ζωδια ωροσκοπιο ημερας 04/06 Σαββατο

zwdia-erwtikes-7-8-14

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Σαββατο 4 Ιουνιου

Το σύμπαν δεν έχει επιδείξει ιδιαίτερα φιλική διάθεση προς τους ανθρώπους τις πρώτες μέρες αυτού του νέου μήνα. Αν και η σημερινή μέρα δεν αναμένεται να αποτελέσει εξαίρεση σε αυτή την τάση, ωστόσο θα προσφέρει κάποια «προσεχώς» από τα ευχάριστα που έπονται στο κοντινό μέλλον.

Διαβαστε τα ερωτικα ωροσκοπια του καλοκαιριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

 

Όσο αφορά την πλευρά των χαιρέκακων της πλανητικής παρέας, ενδέχεται να δεχθούμε κάποιες δυσχερείς δονήσεις, αρχικά εξαιτίας του τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία (1:58 μμ).

Αρκετές ώρες αργότερα η οικονόμος Εστία θα δημιουργήσει έναν καυστικό δεσμό 45 μοιρών με τον λάτρη των εκπλήξεων Ουρανό (12:10 πμ της επομένης), η Σελήνη θα κάνει την μηνιαία αντίθεσή της με τον Κρόνο (2:56 πμ της επομένης), η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Δία (3:50 πμ της επομένης).

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Εσείς εξακολουθήστε να διατηρείτε ακμαίο το ηθικό σας ως η γηπεδούχος ομάδα, με πολλές ελπίδες για θετική έκβαση σε θέματα επενδύσεων αλλά και σύσφιξη δεσμών μεταξύ αγαπημένων ατόμων. Αρωγός σε αυτή την αισιόδοξη καμπή θα είναι η μηνιαία συνάντηση της Σελήνης με την Εστία (7:18 μμ), αλλά και η μηνιαία σύγκληση της Σελήνης με την Αφροδίτη (5:09 πμ της επομένης).

Η όψη αυτή λειτουργεί ευεργετικά προς τις σχέσεις αγάπης, τις τέχνες αλλά και όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες, ειδικά λίγο πριν ολοκληρωθεί η πλήρης και πολύ ευνοϊκή διέγερση από τη Νέα Σελήνη – που θα ενεργοποιηθεί στις 15 μοίρες των Διδύμων .

zwdia
Όταν θα έχει αφιχθεί η Νέα Σελήνη, ενεργοποιήστε κάθε κύλινδρο των μηχανών σας! Ιδιαίτερες χαρές θα βιώσετε μέσω των αγαπημένων σας ενασχολήσεων και των χόμπι σας – ειδικά αν μοιραστείτε στιγμές δημιουργίας με τα ιδιαίτερα άτομα της ζωής σας – ενώ θα αρχίσουμε όλοι να νιώθουμε ότι οι πρόσφατες φουσκοθαλασσιές και αναταράξεις των ουράνιων κύκλων σταδιακά θα αρχίσουν να διαλύονται.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia