Ζυγός – ερωτικες προβλεψεις για ζωδιο και ωροσκοπο

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

Ζυγός – ερωτικες προβλεψεις για ζωδιο και ωροσκοπο

Οκτώβριος 2015

ΓΕΝΙΚΑ: Όλοι οι Ζυγοί έχουν φορτίσει αρκετά  τις μπαταρίες τους και είναι έτοιμοι για ανατροπές σε όλα τα πεδία. Οτιδήποτε πλέον καθυστερεί και δεν κινείται με τους δικούς σας ρυθμούς τους …θα τερματιστεί. Γύρω στις 12 Οκτωβρίου λίγο πριν και κάτω από την Ν. Σελήνη, θα υπάρξουν πολλές διαφωνίες και υπερβολές που πρέπει να γαληνέψουν,  για να μην γίνουν τροχοπέδη στις σχέσεις..

 

Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις:  24/09, 02/10, 12/10, 19/10

zodia-taro-45

Προσοχή στους γεννημένους στις:  28/09, 08/10, 11/10, 17/10

 

Αν είστε Ζυγός … με ωροσκοπο  …  τότε:

 

ζωδια –  Ζυγός  με ωροσκοπο  Κριό: Η ευκαιρία  για να λύσετε τις μόνιμες διαφορές σας,  έχει εμφανιστεί και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε άμεσα.  Τώρα που έχει ηρεμήσει ο ενθουσιασμός, μπορείτε να μπείτε στους κανονικούς σας ρυθμούς… και να βρείτε την  λύση για την πορεία σας. Για όσους έχουν τώρα δημιουργήσει καινούργια σχέση, τα αστρολογικά είναι άκρως ευνοϊκά για την επιτυχημένη πορεία αυτού του συνδυασμού.

Ερωτικές ημέρες: 09 και 28  Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 10 και 27 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Λέων και Αιγόκερω

Προσοχή με: Καρκίνος και Ζυγός

SEX LUCK: 80%

 

ζωδια –  Ζυγός   με ωροσκοπο  Ταύρο: Ακόμα ένας πολύ  δύσκολος και αντιθετικός συνδυασμός που με προσοχή και φροντίδα, θα απογειωθεί στις αρχές του Οκτωβρίου. Θα έχετε  νέα από τον άνθρωπο σας, για επιθυμία δέσμευσης ή μονίμων ξεκαθαρισμάτων σε εκκρεμείς καταστάσεις που πια δεν αξίζουν να μπαίνουν ανάμεσα σας. Αν και εσείς έχετε πεισθεί πια από τον σύντροφο σας, τολμήστε προς την ίδια κατεύθυνση. Τα άστρα πάντως είναι…. συμμαχικά.

Ερωτικές ημέρες: 10 και 30 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 11 και 26 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Λέων και Παρθένος

Προσοχή με: Ζυγός και Ιχθείς

SEX LUCK: 75%

 

ζωδια –  Ζυγός   με ωροσκοπο  Δίδυμοι: Προσοχή ιδιαίτερη! Μετά τις 14 του μήνα Οκτωβρίου θα υπάρχει η δυνατότητα για βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας σας,  αλλά και για μόνιμα  ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν, που τυχόν ανά καιρούς  αναβιώνει. Περιορίστε τις όποιες άσχημες πηγές άγχους για το συντροφικό σας έτερο. Οι προσεχείς Φθινοπωρινοί  μήνες θα δώσουν περισσότερα.

Ερωτικές ημέρες: 12 και 21 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 14 και 25 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Παρθένος και Ιχθείς

Προσοχή με: Τοξότης και Αιγόκερως

SEX LUCK: 95%

 

ζωδια –  Ζυγός    με ωροσκοπο  Καρκίνος: Κάποιος έχει νεύρα μόνιμα και  γκρινιάζει. Δεν μπορούμε να πούμε ότι περάσατε καταπληκτικά τον προηγούμενο μήνα. Ωστόσο, η εποχή του Ζυγού,  θα δώσει τις απαραίτητες ισορροπίες έτσι όλα αυτά να ξεχαστούν. Από τις 15 και μετά του μήνα, θα υπάρξει ένα κλίμα ρομαντισμού και εξωτερίκευσης συναισθημάτων που θα σας δέσει σαν ζευγάρι… πολύ καλύτερα.

Ερωτικές ημέρες: 14 και 20 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 15 και 23 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Τοξότης και Ιχθείς

Προσοχή με: Σκορπιός και Αιγόκερως

SEX LUCK: 80%

Διαβαστε αναλυτικα τις συναστριες Οκτωβριου για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια –  Ζυγός   με ωροσκοπο  Λέων: Υπάρχει μια αβεβαιότητα και από τις δύο πλευρές… που δεν έχουν την τάση να πλησιαστούν οικειοθελώς. Μην περιμένετε την κίνηση της άλλης πλευράς, δράστε εσείς πρώτοι. Η κίνηση του Β.  Δεσμού της Σελήνης μέσα στην Παρθένο ήδη σας έχει δώσει τα εχέγγυα για σοβαρές βάσεις, που από  τις αρχές του έτους 2016, θα δώσουν τις πρακτικές ευκαιρίες για επίσημες δεσμεύσεις – εγκυμοσύνη και  επέκταση ζωής.

Ερωτικές ημέρες: 17 και 25 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 19 και 31 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Λέων και Τοξότης

Προσοχή με: Παρθένος και Αιγόκερως

SEX LUCK: 95%

 

ζωδια –  Ζυγός  με ωροσκοπο  Παρθένος: Δύσκολο να συνδυαστεί η γη με τον αέρα,  αλλά στην δική σας περίπτωση και με τις ιδανικές αστρολογικές συνθήκες του Οκτωβρίου όλα είναι πιθανά και αναμενόμενα. Από πλευράς των τρίτων,  θα δεχτείτε ώθηση και για κάτι παραπάνω, που όμως δεν θα πρέπει να σας ενθουσιάσει, αν πρώτα εσείς οι δύο στο μεταξύ σας, δεν έχετε ακόμα πάρει τις αποφάσεις για δέσμευση / συγκατοίκηση / γάμο κτλ. Από τις 23-24/10 και μετά, την εποχή των Σκορπιών, είναι καλύτερες οι μέρες για τέτοια ανοίγματα.

Ερωτικές ημέρες: 19 και 28 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 05 και 30 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Λέων και Ζυγός

Προσοχή με: Καρκίνος και Σκορπιός

SEX LUCK: 70%

 

ζωδια –  Ζυγός   με ωροσκοπο  Ζυγός: Θα νιώσετε την ανάγκη  να επανέλθετε  και να οργανωθείτε για το δύσκολο Φθινόπωρο. Από τις 10 του Οκτωβρίου  και μετά θα δείτε να ξυπνούν μέσα σας αλλά και στο  μεταξύ σας οι συναισθηματικές  επιθυμίες που όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν σιωπάσει, λόγω χαλάρωσης. Πολλά αυτά που θα συζητηθούν για δεσμεύσεις. Επίσης φροντίστε με τον ερχομό σας στην καθημερινότητα σας, να μην ξυπνήσετε παλιές συναισθηματικές σας υποθέσεις που κοιμούνται στο παρελθόν.

Ερωτικές ημέρες: 10 και 29 Οκτώβριος

Προσοχή στις : 11 και 31 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Παρθένος και Ζυγός

Προσοχή με:  Τοξότης και Ιχθείς

SEX LUCK: 85%

 taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια –  Ζυγός   με ωροσκοπο  Σκορπιός: Κάποιος ήταν ιδιαίτερα ζωηρός  και κάποιος μουρμούριζε επίσης συνεχώς. Αυτό σίγουρα δεν θα γίνει ανεχτό πια από κανέναν. Η μόνιμη ενέργεια και οι αντοχές σας έχουν πέσει και αυτό σίγουρα δεν θα μπορέσει να συνεχιστεί και αυτόν τον μήνα. Αν θέλετε μετά τις 10 Οκτωβρίου, μπορείτε να ανοίξετε σοβαρές συζητήσεις και να χαρτογραφήσετε, αυτά που συνέβηκαν και τι διορθώσεις μπορούν να γίνουν στο από εδώ και πέρα…..και σίγουρα πριν λήξει το καλό για εσάς το έτος 2015.

Ερωτικές ημέρες: 09 και 21 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 10 και 18 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Καρκίνος και Ζυγός

Προσοχή με: Λέων και Αιγόκερως

SEX LUCK: 90%

 

ζωδια –  Ζυγός   με ωροσκοπο  Τοξότης: Έχετε την απόλυτη δυναμική  να ισορροπήστε τυχόν μικρο – διαφορές και παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες -μήνας. Ο Οκτώβριος θα είναι ένας καταπληκτικός μήνας για τον ζωδιακό σας συνδυασμό, που θα βρει τον δρόμο προς την απόλυτη ευτυχία. Ότι και αν συνέβη, έστω και την παρέμβαση τρίτων, θα τερματιστεί και θα χαθεί μόνιμα.  Ο Ήλιος στον οίκο σας, δίνει τις λύσεις για τα πάντα.

Ερωτικές ημέρες: 08 και 29 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 15 και 23 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Κριός και Ταύρος

Προσοχή με:  Λέων και Ιχθείς

SEX LUCK: 85%

 

ζωδια –  Ζυγός   με ωροσκοπο  Αιγόκερως: Από πλευράς σας θα χρειαστεί να μπείτε σε διαδικασίες περισσότερων συζητήσεων, που όμως αυτήν την φορά θα πρέπει να λύσετε τα θέματα,  οριστικά και αμετάκλητα. Οι συνθήκες οι άσχημες, που δημιουργήθηκαν τον προηγούμενο μήνα του Οκτωβρίου, σας έχουν γεμίσει με άγχος για το μέλλον αυτής της σχέσης… που από αστρολογικής πλευράς δεν υποστηρίζεται. Δώστε μια ώθηση – ευκαιρία σε ότι αξίζει.

Ερωτικές ημέρες: 12 και 27 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 14 και 31 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Λέων και Ζυγός

Προσοχή με: Κριός και Αιγόκερως

SEX LUCK: 75%

tarw-taro-xartomanteia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια –  Ζυγός   με ωροσκοπο  Υδροχόος: Ένας εξαιρετικός ερωτικός / ζωδιακός συνδυασμός που όσο και να τεντώνεται πότε δεν θα σπάσει. Η γενικότερη σκέψεις ζωής και των δύο ζωδιων ταυτίζεται, με αποτέλεσμα το χαλαρό κλίμα του Σεπτεμβρίου να συνεχιστεί και αυτόν τον νέο μήνα του Οκτωβρίου. Η εποχή των Ζυγών, θα δώσει την ευκαιρία για αγορές – και δράσεις που προοιωνίζουν δεσμεύσεις και εξελίξεις μέσα στο επόμενο έτος 2016. Οι ήδη καλές και πρακτικά διαμορφωμένες συνθήκες βοηθούν!

Ερωτικές ημέρες: 18 και 30 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 20 και 24 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Ζυγός και Αιγόκερως

Προσοχή με: Καρκίνος και Ιχθείς

SEX LUCK: 95%

 

ζωδια –  Ζυγός   με ωροσκοπο  Ιχθείς: Πιθανόν έχετε γυρίσει και ήδη έχετε συμφωνήσει για τις περαιτέρω δράσεις – δεσμεύσεις του Οκτωβρίου. Ένα καλό διάστημα  που  έδωσε της ευκαιρία για καλύτερη και ουσιαστικότερη συναισθηματική επικοινωνία, που στο τώρα θα αποδώσει και τις μετέπειτα κινήσεις σας γύρω από θέματα γάμου και ξεκαθαρισμάτων με παράλληλους γάμους, και εκκρεμότητες που σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να εδραιώνονται μεταξύ σας πια.

Ερωτικές ημέρες: 10 και 14 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 06 και 24 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Κριός και Σκορπιός

Προσοχή με: Ταύρος και Καρκίνος

SEX LUCK: 80%

Διαβαστε αναλυτικα τις συναστριες Οκτωβριου για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις