ζωδια Σ/Κ 09-10/01 Η Αληθινη Αγαπη ειναι εδω

afroditi-ixtheis-zvdia

Η Αληθινη Αγαπη ειναι εδω

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

Την Παρασκευή το βράδυ ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται ξανά στον Αιγόκερω ενώ η Αφροδίτη έρχεται σε σύνοδο με τον Κρόνο. Ο Ερμής επίσης ενώνει τις δυνάμεις του στην δημιουργία ενός γήινου τριγώνου μαζί με τον ανάδρομο Δία στην Παρθένο.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις που θα είναι σε ισχύ το Σαββατοκύριακο αυτό στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, τότε αφήστε τις όποιες προκαταλήψεις έχετε .

Διαβαστε αναλυτικα καθε μηνα του 2016 για καθε ζωδιο :κριοςταυροςδιδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιοςτοξοτηςαιγοκερωςυδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

 

Για να το πράξετε όμως αυτό και για να καταφέρετε να κερδίσετε ανώτερη σοφία, θα πρέπει πρώτα να βρείτε τις αδυναμίες σας και να καταλήξετε στο πότε και γιατί μερικές φορές δεν δίνετε την απαραίτητα σημασία στο τι σας λένε οι άλλοι – δηλαδή πότε δεν τους ακούτε πραγματικά.

Ακόμα και αν νομίζετε ότι απλά κάποιος συνεχίζει να μιλάει για ένα θέμα για το οποίο τον ακούτε να μιλάει καθημερινά και συνέχεια, προσπαθήστε το διήμερο αυτό να ακούσετε τα λεγόμενα του ακόμα και αν τα διατυπώνει με τα ίδια λόγια υπό μια διαφορετική σκοπιά. Το Σύμπαν φαίνεται ότι σας ρίχνει συνέχεια τα ίδια και ίδια λόγια μέχρι να τα μεταφράσετε και να τα κατανοήσετε όπως πρέπει

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο κατά την διάρκεια ολόκληρου του Σαββατοκύριακου. Αν καταφέρετε να μειώσετε την ταχύτητα σας και να δείτε ολόκληρο το δάσος μαζί με τα δέντρα του, καθώς και να απολαύσετε το τοπίο ολόκληρο κατανοώντας πως το καθετί πηγαίνει στην θέση του , τότε θα μπορέσετε στο ζήτημα της αγάπης να αποκτήσετε την σταθερότητα που ποθείτε. Αν όμως ακόμα επιθυμείτε και είστε δεσμευμένοι με την επικριτική μορφή της κριτικής, τότε σας εύχομαι καλή τύχη….

 

Επίσης καθ’όλο το Σαββατοκύριακο ο ισχυρός Άρης στον Σκορπιό θα σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς.

Και παίζει ο ένας πλανήτης τον άλλον όμορφα το διήμερο αυτό, από την μία ο σέξι Άρης και από την άλλη ο φέγγω ν Ποσειδώνας. Αυτός και αν είναι συνδυασμός για έντονο ερωτικό ειδύλλιο. Κάντε την κίνηση σας και παίξτε το ερωτικό παιχνίδι σας. Αυτή είναι μαγεία του σεξ σε όλο της το μεγαλείο.

Αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ

Την Παρασκευή το βράδυ επίσης η Σελήνη στον Αιγόκερω φτάνει στην τελικη μορφή της με αποτέλεσμα το  ουράνιο φαινόμενο να επιφέρει ολοένα και πιο αυξημένη σεξ ενέργεια στο σύμπαν και μετά να ακολουθεί το άλλο. Από την στερεά δράση της Σελήνης και του Άρη φτάνουμε στην γήινη ευδαιμονία της Σελήνης και του  Ποσειδώνα.

Το Σάββατο η Σελήνη προσπερναει τον  Πλούτωνα και δημιουργεί όψη τετραγώνου με τον Ουρανό για μία απογευματινή αλλαγή ενεργειακής ισχύος στο Σύμπαν. Η δύναμη και οι πηγές της ενέργειες από μόνες τους αποτελούν απλές συνθήκες. Είναι ο τρόπος που τις χειριζόμαστε που τις κάνουν καλές ή κακές για αυτό και προσέξτε τον τρόπο αντίδραση σας ώστε να μην δείξετε ούτε αδιάφοροι ούτε όμως και εκκεντρικοί από την άλλη. Η Σελήνη επίσης θα έλθει σε όψη εξαγώνου με τον Χείρωνα κάτι το οποίο θα ανοίξει και πάλι το ανώτερο πνευματικό μονοπάτι του Σύμπαντος ένα μονοπάτι με το οποίο έχουμε εξοικειωθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα.

 

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να είναι κάπως σκυθρωπή συναισθηματικά και αυτό λόγω του ότι η ατμοσφαιρική ενέργεια γύρω από τον Αιγόκερω μαζί με την ενέργεια των δακτυλίων του πλανήτη Κρόνου που είναι κυβερνήτης του , εκείνη την στιγμή επισκιάζει την δύναμη που στέλνει ο πλανήτης Αφροδίτη.

 

Επικρατεί βλέπετε η ενεργειακή δύναμη του Κρόνου. Όμως η Σελήνη στον Αιγόκερω έχει τα χαρακτηριστικά της σταθερότητας και της τελειότητας, κάτι που μας φέρνει στην άψογη μορφή τους. Επομένως η Νέα αυτή Σελήνη η οποία στον τομέα των γνώσεων και της σοφίας δυναμώνει ακόμα περισσότερο μέσω της όψης τριγώνου που σχηματίζει με τον Δία στην Παρθένο: μας δίνει αφθονία γνώσεων και δυνάμεων να ξεκινήσουμε την υλοποίηση των στόχων μας ή ότι επιθυμούμε άριστα.

Βέβαια μπορεί αυτή η Νέα Σελήνη να μην είναι εντελώς ρομαντική στην βάση της είναι όμως αρκετά βάσιμη για να θεωρούμε την αγάπη που μας δίνει ουσιώδη. Και η σχέση που υπάρχει επίσης το Σαββατοκύριακο στο ουράνιο στερέωμα μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα είναι ενεργειακά τόσο δυνατή που καλύπτει τα όποια κενά της Νέα Σελήνης με το παραπάνω μάλιστα. Αν λοιπόν το διήμερο αυτό κάνετε μια νέα αρχή στον τομέα των σχέσεων τότε να είστε σίγουροι ότι έχετε μια πολύ καλή πιθανότητα σχέσης της οποίας η γοητεία και ο ρομαντισμός πρόκειται να κρατήσουν τρομερά πολύ.

zwdia-zodia-33

Αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ

Και φυσικά η φυσική μορφή της σεξουαλικότητας θα είναι πρώτη στην λίστα σας.

Την Κυριακή τώρα η Σελήνη έρχεται σε σύνοδο με τον Ερμη, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε χρήση της συμπαντικής δύναμης για να ακούσετε τους άλλους.

Ιδίως αργότερα που θα είναι και η ενέργεια βοηθητική για αυτή την λειτουργία καθώς η  Σελήνη μετακινείται και εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου ενώ σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Άρη.

Καλύτερα να ακούστε τον άλλον τώρα που είναι νωρίς ώστε να ανακαλύψετε όσα περισσότερα για αυτόν ή αυτή αλλά και για να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις στο άμεσο μέλλον σας.

Τέλος καθώς η Αφροδίτη αφήνει πίσω της τον Κρόνο και πλησιάζει τον Ουρανό σχηματίζοντας όψη τριγώνου μαζί του – ο Ουρανός είναι ο κυβερνών πλανήτης του Υδροχόου, αφήστε τον εαυτό σας να πιαστεί από το νέο αυτό ερωτικό δεσμό .. και να καλοπεράσει.

zwdia-3-zodia