Ταύρος ερωτικες προβλεψεις για ζωδιο και ωροσκοπο

miniaies-erwtikes-zwdio-tayros

Ταύρος – ερωτικες προβλεψεις για ζωδιο και ωροσκοπο

 

ΓΕΝΙΚΑ:  Η εποχή του Ζυγού,  θα είναι ιδιαίτερα θετική και εξελικτική για όλους τους Ταύρους  που έχουν πάρει πια την συνειδητή απόφαση να ωριμάζουν πια  στην ερωτική τους ζωή. Οι ημέρες μετά τις 09 Οκτωβρίου  και πριν την ν. Σελήνη, είναι καλές  για ξεκαθαρίσματα σε παρελθόν και παρόν που θα έχουν όμως και μόνιμο χαρακτήρα.

 

Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις:  29/04, 01/05, 17/05, 20/05

Προσοχή στους γεννημένους στις:  25/04, 06/05, 06/05, 11/05

zodia-taro-45

 

Αν είστε Ταύρος  … με ωροσκοπο  …  τότε:

 

ζωδια –  Ταύρος   με ωροσκοπο  Κριό: Η συγκρατημένη και περιορισμένη αισιοδοξία που σας χαρακτηρίζει σαν ζωδιο, σχετίζεται με τις πολλαπλές  σας αποτυχίες στον αισθηματικό τομέα. Οπωσδήποτε και έχετε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης… εκ ζωδίου είστε ‘’χαρακτηρισμένοι’’ ως άκαμπτοι! Ο μήνας αυτός, θα είναι ιδανικός για βαθιά σκέψη  και γαλήνη. Χαλαρώστε και απολαύστε  κάποιες δραστηριότητες  – χόμπι και καινούργιο κόσμο που του αρέσετε και σας αρέσει επίσης!

Ερωτικές ημέρες: 07 και 31 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 09 και 25 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Κριός και Λέων

Προσοχή με: Ταύρος και Παρθένος

SEX LUCK: 80%

 

ζωδια –  Ταύρος  με ωροσκοπο  Ταύρο: Έχετε γενικότερα την διάθεση  να καταναλώνεστε σε καταστάσεις και άτομα που μετά από  αρκετό καιρό, πάντα, ανακαλύπτετε ότι δεν ήταν τελικά προς το όφελος σας. Κάτι ανάλογο – σχετικό συντελείται αυτές τις μέρες, όπου και θα πρέπει μετά τις 09 του Οκτωβρίου  περισσότερη προσοχή. Δυσκολίες και για τους αδέσμευτους που δεν έχουν ιδιαίτερα  επιτυχία σε νέες επαφές. Υπομονή και κάτι σύντομα τροποποιείται! Γόνιμη περίοδος μέχρι τις 20 του Οκτωβρίου.

Ερωτικές ημέρες: 14 και 22 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 19 και 23 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Λέων και Τοξότης

Προσοχή με: Παρθένος και Σκορπιός

SEX LUCK: 85%

 

ζωδια –  Ταύρος   με ωροσκοπο  Δίδυμοι: Ένα κλίμα ρευστότητας και  αστάθειας και ανωριμότητας θα υπάρξει στις 5-6 του μήνα και ύστερα. Πολλά θα δοκιμαστούν…σχέσεις, ποικίλες σκέψεις, πλάνα! Οι μεγάλες προσδοκίες σας είναι πολύ πιο πάνω από αυτά που περιμένετε και  εύχεστε. Ωστόσο…αν έχετε σοβαρή σχέση, μιλήστε στον σύντροφο  σας για το τι θέλετε να πράξετε. Αν δεν σας ενδιαφέρει μια σημαντική ή  επίσημη δέσμευση…καλύτερα πείτε το και  δηλώστε το ρητά  … από τώρα.

Ερωτικές ημέρες: 17 και 25 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 05 και 21 Οκτωβρίου

Εύνοια με :  Ταύρος και Παρθένος

Προσοχή με: Λέων και Ζυγός

SEX LUCK: 85%

 

ζωδια –  Ταύρος    με ωροσκοπο  Καρκίνος: Πολλά τα θετικά και χαρούμενα νέα που θα βρεθούν στα μονοπάτια σας μέχρι τα μέσα 13-15 του μήνα. Αυτοί που έχουν σοβαρή / ποιοτική σχέση θα μπορέσουν να δηλώσουν το  τι θέλουν, και οι δύο πλευρές και να παρθούν τελικές αποφάσεις. Οι ελεύθεροι Ταύροι, θα δεχτούν ερωτικές κρούσεις – προτάσεις από άτομο που ανήκει στον κοινωνικό /  φιλικό τους κύκλο… ίσως και σε σχέση ή και δεσμευμένο! Προσοχή προς όλες τις κατευθύνσεις!

Ερωτικές ημέρες: 18 και 20 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 15 και 24 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Ζυγός και Τοξότης

Προσοχή με: Αιγόκερως και Ιχθείς

SEX LUCK: 95%

 

 Διαβαστε αναλυτικα τις συναστριες Οκτωβριου για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια –  Ταύρος   με ωροσκοπο  Λέων: Στο ξεκίνημα του ο μήνας Οκτώβριος, θα σας βάλει παγίδες προκειμένου να δείτε πιο καθαρά και γαλήνια αυτά που θα αντιμετωπίσετε τις προσεχείς μέρες – εβδομάδες. Οι πλανητικές όψεις είναι θετικότατες  και εσείς πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε άμεσα  για να πάρετε τις αποφάσεις σας, αλλά και να Οργανώσετε  τα κοινά σας σχέδια μαζί με τον άνθρωπο σας.

Ερωτικές ημέρες: 06 και 10 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 12 και 23 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Καρκίνος και Αιγόκερως

Προσοχή με: Λέων και Τοξότης

SEX LUCK: 75%

 

ζωδια –  Ταύρος   με ωροσκοπο  Παρθένος: Πολύ νευρικότητα και υπερένταση υπάρχει στον ζωδιακό συνδυασμό σας, που έχει σαν βασική  πηγή του την άστατη και υπερβολική ερωτική – σεξουαλική σας ζωή. Το επόμενο διάστημα και μέχρι τις 14 Οκτωβρίου,  έχει σημαντικές αστρολογικές όψεις,  που θα σας βάλουν στο κέντρο πολύ κόσμου που είναι δυσαρεστημένος από τα ‘παιχνίδια’ σας. Προσοχή λοιπόν!

Ερωτικές ημέρες: 09 και 12 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 04 και 26 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Λέων και Ιχθείς

Προσοχή με: Ζυγός και Τοξότης

SEX LUCK: 75%

 

ζωδια –  Ταύρος   με ωροσκοπο  Ζυγός: Είστε επιρρεπείς και αφελής αυτό το διάστημα σε ερωτικές παραπλανήσεις… και αυτό θα σας κοστίσει σε νεύρα και χάσιμο πολύτιμου χρόνου. Αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, αυτό πιθανόν να συμβαίνει και μέσα στην ήδη παρούσα σχέση σας. Οι μέρες γύρω από την Νέα σελήνη του Οκτωβρίου στις 13, θα ανοίξουν συζητήσεις  για συνέχιση ή τερματισμό των αισθημάτων.

Ερωτικές ημέρες: 10 και 25 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 07 και 12 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Κριός και Ιχθείς

Προσοχή με: Τοξότης και Αιγόκερως

SEX LUCK: 95%

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια –  Ταύρος   με ωροσκοπο  Σκορπιός: Πολλές οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις που υπάρχουν και θα δημιουργηθούν ακόμα περισσότερες. Όλα τα έχετε τακτοποιήσει, και μέσα από πολύ και παρατεταμένο  κόπο. Για τους χωρισμένους του συνδυασμού που έχουν μια ελάχιστη ελπίδα…. για επανασύνδεση με το παρελθόν, θα έχουν νέα γύρω στις 18 Οκτωβρίου  που θα τους χαροποιήσουν. Αυτήν την φορά όμως, μην χαθείτε χωρίς όρια και περιορισμούς  στο πάθος.

Ερωτικές ημέρες: 12 και 24 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 17 και 20 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Ταύρος και Καρκίνος

Προσοχή με: Σκορπιός και Ιχθείς

SEX LUCK: 80%

 

ζωδια –  Ταύρος   με ωροσκοπο  Τοξότης: Για όσους έχουν επενδύσει πολλά στον ερωτικό τους δεσμό – γάμο , θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί μεταξύ 10 και 12 Οκτωβρίου. Πολλές οι άσχημες – σκληρές πλανητικές όψεις του Κρόνου που θα πυροδοτήσουν εντάσεις και λεκτικές παρεξηγήσεις. Αποφύγετε να ανοίξετε παρελθοντικές υποθέσεις, ή και ακόμα να κάνετε προτάσεις για μελλοντικά πλάνα- αγορές – μετακινήσεις αλλού κτλ.

Ερωτικές ημέρες: 05 και 19 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 10 και 31 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Ταύρος και Σκορπιός

Προσοχή με: Καρκίνος και Τοξότης

SEX LUCK: 90%

 

ζωδια –  Ταύρος  με ωροσκοπο  Αιγόκερως: Δοκιμάστε – επιζητήστε και κάτι διαφορετικό στην ερωτική σας σχέση …που έχει δείξει πολλά σημάδια κόπωσης και φθοράς τις τελευταίες εβδομάδες. Το προηγούμενο διάστημα παρά τις προσπάθειες σας… δεν σας ανανέωσε σαν ζευγάρι. Αυτοί που έχουν μείνει εντελώς  μόνοι, μέχρι την λήξη της  ανάδρομης κίνησης του Ερμή στις 10 – 10,  θα έχουν καινούργια γνωριμία που θα δώσει κίνητρα για ποιοτική σχέση και εξελιξη.

Ερωτικές ημέρες: 14 και 28 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 06 και 30 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Κριός και Αιγόκερως

Προσοχή με: Καρκίνος και Σκορπιός

SEX LUCK: 95%

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια –  Ταύρος   με ωροσκοπο  Υδροχόος: Έχετε βρει τον μήνα που θα σας δώσει άπειρα  δώρα και σε όλα τα επίπεδα ζωής. Ιδίως η ερωτική σας ζωή θα εξελιχτεί και θα οδηγήσει σε αλλαγές πριν το τέλος αυτής της χρονιάς. Όσοι  έχουν  εκκρεμείς  υποθέσεις με το παρελθόν θα χρειαστεί να εμπλακούν και πάλι σε αυτό, καθώς τα συναισθήματα είναι ακόμα δυνατά και ενεργά. Πέραν αυτού όμως… μην επαναλάβετε τα τότε σοβαρά σας λάθη.

Ερωτικές ημέρες: 09 και 15 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 19 και 25 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Αιγόκερως και Ιχθείς

Προσοχή με: Κριός και Καρκίνος

SEX LUCK:  80%

 

ζωδια Ταύρος  με ωροσκοπο  Ιχθείς: Ο μήνας του Οκτωβρίου  είναι ο τελευταίος αστρολογικά  μέσα στον οποίο μπορείτε να κινηθείτε και να φωτίσετε  τις πρόχειρες και αρρωστημένες καταστάσεις της συναισθηματικής ζωής. Διακρίνεστε για τον τολμηρό και απόλυτο σας λόγο. Χωρίς φόβο  παρουσιάσετε την αλήθεια και θα  πιστωθείτε τα άμεσα οφέλη!

Ερωτικές ημέρες: 12 και 26 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 15 και 20 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Τοξότης και ΑΙγόκερως

Προσοχή με: Ταύρος και Σκορπιός

SEX LUCK: 75%

Διαβαστε αναλυτικα τις συναστριες Οκτωβριου για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις