ζωδια για ελεύθερους 7/12 Τετάρτη

ζωδια για ελεύθερους 7/12 Τετάρτη

ζωδια κριός
Συγκεντρώστε τώρα όλα σας τα χαρίσματα. Η δύναμη του μυαλού σας, σε συνδυασμό με το ρομαντισμό και το φυσικό σας χιούμορ, είναι αυτά που έχει ανάγκη σε μεγάλες δόσεις η καρδιά για απόψε. Μην εκπλαγείτε καθόλου αν δείτε να σας προσεγγίζουν καινούργια άτομα.

ζωδια ταύρος
Η μέρα σήμερα θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για τα προσωπικά σας. Όποια κι αν είναι τα σχέδιά σας, να είστε βέβαιοι ότι θα καταλήξουν πολύ θετικά. Μην ξεχάσετε μόνο να εντάξετε κάπου και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, προκειμένου να φορτίσετε τις συναισθηματικές σας μπαταρίες.

 

ζωδια δίδυμοι
Κάποια πολύ βαθιά θέματα θα αναδυθούν αυτή την περίοδο. Μπορεί να αφορούν έναν καινούργιο έρωτα ή κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Αφήστε τα να βρουν τη θέση τους και να είστε προετοιμασμένοι να αλλάξει ριζικά η οπτική σας γωνία σε αρκετά θέματα – φυσικά προς το καλύτερο.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η μέρα σήμερα ενδείκνυται για να χουζουρέψετε στο σπίτι σας και να απολαύσετε την ελευθερία σας! Φροντίστε να ολοκληρώσετε νωρίς με τις υποχρεώσεις και τη δουλειά σας, για να αράξετε από νωρίς, μόνοι ή με την παρέα λίγων και καλών φίλων.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Μια ανισορροπία δυνάμεων στο ρομαντικό πεδίο, σας έχει κάνει να νιώθετε λίγο άβολα τις τελευταίες μέρες. Αναρωτηθείτε όμως αν πραγματικά έχετε ανάγκη να έχετε το πάνω χέρι. Παραμερίστε για λίγο τις προσδοκίες σας και αφήστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας.

ζωδια παρθένος
Μια ρομαντική συνάντηση ενεδρεύει κάπου μέσα στη σημερινή μέρα. Δεν πρόκειται όμως να πραγματοποιηθεί, αν εσείς επιλέξετε να μείνετε όλη τη μέρα στο σπίτι με τις πιτζάμες και τα παντοφλάκια σας! Βγείτε έστω και μόνοι, για μια βόλτα στα μαγαζιά ή έναν καφέ. Θα δείτε ότι μέχρι το βράδυ θα έχετε νέους ενδιαφέροντες λόγους να κάνετε αναδιατάξεις στην καρδιά σας.

ζωδια ζυγός
Επιτέλους αρχίζουν πλέον να απομακρύνονται όλα τα παράξενα συναισθήματα που είχατε τις τελευταίες μέρες, σε σχέση με το παρελθόν σας. Όχι μόνο αυτό, βελτιώνονται παράλληλα οι σχέσεις με τους γύρω σας και το ρομάντζο βρίσκει και πάλι το δρόμο του προς εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Αυτές τις μέρες πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στο περιβάλλον του σπιτιού και της οικογένειας. Κάποιες διαφωνίες πρέπει να επιλυθούν, πριν αρχίσετε να ασχολείστε με την προσωπική σας ζωή. Λειτουργήστε δημιουργικά, γιατί ίσως οι περιστάσεις να απαιτούν δραστικές λύσεις.

ζωδια τοξότης
Κάποιοι μπορεί να βρίσκουν λίγο αλλόκοτους κάποιους τρόπους σας ή την εμφάνισή σας αυτή την περίοδο. Μην δίνετε σημασία, γιατί πλησιάζει το σωστό άτομο που θα εκτιμήσει τη φρεσκάδα και τη μοναδικότητά σας. Συνεχίστε να έρχεστε σε επαφή με πολύ κόσμο, και θα εντοπίσετε το εν λόγω άτομο εύκολα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Αν έχετε σε εκκρεμότητα κάποια ρομαντικά θέματα, ασχοληθείτε με αυτά πριν από το βραδάκι απόψε, που τα άστρα είναι πολύ πιο ευνοϊκά μαζί σας. Μην εκπλαγείτε αν από το βράδυ και μετά εστιάζετε μόνο στο μέλλον.

ζωδια υδροχόος
Η αίσθηση του χιούμορ σας θα σας σώσει από πολλά σήμερα, καθώς θα μετατρέψει πολλές καταστροφικές καταστάσεις σε ρομαντική κωμωδία! Στο μεταξύ θα νιώσετε ότι αναπτερώνεται η πίστη σας και θα βρείτε ξανά αρκετή από τη χαμένη σας αθωότητα.

ζωδια ιχθύες
Εξακολουθείτε να αφιερώνετε τον χρόνο σας σε ονειροπολήσεις. Συχνά το να έχετε το κεφάλι σας στα σύννεφα, δεν προσφέρει τίποτα θετικό στην ψυχική ή τη συναισθηματική σας υγεία. Κάτι πρέπει να κάνετε με αυτή την πρακτική σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia