ζωδια για ελεύθερους 13/03 Κυριακή

angel_love_1_1920x1200

ζωδια για ελεύθερους 13/03 Κυριακή

 

ζωδια κριός
Σήμερα αφιερώστε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε, για να βοηθήσετε άτομα του στενού σας περιβάλλοντος που ίσως σας χρειάζονται. Προθυμοποιηθείτε να βοηθήσετε έναν φίλο σας να μετακομίσει ή να του προσφέρετε έναν ώμο να πει τον πόνο του. Οι φίλοι σας σάς χρειάζονται πιο πολύ απ’ όσο νομίζετε. Η γενναιοδωρία σας θα σας κάνει να ακτινοβολείτε καλοσύνη.

 

ζωδια ταύρος
Σήμερα θα επικρατήσει μια κυκλοθυμία στις διαθέσεις, γι’ αυτό θα είναι πολύ συνετό για εσάς να επιλέγετε με πολλή προσοχή τα λόγια σας. Μπορεί η πρόθεσή σας να είναι απλά να αστειευτείτε με καλή πρόθεση, όμως οι άλλοι ενδέχεται να εκλάβουν το όποιο σχόλιό σας ως κακία ή σκληρότητα. Επιλέξτε να συμπαρασταθείτε αντί να κάνετε χιούμορ.

ζωδια δίδυμοι
Όσο κι αν σήμερα έχει σημασία για εσάς η γνώμη των άλλων, δεν πρέπει να επιτρέπετε να ορίζει τη διάθεσή σας η άποψη που εκφράζει ο καθένας. Πάντα υπάρχουν καλοθελητές κριτές, έτοιμοι να σας χτυπήσουν εκεί που πονάτε. Αυτό που έχει σημασία, είναι πώς νιώθετε εσείς για τον εαυτό σας. Γίνετε οι πιο φανατικοί θαυμαστές σας και θα ακολουθήσουν και πολλοί άλλοι.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

 

Το Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο

ζωδια Σαββατοκυριακο 12-13/03 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 12-13/03 Β

Ηλιακες  συναστριες

Ψυχικες συναστριες

Ραντεβου με το καθε ζωδιο

 

ζωδια καρκίνος
Σήμερα είναι ιδανική μέρα για να τολμήσετε να εξερευνήσετε το άγνωστο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει από μια βόλτα σε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει, μέχρι και μια βαθύτερη ενδοσκόπηση των ίδιων σας των συναισθημάτων. Πάρτε το ρίσκο να κοιτάξετε σε σημεία μέσα σας που δεν έχετε αγγίξει. Σκεφτείτε την ζωή σαν να περιπέτεια, που σας καλεί και σας προσμένει να την ανακαλύψετε.

ζωδια λέων
Η ψυχραιμία σας πρέπει να είναι ο στενότερος σύντροφός σας σήμερα, ειδικά αν ανοίξετε συζήτηση για τις ιδέες σας και ακούσετε κριτικές επί αυτών. Πριν πάρετε φωτιά, συνειδητοποιήστε ότι οι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος σας προσφέρουν τις καλοπροαίρετες συμβουλές σας, δεν σας επιτίθενται! Πρέπει να αρχίσετε να μαθαίνετε να διαχωρίζετε το συναίσθημα από την αθώα κριτική.

zwdia

ζωδια παρθένος
Σήμερα η μέρα δεν ενδείκνυται για να ολοκληρώσετε πολλά πράγματα. Καλό είναι να το έχετε αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού σας από νωρίς, για να μην ταλαιπωρηθείτε παραπάνω από όσο είναι απολύτως απαραίτητο. Προτιμήστε να εστιάσετε στο να διασκεδάσετε λίγο περισσότερο, αντί να κοιτάτε τη λίστα με τις εκκρεμότητές σας. Προσπαθήστε να παρασύρετε σε ένα κεφάτο κλίμα και τα υπόλοιπα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, για να χαρείτε όλοι μαζί.

ζωδια ζυγός
Έχετε να κάνετε τόσα πολλά πράγματα, που αντιστοιχούν σε μια ολόκληρη ομάδα ποδοσφαίρου! Και βέβαια όλα αυτά δεν γίνονται μεμιάς. Προσπαθήστε να καταγράψετε όλες τις εκκρεμότητές σας σε μια λίστα και μετά αρχίστε να διαγράφετε όσες μπορείτε πραγματικά να αναβάλετε για αργότερα. Πρέπει να μάθετε να απλοποιείτε τη ζωή σας αλλά και τις υποχρεώσεις σας.

zwdia

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το  ερωτικο ωροσκοπιο της Ανοιξης

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

ζωδια σκορπιός
Τα όνειρά σας μπορούν πραγματικά να βγουν αληθινά, ενόσω εμμένετε σε αυτά. Σίγουρα θα ήταν καλύτερα να αναλάμβανε να κάνει όλη τη δουλειά η μοίρα. Όμως στον ρεαλιστικό κόσμο η αλήθεια είναι ότι όποιος στόχος αξίζει, χρειάζεται χρόνο και προσπάθεια πριν φανούν τα πρώτα σημάδια ανταμοιβής.

ζωδια τοξότης
Θα μπορούσατε να μάθετε πολλά πράγματα για την αγάπη, αν ακούγατε κάποια μεγαλύτερα άτομα του περιβάλλοντός σας να αναπολούν το παρελθόν τους. Μπορεί οι τάσεις και οι τρόποι να αλλάζουν με το πέρασμα των χρόνων, όμως η ιστορία αποδεικνύει πάντα ότι οι σχέσεις έχουν σε όλες τις εποχές τις ίδιες προκλήσεις αλλά και τις ίδιες λύσεις!

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα η μέρα απαιτεί από εσάς να συνευρεθείτε με άλλα άτομα, όπου όχι μόνο θα διασκεδάσετε αλλά θα λύσετε και κάποια από τα προβλήματά σας. Συνδυάζοντας αυτά τα δύο, δεν αποκλείετε να ψηφιστείτε ως το πιο δημοφιλές άτομο στην ομήγυρη! Σκεφτείτε λίγο έξω από τα τετριμμένα και θα δείτε ότι τελικά τίποτα δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται.

ζωδια υδροχόος
Σήμερα δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας. Σίγουρα όλοι έχουν προβλήματα, όμως πρέπει να παραμερίσετε τα θέματα των άλλων και να εστιάσετε λίγο στις δικές σας επιθυμίες. Ήδη τις έχετε αφήσει πάρα πολύ καιρό σε αναμονή. Είναι καιρός να κάνετε κινήσεις πλέον για να εκπληρώσετε τους δικούς σας στόχους.

ζωδια ιχθύες
Σήμερα η μέρα θα ζητήσει από εσάς να κάνετε κάτι όμορφο για τον εαυτό σας. Αποφασίστε να πάτε σε εκείνο το ρεστοράν που θέλετε εδώ και καιρό, τολμήστε να κάνετε εκείνη την αγορά που αναβάλετε συνεχώς. Απολαύστε ένα μασάζ σε όλο το σώμα και κλείστε τη μέρα σας με ένα πολυτελές αφρόλουτρο.