ερωτοσκοπιο 21/04 Παρασκευή ωροσκοπιο

erwtikes-5314

ερωτοσκοπιο 21/04 Παρασκευή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Χρειάζεστε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Αυτό που έχει σημασία, είναι να έχετε και τον άνθρωπο σας, γύρω σας, αλλά και την προσωπική σας ελευθερία που σας γεμίσει το μυαλό. Οι μέρες είναι και πολύ θετικές για να ξεφύγετε και σε μικρο-εκδρομές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Δεν χρειάζεται να πιέζετε κανέναν για να σας δώσει στο εδώ και τώρα τις απαντήσεις σας. Μπορεί να έχετε μια ανασφάλεια μέσα στην καρδιά σας, αλλά αφήστε καλύτερα τα πράματα να εξελιχτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα είναι υπέρ σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεκουράσετε το μυαλό σας, από όλα αυτά που σας έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σίγουρα το ζωδιακό σας κάρμα, σας έχει φορτώσει με την επικοινωνία και τις λύσεις, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση πάρτε τον χρόνο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Οι μέρες μέχρι να λήξει αυτός ο περίπλοκος μήνας, θα σας δώσουν πολλές ευκαιρίες για να μείνετε λίγο μόνοι, έτσι ώστε να σκεφτείτε πολύ πιο σοβαρά, αυτά που πρέπει να λύσετε μέσα σε εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Μπορεί με τον σύντροφο σας, να έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις για το άμεσο σας μέλλον, αλλά το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να ρίξετε και μια πιο αναλυτική ματιά στα οικονομικά σας δεδομένα. Μόλις αυτά ισορροπήσουν θα έχετε και την άνεση για όλα τα άλλα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Πολλά τα αισθηματικά δώρα που έχουν να σας προσφερθούν, όλο το επόμενο χρονικό διάστημα. Αυτό συμπεριλαμβάνει και κάποιους νέους τρόπους – σκέψεις – δράσεις που να ενεργοποιηθούν μέσα σας, έτσι ώστε να αυτοπροστατευτείτε από την μετριότητα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Μην λέτε και τόσα πολλά για το παρελθόν σας σε άτομα, που έχετε γνωρίσει. Αφήστε τα να ψάξουν από μόνα τους, να βρουν την χρυσή τομή και να σας ξεκλειδώσουν. Μέσα σε όλα αυτά τα καλά, θα έχετε και σημαντικές εξελίξεις στην σταδιοδρομία σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Σταθείτε μόνο στα σημεία που σας ενδιαφέρουν. Μην χαθείτε μέσα σε λόγια και αναφορές του παρελθόντος. Είτε αυτό αφορά την αισθηματική ή την εργασιακή σας ζωή, εσείς καλείστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να φέρετε το αποτέλεσμα που πρέπει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Τοξότης
Πολλά τα υπέρ της εποχής. Αυτό που ψάχνετε εσείς, είναι να βρείτε, την καλύτερη στιγμή και να ξεδιπλώσετε τις προτάσεις σας. Με αυτόν τον αστρολογικό ουρανό, σίγουρα θα έχετε την επιτυχία που περιμένετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Μην σκοτίζετε άλλο το μυαλό σας με άτομα που έχουν πια περάσει μόνιμα, στο παρελθόν σας. Αν κάποιος σας θέλει ξέρει και που μπορεί και πώς να σας βρεί. Μέχρι τότε εσείς οι Free, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βγείτε έξω και να απολαύσετε τις παρέες σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Υπάρχουν πολλές καταστάσεις που ζητούν την παρουσία σας, και αυτό σαν κατάσταση σίγουρα σας πιέζει. Από την ερχόμενη εβδομάδα, εσείς που έχετε χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα έχετε ειδήσεις που θα σας χαροποιήσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Είσαστε αρκετά σκεπτικοί, αυτό το χρονικό διάστημα. Αυτό συσχετίζεται με το γεγονός ότι όλα έχουν αλλάξει μέσα στην προσωπική σας ζωή. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε σιωπηλοί μέχρι τέλη του Απριλίου.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα