2016 αστρολογια καρκινος μηνα μηνα

miniaies-zwdio-karkinos

Καρκίνος 2016

Ιανουάριος
Αν και θα ξεκινήσετε αυτόν τον μήνα με κάποιες οικονομικές δυσκολίες, η δουλειά σας θα πηγαίνει ολοένα και καλύτερα. Ξεκινήστε αρχικά με το να καλύψετε τα τυχόν απλήρωτα χρέη που έχετε και έπειτα να θυμάστε ότι σε κάθε δυσκολία που συναντάτε κάθε φορά που βγαίνετε από αυτήν αλώβητοι , βρίσκεστε ένα βήμα πιο ψηλά στην σκάλα της προόδου στην ζωή σας.

Επίσης τον μήνα αυτόν θα ανακαλύψετε και διάφορες τεχνικές για να μπορέσετε να βγάλετε από πάνω σας το υπερβολικό άγχος : πχ το να πηγαίνετε στο γυμναστήριο, να κάνετε κολύμβηση ή γιόγκα είναι κάποιες από αυτές τις τεχνικές. Στον τομέα της υγείας, προσπαθήστε να ξεκινήσετε μια σωστή δίαιτα και να κόψετε τελείως το αλκοόλ , ιδίως το κρασί στην περίπτωση σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα καθε μηνα του 2016 για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Φεβρουάριος
Θα αισθανθείτε ιδιαίτερα κουρασμένοι από την εργασία σας και εντελώς εξαντλημένοι αυτόν τον μήνα.

Θα υπάρχουν συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους καθημερινά στον εργασιακό τομέα της ζωής σας, επομένως προσπαθήστε απλά να βρείτε τον ρυθμό σας. Αυτή η περίοδος δεν είναι κατάλληλη αν σκέφτεστε να προβείτε σε μια σοβαρή ερωτική σχέση.

Δεν είστε συναισθηματικά στο σωστό σημείο για κάτι τέτοιο. Βλέπετε τόσο το μυαλό σας όσο και η καρδιά σας είναι δοσμένα στην εργασία σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μάρτιος
Ο μήνας αυτός θα κατευθύνετε από τα εργασιακά σας προγράμματα απόλυτα. Ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός για εσάς και θα βρείτε τον εαυτό σας να εργάζεστε αδιάκοπα για να μπορέσετε να παραδώσετε τις εργασίες σας στην ώρα τους. Θα έχετε ελάχιστο χρόνο για τους φίλους ή την οικογένεια σας. Η οικογένεια σας μπορεί να αισθανθεί αποκομμένη από εσάς και ίσως αντιδράσει κάποια στιγμή αν και κυρίως θα σας υποστηρίξει τον μήνα αυτό, απλά σε περίπτωση που σας παραπονεθούν μην τους αφήσετε να σας δημιουργήσουν τύψεις. Μην αφήσετε την ξεροκεφαλιά τους να σας κάνει να νιώσετε άσχημα.

Απρίλιος
Τον Απρίλιο πραγματικά δεν θα ξέρετε τι είναι αυτό που σας χτύπησε σαν μετεωρίτης και έφερε τα πάνω κάτω στην καθημερινή σας ζωή. Από την μία θα έχετε αύξηση εισοδήματος, καλύτερη θέση εργασίας στην δουλειά σας, οικονομικές απολαβές αστρονομικών ποσών, και αλλαγές στον εργασιακό τομέα που ούτε είχατε ποτέ σας ονειρευτεί. Η αδιάκοπη εργασία σας επιτέλους αποδίδει τους καρπούς της. Το μόνο σίγουρο; Ότι σε όλη την διαδρομή από το γραφείο ως την τράπεζα δεν θα σταματήσετε δευτερόλεπτο να χαζογελάτε …. συνεχώς.

Μάιος
Πιθανότατα να αισθανθείτε ότι ο σύντροφος σας προσπαθεί να σας εξουσιάσει. Το εν λόγω αίσθημα θα φέρει ένταση, θα δημιουργήσει εντάσεις , τσακωμούς και ενόχληση ανάμεσα σας. Στον τομέα της εργασίας από την άλλη θα αισθάνεστε εντελώς θετικά με το όλο κλίμα που επικρατεί στο χώρο της δουλειάς σας καθώς και με όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν στον χώρο εργασίας σας. Όλος αυτός ο ενθουσιασμός σας στα εργασιακά ζητήματα θα αποτελέσουν την πηγή έμπνευσης και δυναμισμού σας Και δεδομένων των συνθηκών τον εν λόγω μήνα θα θέλετε να επικεντρωθείτε περισσότερο πάνω στην δουλειά σας παρά πάνω στην σχέση σας η οποία συγκριτικά με την δουλειά σας, φαντάζει ως εργασία βαριά και ανθυγιεινή.

Ιούνιος
Αυτός είναι ο σωστός μήνας για εσάς να πάρετε λίγο καιρό να τον αφιερώσετε αποκλειστικά σε εσάς και μάλιστα να φερθείτε στον εαυτό σας προσφέροντας του τα καλύτερα μονάχα. Βλέπετε είστε ένα βήμα πριν καταρρεύσετε εντελώς. Για αυτό αρχίστε πρώτα να κακομαθαίνετε τον εαυτό σας και έπειτα κάντε το βήμα και αγοράστε κάτι και για όσα άτομα σας στάθηκαν και σας αγαπούν όπως τα αγαπάτε. Δεν είναι ανάγκη να τους αγοράσετε κάτι το ακριβό , είναι η σκέψη άλλωστε που μετράει.

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο 

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 

zwdia

Ιούλιος
Ετοιμαστείτε να ψυχαγωγήσετε τον εαυτό σας με το να του προσφέρετε ότι σας αρέσει. Η ζωή είναι ρόδινη αυτόν τον μήνα και θα θελήσετε να το γιορτάσετε μαζί με τους φίλους και την οικογένεια σας. Θα λάβετε επίσης μία πρόκληση που θα αφορά το να πάτε σε ένα σημαντικό πάρτι όπου θα χρειαστεί να αγοράσετε κάτι καλό για την εκδήλωση αυτή. Ακόμη τον Ιούλιο θα αφεθείτε αρκετά και σε διάφορες ερωτικές και αισθησιακές απολαύσεις με τον σύντροφο σας, στιγμές που θα προσδιορίσουν από την αρχή την όλη αυτή σας μεταξύ σχέση. Αν είστε αδέσμευτοι τότε να ξέρετε ότι δεν θα είστε για πολύ.

Αύγουστος
Θα κοιτάζετε για διακοπές την τελευταία στιγμή κυριολεκτικά τον Αύγουστο αυτόν. Ευτυχώς που θα υπάρχουν μπροστά σας απλωμένες αρκετές επιλογές για να επιλέξετε κάποια από αυτές. Ποιος ξέρει ίσως επειδή σας δίνονται τόσες πολλές επιλογές να μην μπορείτε τελικά να πάρετε μια τελική απόφαση στο ζήτημα αυτό. Ο Αύγουστος είναι ιδανικός μήνας για ερωτισμό για το ζώδιο σας οπότε μην φοβάστε τις αποφάσεις της τελευταίας στιγμής. Στοίχημα ότι τελικά θα σας αποζημιώσουν με τον καλύτερο τρόπο.

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο 

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 

zodia-zvdia-75

Σεπτέμβριος
Ως καθαρόαιμοι Καρκίνοι αυτόν τον μήνα θα θελήσετε να τον περάσετε μαζί με την οικογένεια σας και τους πιο κοντινούς φίλους σας. Αν είστε γονιός τότε οι σχέσεις σας με το παιδί σας θα είναι πάρα πολύ καλές. Οι Καρκίνοι γίνονται γενικά εκ φύσεως καλοί γονείς διότι έχουν αυξημένο το ένστικτο της φροντίδας μέσα τους. Θα βρείτε νέα μονοπάτια επικοινωνίας με το παιδί σας και έτσι θα μπορείτε με μεγαλύτερη ευκαιρία να συζητήσετε για τα όποια ζητήματα. Θα συγκινηθείτε από το πόσο πολύ σας αγαπάνε τα παιδιά σας φυσικά, και τέλος ο Σεπτέμβριος είναι ο τέλειος μήνας για την εύρεση λύσεων σε μακροχρόνια προβλήματα.

Οκτώβριος
Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα παιδί τότε αυτός ο μήνας είναι ο ιδανικός μήνας για την σύλληψη ενός παιδιού τελικά. Οι σχέσεις σας και η επικοινωνία με τον σύντροφο σας είναι άριστη και μαζί περνάτε αρκετές ευχάριστες έντονες και γεμάτες αγάπη ερωτικές στιγμές. Στον τομέα της εργασίας σας θα ασχοληθείτε πολύ με το τμήμα των δημοσίων σχέσεων με αποτέλεσμα πριν καλά καλά το καταλάβετε ο χρόνος να πετάξει και ο μήνας να περάσει αστραπιαία. Επομένως καλό θα ήταν να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα , να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αναλογιστείτε πόσα πολλά καταφέρατε να φέρετε εις πέρας σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα

zwdia-zodia-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Νοέμβριος
Οι εργασιακές προοπτικές για τον μήνα αυτόν είναι θαυμάσιες. Αν δουλεύετε πιο σκληρά από τους συναδέλφους σας, τότε προετοιμαστείτε να λάβετε ένα μήνυμα που να σας ανακοινώνει είτε μια προαγωγή είτε αύξηση του εισοδήματος σας. Σίγουρα θα υπάρξουν άτομα που θα ζηλέψουν την προαγωγή ή την αύξηση του μισθού σας αυτή. Μην επιτρέψετε όμως στην αρνητικότητα τους να σας χαλάσει το κέφι. Επίσης προσέξτε μην το παρακάνετε τώρα τελευταία με το ποτό. Ίσως πίνετε περισσότερο από το φυσιολογικό , κρασί καθημερινά για να μπορέσετε να ηρεμήστε όταν γυρνάτε στο σπίτι από την δουλειά. Αυτή τώρα δεν είναι καλή ιδέα ιδίως μιας και τα άτομα του ζωδίου σας παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα στα νεφρά.

Διαβαστε αναλυτικα καθε μηνα του 2016 για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δεκέμβριος
Θα δουλεύετε πολύ σκληρά κατά την διάρκεια όλου του μήνα με αποτέλεσμα να έχετε χρόνο μοναχά για την καριέρα σας. Πιθανότατα να προσπαθήσετε να βρείτε λοιπόν νέες τεχνικές χαλάρωσης και ξεκούρασης του σώματος σας , μέσω εναλλακτικών θεραπειών. Ίσως σας κερδίσει η τεχνική του ρείκι ή η αρωματοθεραπεία. Όποια τεχνική και αν επιλέξετε να ξέρετε ότι θα λάβετε τα επιθυμητά προς εσάς αποτελέσματα.

zodia-astra-tarot