ζωδια ωροσκοπιο ημερας 02/04 Σαββατο

sex-orgasmoi

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Σαββατο 2 Απριλιου 

Εκφράστε με χαρά τον αποχαιρετισμό σας στην κακοφωνία των κοσμικών συγκρούσεων. Τώρα η Σελήνη από τον Υδροχόο θα μας ενθαρρύνει να συμμετάσχουμε σε ομαδικά αθλήματα, να χαρούμε τις ομαδικές ενασχολήσεις (επαγγελματικές ή όχι), θα δραστηριοποιήσει τις κοινωνικές προσφορές και θα συνοδοιπορήσει με σκοπούς που αγαπάμε και συνάδουν με τη φιλοσοφία μας για τη ζωή.

Ένα δυναμικό δίδυμο έρχεται να δώσει γενναιότητα στη δημιουργική μας φαντασία και να ωθήσει τις ικανότητές μας στην επίλυση προβλημάτων.

Ο λόγος για την Εστία που θα σχηματίσει μια υποστηρικτική όψη 60 μοιρών με τον μακρινό Ποσειδώνα (1:39 μμ), αλλά και τον Ερμή που θα κάνει μια ανάλογη όψη 60 μοιρών με την σοφή και ειδήμονα της στρατηγικής Αθηνά (10:16 μμ).

zodia-taro-45

Δεν ενοχλεί καθόλου το ότι η σεληνιακή τροχιά συνεχίζει την θετική πορεία με μια οψη 60 μοιρών, με τον Άρη (6:15 μμ), τον Ήλιο (4:59 πμ της επομένης), και τον Κρόνο (9:29 πμ της επομένης).

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Επικοινωνίες, αλληλογραφία, λογοτεχνία και εκπαιδευτικές διεκδικήσεις είναι στο επίκεντρο, ενόσω ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται στον ζωδιακό κύκλο με την σπουδαία ταχύτητα των 2 μοιρών τη μέρα.

Διαβαστε αναλυτικα τις προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αυτή όμως θα αρχίσει να ελαττώνεται σύντομα, καθώς ο αγγελιαφόρος των θεών θα περάσει τις επόμενες 26 μέρες λιγοστεύοντας την κίνησή του από την οπτική της Γης, μέχρι να κάνει μια παύση και να γυρίσει ανάδρομος στις 28 Απριλίου.

zodia-astra-tarot