ερωτοσκοπιο 30/04 Κυριακή ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 30/04 Κυριακή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Οι σκέψεις σας έχουν εγκλωβιστεί σε μια πιο παλιά σας γνωριμία, που όμως δεν υπάρχει στο παρόν σας, ούτε καν σαν επικοινωνία. Αυτό είναι και κάτι που σας προκαλεί μια εμμονή, που δεν σας επιτρέπει να βρείτε κάτι άλλο – επόμενο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Δεν χρειάζεται εσείς, να ζητάτε εξηγήσεις και δικαιολογίες, από κανέναν. Όποιος σας θέλει και σας αγαπάει, μπορεί να κάνει τις δικές του κινήσεις για να σας κατακτήσει. Από τον νέο μήνα λοιπόν, ετοιμαστείτε για πολλά φλερτ και γνωριμίες ερωτικές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Εσάς όλα αυτά τα δύσκολα που γίνονται στον αστρολογικό θόλο, σας επηρεάζουν σε επίπεδο διάθεσης. Δεν έχετε και τόσο καλή ψυχολογία, και ίσως αυτό να συμπαρασύρει και τις υπόλοιπες καταστάσεις, μέσα στην σχέση και την εργασία σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Κάθε αλλαγή που προτείνει ο άνθρωπος σας, σίγουρα θα πρέπει να την περνάτε και από τα δικά σας φίλτρα. Πολλά τα κοινά σας σημεία μεν, αλλά μην αφήνεστε μόνο σε αυτά …δε. Αυτοί που είναι μόνοι, μέσα στον καινούργιο μήνα, θα ζήσουν μια ερωτική εμπειρία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Λέων
Δεν χρειάζεται να πιέζετε κανέναν για να σας δώσει χρόνο και αισθήματα. Αυτός που το επιθυμεί θα το κάνει άμεσα. Τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει, και κάτω από αυτές τις όψεις που κάνει ο Ερμής με την Αφροδίτη, θα επανενωθούν εύκολα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Παρθένος
Αφήστε του τρίτους να λένε ότι θέλουν. Εσείς ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον άνθρωπο σας και θα δείτε ότι, το κλίμα μέσα στον δεσμό σας, θα αλλάξει προς το καλύτερο. Οι σχέσεις που είχαν χωρίσει, μέσα στον Μάιο, επιτέλους θα σταθεροποιήσουν την πορεία τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Είναι όλα δύσκολα μετά από έναν χωρισμό. Στην δική σας περίπτωση, ίσως και να βιώνετε μια λύτρωση. Αφήστε τον χρόνο να περάσει και θα δείτε ότι θα υπάρξουν, καινούργιοι άνθρωποι στην ζωή σας, που θα σας ανανεώσουν σε κάθε επίπεδο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Σίγουρα αυτά που λέτε και κάνετε δεν είναι ο εαυτός σας. Μπορεί μια παλιότερη ερωτική απογοήτευση να σας έχει πονέσει, αλλά μην χάνεστε μέσα σε αυτό. Τα αστρολογικά της εποχής, είναι υπέρ σας, και θα δείτε ότι νέος κόσμος θα σας ανακουφίσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Τοξότης
Δεν έχει πια καμία σημασία τι έγινε στο παρελθόν. Αφήστε τις μνήμες να ξεχαστούν. Ο άνθρωπο σας, έχει όλη την καλή διάθεση να σας κάνει σοβαρές προτάσεις για το άμεσο μέλλον σας. Οι μόνοι και οι χωρισμένοι, ίσως και να τα ξαναβρούν με κάποιον πρώην τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Το να είσαστε δεκτικοί …είναι δείγμα ευγένειας. Το να είστε παθητικοί, πιθανόν και να κάνετε τους τρίτους να σας βαρεθούν. Μη βγάζετε μια τόση δεδομένη συμπεριφορά στον άνθρωπο σας, μόνο και μόνο για να είσαστε αρεστοί. Λάθος φιλοσοφία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Τα μυαλό σας τρέχει στα περασμένα. Αυτό είναι κάτι που, μέσα στις πρώτες μέρες του νέου μήνα, να ψάξετε να βρείτε τους τρόπους, που θα σας δώσουν και πάλι μια ισχυρή επανένωση. Κάποιες ευχάριστες ειδήσεις, θα σας φτιάξουν την ψυχολογία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Δεν είστε και από τα πιο φρόνημα παιδιά αυτήν την εποχή. Σίγουρα τα φλερτ δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε αλλά μην δίνετε και από την δική σας πλευρά, αφορμές. Ειδικά εσείς που είστε σε σχέση, μην στεναχωρείτε τον άνθρωπο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης