ερωτοσκοπιο 31/10 Δευτέρα ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 31/10 Δευτέρα ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Αν δεν ξέρετε τίποτα για το νέο άτομο που έχει εισβάλει στην ζωή σας, σοφό θα ήταν να αφήσετε λίγο τον χρόνο να περάσει, έτσι ώστε να επέλθει η οικειότητα και να σας ανοιχτεί από μόνο του. Εσείς που είστε σε σχέση, έχετε εκκρεμεί συζητήσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Αν θέλετε να σώσετε την ερωτική σας σχέση, το μόνο που έχετε να κάνετε, σαν πρώτο βήμα είναι να απομακρύνετε του τρίτους από το μεταξύ σας. Είναι πάντα αιτία προστριβής. Ίσως και ένα μικρό ταξιδάκι να σας αναζωογονούσε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Η διάθεση σας είναι πεσμένη. Αυτό οφείλεται σε μια παλαιότερη σας ερωτική απογοήτευση, που ακόμη και στο τώρα δεν έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε, ίσως και να μην το προσπαθήσατε και πολύ. Τα άστρα σας υποστηρίζουν για εξελίξεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Το διάστημα μέχρι και την πανσέληνο είναι ιδανικό για να μιλήσετε τον άνθρωπο σας. Σίγουρα ανήκετε στους ευνοημένους που έχουν και μπορούν να αρπάξουν την τύχη από τα μαλλιά και να φτιάξουν την αισθηματική τους ζωή.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκόπιο – Λέων: Έχετε πει την άποψη σας, στον άνθρωπο που υπάρχει στην ερωτική σας καθημερινότητα. Αφήστε τον τώρα και αυτόν να κάνει και αυτός, κάτι για εσάς. Αυτοί που έχουν τσακωθεί – παγώσει με το ταίρι τους, ας περιμένουν λίγο χωρίς να κάνουν τίποτα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Η φάση που περνάτε μόνο να περιπλέκεται μπορεί περισσότερο, χωρίς την δική σας παρέμβαση. Οι αισθηματικές σχέσεις έχουν ένα τίμημα και σίγουρα αυτό δεν λέγεται μόνο το επικοινωνείτε, χωρίς να προσθέτετε και κάποιες δράσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Ετοιμαστείτε για ένα δύσκολο διήμερο. Πολλές οι απαιτήσεις των τρίτων που σας πλησιάζουν, και εσείς σαν το καλό παιδί του ζωδιακού κύκλου, θα πρέπει όλους να τους εξυπηρετήσετε. Κάντε κάτι όμως και για τον εαυτό σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Είσαστε ακόμη και στο τώρα σας, επηρεασμένοι από μια παλαιότερη σας υπόθεση που δεν λέει να ξεχαστεί. Αυτό σαν μόνιμη εμμονή πια, σας βάζει φρένο σε κάτι νέο που μπορεί και να σας βοηθήσει να περάσετε σε μια νέα εποχή.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Τα αστρολογικά μέχρι και τα μέσα του Νοεμβρίου σας υποστηρίζουν σε ιστορίες αγάπης και γενικότερων θετικών συναισθημάτων.
Η προφορά τους δεν θα τελειώσει εκεί, καθώς κάποια καλά νέα και στα οικονομικά σας θα σας απογειώσουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Η ενέργεια σας είναι στο σύν. Έχετε γεμίσει τις μπαταρίες σας και το μόνο που χρειάζεται πια είναι να βρείτε και την χρυσή τομή με τον άνθρωπο σας, που όλα δείχνουν ότι χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη από εσάς.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Τα περιβάλλοντα σας είναι εδώ και σας απλώνουν το χέρι σε οτιδήποτε χρειάζεστε. Δεν είναι υποχρεωτικό να είστε πάντα δεμένοι γύρω από έναν έρωτα. Μπορείτε να μείνετε και ένα μικρό χρονικό διάστημα και χωρίς σύντροφο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Το όραμα σας για έναν καλό και πιστό σύντροφο, είναι πια πραγματικότητα. Μέσα στον ερχόμενο μήνα, εσείς θα βρείτε ένα πρόσωπο που μπορεί να σας κάνει και ισορροπήσετε και να πορευτείτε σε μια σοβαρή δέσμευση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.