνετε νέα ξεκινήματα με τον άνθρωπο σας. Τα αστρολογικά της εποχής σας δίνουν την οικονομική άνεση για να μπορέσετε να κάνετε τα βήματα σας. από κοινού προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Το ότι είστε υπερβολικά σίγουροι για τον εαυτό σας, ίσως και να κάνει το ταίρι σας να δυσανασχετεί. Όλα μπορούν ξαφνικά να ανατραπούν αν εσείς δεν είστε προσεχτικοί. Μόνοι του ζωδίου θα έχουν προτάσεις από νέο κόσμο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Η επικοινωνία σας με όλους τους γύρω σας δείχνει να είναι προβληματική. Σε αυτό θα πρέπει και εσείς να δείτε τι φταίει και τι μπορείτε να διορθώσετε. Πιθανόν μέσα σε όλα αυτά και το ταίρι σας να έχει τα παράπονα του.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.