Δίδυμοι – ερωτικες προβλεψεις για ζωδιο και ωροσκοπο

miniaies-erwtikes-zwdio-didymoi

Δίδυμοι – ερωτικες προβλεψεις για ζωδιο και ωροσκοπο

 

ΓΕΝΙΚΑ: Κοινωνικές και αισθηματικές ανακατατάξεις  θα βιώσουν όλοι οι Βασιλιάδες! Ακόμα για μερικές εβδομάδες θα σταθούν στον ζωδιακό τους οίκο και θα βοηθήσουν στην επίτευξη των πολυπόθητων στόχων, σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

 

Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις:  24/05, 03/06, 10/06, 17/06

Προσοχή στους γεννημένους στις:  29/05, 04/06, 06/06, 14/06

zodia-taro-45

 

Αν είστε Δίδυμοι … με ωροσκοπο  …  τότε:

 

ζωδια – Δίδυμοι με ωροσκοπο  Κριός: Πολλά τα ευτράπελα που θα ζήσετε μέσα σε αυτόν τον μήνα. Όσοι έχουν χωρίσει πρόσφατα – ή έστω απομακρυνθεί θα έχουν ειδήσεις – κινήσεις από το πρώην ταίρι τους για επανένωση. Οι όψεις του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, σας ενθαρρύνουν αλλά θα πρέπει να εντάξετε σε όλη αυτήν την παρόρμηση και την τετράγωνη λογική σας, που δεν θα επιτρέψει … λάθη του παρελθόντος να επαναληφτούν και να σας ξανα – πληγώσουν. .

Ερωτικές ημέρες: 09 και 14 Οκτωβρίου

Προσοχή στις :  11 και 26  Οκτωβρίου

Εύνοια με : Καρκίνος και Λέων

Προσοχή με : Παρθένος και Αιγόκερως

SEX LUCK: 85%

 

ζωδια –  Δίδυμοι   με ωροσκοπο  Ταύρος: Σε εξέχουσα θέση είναι οι εσωτερικοί πλανήτες που ακόμα στέκονται συμμαχικά πάνω στον οίκο σας. Ευτυχώς τα δύσκολα τα αντιμετωπίστε τους προηγούμενους μήνες και στο τώρα απλά κλείστε να χρησιμοποιήσετε την γνώση – εμπειρία σας, για να εξελίξετε τον εαυτό σας αλλά και την σχέση σας. Οι μέρες που ακολουθούν και μέχρι τις 23 του μήνα, θα σας φωτίσουν αρκετά σκοτεινά μονοπάτια που μέχρι τώρα ήταν μακριά από την αντίληψη σας.

Ερωτικές ημέρες: 10 και 17 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 19 και 28 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Κριός και Σκορπιός

Προσοχή με: Ταύρος και Τοξότης

SEX LUCK: 80%

 

ζωδια –  Δίδυμοι  με ωροσκοπο  Δίδυμοι: Δυναμιτίζετε απροκάλυπτα συνεχώς την ατμόσφαιρα μέσα στην σχέση ή τον γάμο σας. Οι όψεις του Άρη του ασταμάτητου με τον Πλούτωνα σας έχουν βγάλει στην επιφάνεια, με καθυστέρηση όμως , όλα τα καταπιεσμένα σας ένστικτα. Αισθανθείτε την πραγματικότητα και μην υπερβάλετε συνεχώς ….υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μόνιμου χωρισμού. Δράστε μέσω της επικοινωνιακής διπλωματίας.

Ερωτικές ημέρες: 12 και 28 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 14 και 31 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Ταύρος και Τοξότης

Προσοχή με: Καρκίνος και Ιχθείς

SEX LUCK: 95%

 

ζωδια –  Δίδυμοι   με ωροσκοπο  Καρκίνος: Η υπομονή σας θα δοκιμαστεί πάλαι και σε σύντομο χρονικό διάστημα σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα μέτωπα. Απομακρυνθείτε από τις μόνιμες πηγές που σας προκαλούν αρνητικά. Για όσους έχουν ακόμα ελπίδα και ευχή ότι το παρελθόν τους θα τους ξαναθυμηθεί… ίσως αυτό μετά τις 11 του μήνα Οκτωβρίου, να γίνει πραγματικότητα. Ωστόσο, αυτήν την φορά …ξεκινήστε με διάλογο που θα επιλύσει πρώτα τις εκκρεμότητες του τότε, πριν προχωρήσετε στις δράσεις του τώρα.

Ερωτικές ημέρες:  19 και 24 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 20 και 23 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Κριός και Τοξότης

Προσοχή με: Λέων και Ζυγός

SEX LUCK: 80%

Διαβαστε αναλυτικα τις συναστριες Οκτωβριου για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια – Δίδυμοι  με ωροσκοπο  Λέων: Δυσκολίες, ασυνεννοησία  και εμπόδια βρίσκετε στους τρόπους με τους οποίους  προσπαθείτε να προσεγγίσετε νέο πρόσωπο, η να φέρετε και πάλι κάποιον κοντά σας μετά από παρελθοντική απομάκρυνση / χωρισμό. Οι μέρες μέχρι τις 17 Οκτωβρίου σας δίνουν περισσότερη γοητεία και έμπνευση. Αν τελικά όμως, δείτε εμπράκτως ότι τίποτα δεν αλλάζει … κρατήστε την αξιοπρέπεια σας και απομακρυνθείτε.

Ερωτικές ημέρες: 05 και 19 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 17 και 24 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Λέων και Ιχθείς

Προσοχή με : Ταύρος και Τοξότης

SEX LUCK: 75%

 

ζωδια –  Δίδυμοι   με ωροσκοπο  Παρθένος: Πολλές και καλές οι πιθανότητες μέχρι τις 12 του μήνα Οκτωβρίου, να σας απασχολήσει μια παλιά συναισθηματική  σας υπόθεση… που πάντα ήταν ενεργή  μέσα σας. Οι όψεις της Σελήνης με τον Δία θα δώσουν την ευκαιρία στους περισσοτέρους Διδύμους να δουν κατάματα τι είναι αυτή η σπίθα. Οι ημέρες θα φέρουν πολλές επικοινωνίες και συναντήσεις. Πολλές και οι επανασυνδέσεις  που αναμένονται προσεχώς.

Ερωτικές ημέρες: 07 και 15 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 10 και 21 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Κριός και Καρκίνος

Προσοχή με   Λέων και Τοξότης

SEX LUCK: 85%

 

ζωδια –  Δίδυμοι   με ωροσκοπο  Ζυγός: Υπερβολές και περιττές εντάσεις θα δώσει η δεύτερη εβδομάδα του μήνα Οκτωβρίου σε όλους τους αέρηδες  γενικότερα. Οι όψεις του Δία  με τον Κρόνο που προχωράει στις προσεχείς μοίρες  στον πύρινο Τοξότη, δημιουργεί αντιξοότητες στα ζευγάρια που έχουν χάσει πια την βαρύτητα και το νόημα της ερωτικής του σχέσης. Αυτό  έχει φυσικά και  ισχύ και για τους παντρεμένους, που επιθυμούν έναν τρόπο να ανανεωθούν. Ένα ταξίδι θα ήταν λύση.

Ερωτικές ημέρες: 11 και 30 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 06 και 28  Οκτωβρίου

Εύνοια με : Καρκίνος και Λέων

Προσοχή με  Παρθένος και Ιχθείς

SEX LUCK: 75%

 taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια –  Δίδυμοι   με ωροσκοπο  Σκορπιός: Η διάθεση σας είναι θετικότατα επηρεασμένη από τις ερωτικές επιτυχίες και γενικότερα εξελίξεις  των τελευταίων μηνών. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Ερμής  και Αφροδίτη θα κάνουν μοναδικές και καρμικές  όψεις προς τον ζωδιακό σας οίκο, μέχρι τις 15-10 όπου και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε προκειμένου να κάνετε μια δυναμική επανεκκίνηση …σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Ερωτικές ημέρες: 12 και 25 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 15 και 30 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Τοξότης και Ιχθείς

Προσοχή με   Καρκίνος και Λέων

SEX LUCK: 95%

 

ζωδια –  Δίδυμοι   με ωροσκοπο  Τοξότης: Πολλά από τα ψυχικά, και όχι μόνο, βάρη που θα πρέπει πετάξετε από πάνω σας.  Οι σκέψεις πολλές και κινούνται γύρω από την εξέλιξη και τον προγραμματισμό του μήνα. Αν ακόμα ανήκετε στην λέσχη των εργένηδων… οι θετικές αλλαγές σας πλησιάζουν γοργά. Μια ιδιαίτερη προσοχή γύρω στις 13 του μήνα με την Νέα Σελήνη, που θα εμφανίσει απωθημένα από το παρελθόν σας.

Ερωτικές ημέρες: 19 και 30 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 11 και 28 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Ταύρος και Αιγόκερος

Προσοχή με   Κριός και Σκορπιός

SEX LUCK: 85%

 

ζωδια –  Δίδυμοι  με ωροσκοπο  Αιγόκερως: Οι συνεχείς κόποι σας θα επιβραβευτούν και θα αναγνωριστούν από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αν πρόκειται για καινούργια γνωριμία, το μόνο σίγουρο είναι ότι πια έχετε σπάσει  τον πάγο. Οι μέρες θα σας δώσουν τις ευκαιρίες για διάλογο και πιο τρυφερές – ερωτικές  στιγμές. Για όσους έχουν ήδη σοβαρή σχέση, όλα θα πάνε ένα επίπεδο πιο πάνω.

Ερωτικές ημέρες: 10 και 25 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 14 και 27 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Κριός και Ιχθείς

Προσοχή με   Καρκίνος και Σκορπιός

SEX LUCK: 75%

 zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια –  Δίδυμοι  με ωροσκοπο  Υδροχόος: Δοκιμάστε και την μερική αδιαφορία. Σίγουρα  έχετε περάσει από επικοινωνίες, έντονο θυμό, σύγκρουση κτλ. Αν τελικά τίποτα δεν γίνεται κατανοητό  από το ταίρι σας, αυτή είναι και η τελευταία λύση. Σε όλο αυτό θα σας συμπαραστέκεται και ο Πλούτωνας  που έχει ήδη βάλει μέσα στο μυαλό σας τα στενά χρονικά όρια. Ο Ανάδρομος από της 10 του μήνα,  θα δώσει και εμφανίσεις νέων και αξιόλογων ανθρώπων στην καθημερινότητα σας.

Ερωτικές ημέρες: 19 και 24 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 17 και 20 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Λέων και Παρθένος

Προσοχή με   Ζυγός και Ιχθείς

SEX LUCK: 85%

 

ζωδια –  Δίδυμοι   με ωροσκοπο  Ιχθείς: Ένα δυναμικό  χρονικό διάστημα, και ιδίως μεταξύ 09-14 του Οκτωβρίου, που θα καταφέρετε μέσα από την δική σας κινητικότητα  και το διπλωματικό ταλέντο, να διορθώσετε πολλά λάθη που έχουν συμβεί  και ακόμη εκκρεμούν στην αισθηματική σας ζωή. Σε όλο αυτό …συμπεριλάβετε και το ταίρι σας, που έχει και αυτό την γνώμη  του… για την μέτρια κοινή σας πορεία.

Ερωτικές ημέρες: 10 και 27 Οκτωβρίου

Προσοχή στις : 12 και 21 Οκτωβρίου

Εύνοια με : Κριός και Τοξότης

Προσοχή με   Καρκίνος και Αιγόκερως

SEX LUCK: 85%

Διαβαστε αναλυτικα τις συναστριες Οκτωβριου για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις