ερωτικές προβλεψεις για όλα τα ζωδια και τον ωροσκοπο τους

ζωδια-ωροσκοπος-1

ερωτικές προβλεψεις για όλα τα ζωδια και τον ωροσκοπο τους

Οκτώβριος 2015

 

Ένας πολύ δύσκολος μήνας που θα δώσει το στίγμα του από τις πρώτες κιόλας μέρες του. Όλοι θα αναζητήσουν λύσεις μέσα σε δυσλειτουργικές σχέσεις και προβληματικούς γάμους… ακόμα και τον χωρισμό. Προσοχή στην ορθοδρόμηση του Ερμή στις 09-10/10…. οι επικοινωνίες θα γίνουν λαβύρινθος.

 

ζωδια –  Κριός : Μπορεί να νιώθετε ανασφαλείς με την ερωτική σας ζωή αλλά από τα μέσα του Οκτωβρίου, και μετά την νέα σελήνη 13/10 θα φανερωθούν οι λύσεις και οι εξηγήσεις από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές

zodia-taro-45

 

ζωδια –  Ταύρος :  Η εποχή προστάζει ωριμότητα και  σοβαρότητα. Η συνειδητοποίηση  του προβλήματος και της στατικότητας στην ζωή σας θα σας δώσουν την αφορμή για να βρείτε την άκρη της λύσης.

 

ζωδια –  Δίδυμοι : Αισθάνεστε πιεσμένοι μέσα σε σχέσεις που δεν σας εκφράζουν. Οι θετικές εξελίξεις θα παρουσιαστούν από τις 10 του Οκτωβρίου και ύστερα. Η απομόνωση ίσως να είναι και ένα μέσο για να βρείτε  την εσώτερη ισορροπία.

 

ζωδια –  Καρκίνος : Μην εμπιστεύεστε με άτομα που δεν σας ταιριάζουν στις προδιαγραφές τους.  Οι μέρες είναι ιδιαίτερα περίεργες και εσείς πρέπει να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες προκειμένου να αποφύγετε τις παγίδες.

 

ζωδια –  Λέων : Ο τρόπος που σκέφτεστε θα αλλάξει άρδην. Όλες οι προβληματικές καταστάσεις και τα ‘σκληρά’ πρόσωπα θα οπισθοχωρήσουν μπροστά στα λογικά αιτούμενα σας. Υποστηρίζεστε από την πλειοψηφία των πλανητών.

 

Διαβαστε αναλυτικα τις συναστριες Οκτωβριου για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια –  Παρθένος :  Δεν υπάρχει κάτι δύσκολο πια για εσάς. Με προστάτη τον Δία θα έχετε οτιδήποτε στερηθήκατε.. μέσα  σε αυτόν τον μήνα στα χέρια σας. Ακόμα και δύσκολες επανασυνδέσεις θα ευοδωθούν.

 

ζωδια –  Ζυγός : Υπάρχει κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα. Οι μέρες μέχρι και τις 23/10 είναι δικές προκειμένου  να διεκδικήσετε ότι σας λείπει ή πιστεύετε ότι σας αξίζει. Αυτό μπορεί να σημαίνει και επιτυχίες με ματιά στο παρελθόν.

 

ζωδια –  Σκορπιός : Είσαστε σε μια περίεργη φάση που επιθυμείτε να απεγκλωβιστείτε από τα ίδια και τα επαναλαμβανόμενα που πια δεν σας προσφέρουν… τουλάχιστον αυτά που εσείς προσφέρετε. Ήταν θέμα χρόνου να φανερωθεί η ανισορροπία.

 

ζωδια –  Τοξότης :  Σαφώς και το δικό σας ζώδιο  χρειάζεται μια προσοχή παραπάνω προς όλους και όλα. Βάζετε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας το οτιδήποτε συμβαίνει στο τώρα….ο Κρόνος θα το πολλαπλασιάσει προσεχώς.

 

ζωδια –  Αιγόκερως : Συμβαίνουν αρκετά στην γενικότερη ζωή σας. Θα νιώσετε την ανάγκη για απομόνωση που θα σας θέσει τα όρια που μπορείτε πια τεντώσετε την προσωπική σας ζωή… και ιδίως αν αυτή λέγεται μακροχρόνιος γάμος.

 

ζωδια – Υδροχόος : Μετασχηματίζονται οι φιλοσοφίες της ζωής όλων των ‘ανταρτών’ του αέρινου αυτού ζωδίου. Οι συνήθειες γίνονται εξαρτήσεις και τα πάθη μεγάλες αγάπες.  Ο χρόνος κυλάει υπέρ σας…!

 

ζωδια –  Ιχθείς: Μυστικά και ψέματα θα βγουν τον αφρό μέσα στις επόμενες ώρες  – ημέρες. Η κινητικότητα της Αφροδίτης στις 08/10 επηρεάζει άμεσα το ζωδιο σας και δείχνει την ανάγκη για εσωστρέφεια και περισυλλογή στην ασφάλεια

Διαβαστε αναλυτικα τις συναστριες Οκτωβριου για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις