ζωδια σαββατοκυριακο 05-06/08 A

zwdia-toy-neroy

ζωδια σαββατοκυριακο 05-06/08 A

ζωδια Κριός
Πάντα έχετε μεγάλες ιδέες να κοχλάζουν, Κριοί, και η συνάντηση του Σαββάτου Σελήνης – Πλούτωνα μπορεί να τις προσελκύσει στην επιφάνεια. Μην υπερφορτώσετε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακού σας, επειδή μπορεί να έχετε την όρεξη να αφιερώσετε την ημέρα στην ανάπτυξη και την έρευνα ή ακόμη και να τρέξετε κάποια beta έκδοση του οράματός σας. Εάν όντως βγείτε, κάντε σχέδια με τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους του κύκλου σας. Ο καφές μπορεί να μετατραπεί στην συμβουλευτική συνεδρία για την επιχείρησή σας που θέλατε με αγωνία να κάνετε. Το πράσινο φως είναι μπροστά σας!

Την Κυριακή, το κοινωνικό σας πνεύμα κάθεται πάλι πίσω στο τιμόνι, καθώς η Σελήνη μπαίνει στον Υδροχόο και στον «όσοι περισσότεροι, τόσο το καλύτερο» ενδέκατο Οίκο σας για δύο επιπλέον ημέρες. Απολαύστε τη φιλική, χαλαρή ατμόσφαιρα και κρατήστε τη λίστα των καλεσμένων σας ανοιχτή. Ποιος ξέρει; Μπορεί να έχετε μεγάλη χημεία με τον/την φίλο ενός φίλου σας. Ξεκινήστε την κουβέντα ενώ περιμένετε το φαγητό σας ή αποκαλύψτε λίγα περισσότερα για τον εαυτό σας σε έναν νεότερο φίλο.

 

ζωδια Ταύρος
Η συγχώνευση του Σαββάτου της Σελήνης με τον Πλούτωνα, μπορεί να σας προκαλέσει μια καυτή επιθυμία για ταξίδι ή να επεκτείνει τον κόσμο σας με ριζοσπαστικό τρόπο. Πιθανότατα δεν θα μπορείτε να εκτοξευτείτε σε μια άλλη χώρα στο λεπτό – αλλά ποιος ξέρει; Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορείτε να καλέσετε το πνεύμα της αλλαγής και της εξέλιξης στη ζωή σας, με το να σκεφτείτε βαθιά τι χρειάζεται για να διευρύνετε τα όρια της τρέχουσας πραγματικότητάς σας. Εγγραφείτε σε ένα εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης, διαβάστε ένα μεταφυσικό βιβλίο ή κάντε μια συνομιλία που θα σας ανοίξει το μυαλό. Μιλήστε με τους φίλους σας για τα πράγματα που τους τρέφουν την ψυχή.

zodia-taro-45

Μια διακοπή μπορεί να καλεί το όνομά σας. Η Σελήνη στον Υδροχόο την Κυριακή φωτίζει τις φιλοδοξίες σας. Πριν να αναλάβετε δράση, αποκτήστε μια ξεκάθαρη εικόνα για αυτό που οραματίζεστε για τον εαυτό σας. Ακούστε μια λίστα μουσικής που σας φτιάχνει τη διάθεση και κάντε μια βόλτα για να καθαρίσετε το κεφάλι σας – το οποίο θα ενεργοποιήσει τόσο την αριστερή όσο και τη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου σας. Στη συνέχεια, καθίστε και γράψτε σε μια λίστα τις επιθυμίες σας. Φανταστείτε ότι ζείτε αυτά τα όνειρα, αυτή τη στιγμή. Πώς θα νιώθατε; Κρατήστε αυτό το συναίσθημα, γιατί θα τροφοδοτήσει τις δυνάμεις της έλξης. Μεγεθύνετε αυτή την επίδραση με ένα πίνακα οράματος, είτε με τον πατροπαράδοτο τρόπο με περιοδικά και κόλλα είτε στο Pinterest.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Η σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα του Σαββάτου ηλεκτρίζει τον όγδοο Οίκο σας του κοινού πλούτου, βοηθώντας σας να μαγνητίσετε χρήματα μέσω της συνεργατικής δύναμης. Μπορεί να έχετε ένα ραντεβού με το πεπρωμένο, μια συνάντηση που «ήταν να γίνει» και ήταν γραμμένη στα αστέρια. Ίσως να γνωρίσετε έναν επενδυτή-άγγελο, που ενδιαφέρεται για ένα έργο σαν αυτό που αναπτύσσετε εσείς. Ίσως να ψάχνετε για σπίτι και να ακούσετε πρώτοι για ένα νέο χώρο. Συντονιστείτε, Δίδυμοι – έχετε άμεση σύνδεση με το σύμπαν, έτσι εφαρμόστε το νόμο της έλξης. Όπως λένε τα αισιόδοξα πλήθη, η Πίστη είναι όραση.

Η Σελήνη στον Υδροχόο την Κυριακή φωτίζει τον σοφό και πνευματικό ένατο Οίκο σας, και θα λάμψετε σε όλο το περίεργο φάσμα σας. Μοιραστείτε τα έξυπνα σχόλια και τις κοφτερές παρατηρήσεις σας. Με τις ακτίνες της Σελήνης να θερμαίνουν το περιπλανητικό πνεύμα σας, μπορεί να κάνετε ένα αυθόρμητο ταξίδι έξω από την πόλη. Μην φοβηθείτε να ξεκινήσετε μόνοι σας, δεν θα σας πάρει πολύ για να συναντήσετε μερικούς νέους και συναρπαστικούς φίλους στην πορεία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζωδια Καρκίνος
Σταθείτε στο ύψος σας το Σάββατο. Χώστε τα τακούνια σας στη γη, Καρκίνοι, καθώς η σύνοδος της Σελήνης και του Πλούτωνα του Σαββάτου μπορεί να προκαλέσει πάλες ισχύος. Ένας αγαπημένος σας μπορεί να δοκιμάζει τα όριά σας. Μην κάνετε πίσω στις βασικές σας πεποιθήσεις, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να διακινδυνεύσετε τη δυσαρέσκειά τους. Με τον ίδιο τρόπο, μην καταπολεμήσετε τον χειρισμό με περισσότερο χειρισμό. Φέρτε την αλήθεια στην επιφάνεια κάνοντας (πραγματικά) ανοιχτές ερωτήσεις. Κάντε το σαφές ότι είστε αποφασισμένοι να βρείτε μια λύση, που θα είναι κερδοφόρα και για τους δύο. Μείνετε στην οδό της ανωτερότητας και οι άλλοι θα σας ακολουθήσουν.

Την Κυριακή το πρασινομάτικο τέρας μπορεί να εμφανιστεί, καθώς αποκαλύπτετε μια αλήθεια που δεν έχετε ακόμα παραδεχτεί. Εάν η ζήλια σηκώσει το κεφάλι της, θεωρήστε το ως σημάδι ότι μια κατάσταση σας ενδιαφέρει πιο βαθιά από ό,τι συνειδητοποιείτε. Έχετε δύο επιλογές εδώ, Καβούρια. Η πρώτη είναι να επιτρέψετε στον εαυτό σας να καταναλωθεί στο φθόνο. Στη δεύτερη, μπορείτε να αντικρύσετε πραγματικά τις επιθυμίες σας. Υπόδειξη: αν και η τελευταία απαιτεί ευπάθεια, θα φέρει επίσης τη σαφήνεια που χρειάζεστε για να έρθετε πιο κοντά ή να προχωρήσετε προς κάτι καλύτερο.

zodia-zvdia-75

ζωδια Λέων
Η Σελήνη και ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας προγραμματίζουν ένα ραντεβού στη ζώνη ευεξίας σας αυτό το Σάββατο. Αφήστε τα αλκοολούχα κοκτέιλ και πάρτε μια λεμονάδα ή ένα πράσινο smoothie. Κάντε παρέα με δραστήριους, ενεργητικούς φίλους, που θα θέλουν να έρθουν μαζί σας για μια μεγάλη βόλτα ή για ποδηλασία. Εάν έχετε προβλήματα κούρασης ή καταναλώνετε υπερβολικά πολλά γλυκά, μπορεί να βρείτε χρήσιμες ενδείξεις εξετάζοντας τα συναισθήματά σας. Οι συνδέσεις μεταξύ άγχους και σωματικής υγείας, μπορεί να γίνουν εμφανείς. Ο Πλούτωνας σας βοηθά να σκάψετε κάτω από την επιφάνεια και να επαναφέρετε την ισορροπία σας. Ώρα για μια συνεδρία Ρέικι ή μια επίσκεψη στον βελονιστή;

zodia-taro-zwdia

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τα αστέρια της Κυριακής δεν θα αμφισβητήσουν την πίστη σας στην αγάπη, αλλά σας ενθαρρύνουν να καλλιεργήσετε την πτυχή της φιλίας ενός ξεχωριστού δεσμού. Αυτή η σπίθα είναι ακόμα εκεί, Λέοντες, απλά θα πρέπει να την ξαναφέρετε στη ζωή. Σχεδιάστε μια ξεχωριστή δραστηριότητα που απολαμβάνετε και οι δύο. Βγείτε έξω με άλλα ζευγάρια. Η κοινωνικοποίηση φέρνει στην επιφάνεια πτυχές της προσωπικότητας του ταιριού σας, τις οποίες είχατε ξεχάσει. Αδέσμευτοι; Μείνετε μακριά από σάιτ γνωριμιών. Μπορεί να κάνετε μια μοιραία σύνδεση μέσω του κοινωνικού σας δικτύου ή σε μια εκδήλωση. Η πραγματικότητα είναι ο δρόμος που πρέπει να πάρετε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτοσκοπιο Αυγουστου 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Παρθένος
Μιλήστε από καρδιάς, Παρθένοι. Καθώς η Σελήνη και ο Πλούτωνας συνδέονται στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας αυτό το Σάββατο, αγγίζετε βαθιά συναισθηματικά επίπεδα και αισθάνεστε ότι πρέπει να τα μοιραστείτε. Μια μυστική έλξη μπορεί να γίνει ανοιχτή ή μπορεί απλώς να αισθανθείτε μια φορτισμένη ατμόσφαιρα, ανάμεσα σε εσάς και κάποιον άλλο. Ακόμα κι αν δεν είναι ρομαντικό, υπάρχει μια ορατή ενέργεια όταν είστε και οι δύο στο δωμάτιο, σχεδόν σαν να γνωρίζετε ο ένας τον άλλον από προηγούμενη ζωή. Γύρω από ποιον γίνεστε πιο ζωντανοί και χαρισματικοί, Παρθένοι; Ίσως πρέπει να υπάρξει μια συνεργασία (δημιουργική ή άλλου είδους) στο μέλλον σας.

Την Κυριακή επιλέξτε τη διαδρομή με την ελάχιστη αντίσταση. Καλωσορίστε την αφθονία, πηγαίνοντας με τη φυσική ροή των πραγμάτων. Σταματήστε να κάνετε, να κάνετε, να κάνετε, και ξεκινήστε να συντονίζεστε με τη σοφία μέσα σας. Όταν επιτρέπετε στον εαυτό σας να σιωπά, δίνετε στον διαισθητικό εαυτό σας την ευκαιρία να ακουστεί. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να σας έρθει μια μεγάλη, αποκαλυπτική στιγμή, ενώ ακούτε μουσική ή χαλαρώνετε σε ένα πικνίκ σε ένα όμορφο εξωτερικό σκηνικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera