Ερωτοσκόπιο Ωροσκόπιο 09/05 Πέμπτη

erwtikes-14414

Ερωτοσκόπιο Ωροσκόπιο 09/05 Πέμπτη

Ωροσκόπιο Κριός

Μπορεί να έχετε κάτι σοβαρό να συζητήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα.

Σκεφτείτε από πριν τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να περάσετε το μήνυμά σας και παράλληλα να είστε ευγενικοί.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα ενδώστε στην ρομαντική πλευρά σας. Δεν χρειάζεστε δικαιολογία για να «λούσετε» τον/την σύντροφό σας με την αγάπη σας, οπότε μην συγκρατείστε! Δώστε τους αποδείξεις ότι τους έχετε στην καρδιά σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Οι φίλοι σας μπορεί να θέλουν να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες της ερωτικής σας ζωής, αλλά δεν χρειάζεται να τα αποκαλύψετε όλα. Κρατήστε τις προσωπικές σας λεπτομέρειες για τον εαυτό σας. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα σας ευχαριστήσει γι’ αυτό.

Διαβαστε στο Άνοιξη 2019 Αναλυτικό Ωροσκόπιο προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Το πρόγραμμά σας είναι γεμάτο δραστηριότητες. Πάρτε την έγκριση του/της αγαπημένου/ης σας και μην υποθέσετε από πριν ότι θα σας συνοδεύσουν σε όλα. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς.

Ωροσκοπιο Λέων

Σας αρέσει να βρίσκεστε στο προσκήνιο και ο/η αγαπημένος/η σας θα χαρεί να σας αφήσει να βρεθείτε εκεί. Αλλά καλό θα ήταν να τους λέτε πόσο περήφανοι αισθάνεστε και εσείς για τα επιτεύγματά τους. Δώστε τους την ευκαιρία να λάμψουν σήμερα!

Ωροσκόπιο Παρθένος

Είναι σημαντικό για εσάς να φτάσετε σε μια αμοιβαία κατανόηση, οπότε πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας τι έχετε στο μυαλό σας σήμερα. Μπορεί να χρειαστεί να ενδώσετε λίγο για να επιτύχετε έναν συμβιβασμό.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Αισθάνεστε την παρόρμηση να βρεθείτε με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε άλλα σχέδια για απόψε, γιατί δεν θα είστε σε θέση να κρατηθείτε μακριά τους!

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί σε διαφορετικές απόψεις. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να μην συμφωνείτε σε κάποιο οικονομικό θέμα και ίσως θα πρέπει εσείς να είστε αυτός/ή που θα πρέπει να ενδώσει και να αλλάξει γνώμη.

Ωροσκοπιο Τοξότης

Είστε τόσο απασχολημένοι με τη δουλειά και την κοινωνική σας ζωή, ώστε θα χρειαστείτε όλη τη βοήθεια που μπορείτε να πάρετε για να κρατήσετε τα πάντα υπό έλεγχο. Αφήστε τον/τη σύντροφό σας να σας βοηθήσει. Αν συνεργαστείτε, μπορείτε να κάνετε τα πάντα.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Τις επόμενες μέρες προσέξτε τα οικονομικά σας. Είναι εύκολο να βγείτε εκτός ελέγχου με τα έξοδά σας με τόσο δραστήρια κοινωνική ζωή. Κανονίστε ένα ήσυχο δείπνο στο σπίτι με τον/την αγαπημένο/η σας για αλλαγή.

Ωροσκοπιο Υδροχόος

Μπορεί να αισθάνεστε κάπως εκτός τόπου και χρόνου σήμερα και να δυσκολεύεστε στην επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σας. Πείτε τους ότι η περίεργη συμπεριφορά σας είναι κάτι προσωρινό και δεν χρειάζεται να ανησυχούν.

Ωροσκοπιο Ιχθύες

Σήμερα σας έλκει ο,τιδήποτε γλυκό και ρομαντικό. Ακόμη και αν ο/η σύντροφός σας είναι ο πιο κυνικός άνθρωπος του κόσμου θα «λιώσει» αν τους γράψετε ένα ερωτικό γράμμα όπου θα εκφράζετε τα συναισθήματά σας με ποιητικούς όρους.

Διαβαστε στο  Μαύρη Σελήνη Λίλιθ στους Ιχθύες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9