ζωδια ωροσκοπιο ημερας 06\01 Τεταρτη

genia-paidiwn-indigo

ζωδια σημερα  ωροσκοπιο Τεταρτη  6 Ιανουαριου 

Κάντε ότι περνάει από το χέρι σας ώστε να διατηρήσετε αυτή την χαρούμενη και ενεργητική ενέργεια που δίνει η Σελήνη στον Τοξότη.

Ναι ο Ερμής έγινε ανάδρομος εχθές και οι πλανήτες Αφροδίτη-Ποσειδώνας και Άρης-Ερμής βρίσκονται σε δυσμενείς όψεις τετραγώνου, έχουμε έναν κενό σεληνιακό κύκλο ο οποίος λήγει σήμερα, και την ετήσια ένωση του Πλούτωνα με τον Ήλιο φαινόμενα που επικρατούν από χθες στο ουράνιο στερέωμα και ακόμα είναι ενεργά, όμως ο σχηματισμός  τριγώνου μεταξύ της Ήρας και του Ποσειδώνα πάνω από τα ζώδια του Νερού, (02.06 μετά τα μεσάνυχτα ) και η μηνιαία σύζευξη της Σελήνης και της Αφροδίτης στις 02.55 μετά τα μεσάνυχτα μας προσφέρουν ενθάρρυνση ιδίως στους τομείς των σχέσεων.

zodia-taro-45

Θυμηθείτε επίσης ότι η θέση της Σελήνης στο ένατο ζώδιο του ζωδιακού μας κύκλου δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επίτευξη στόχων που σχετίζονται με λογοτεχνικά και εκπαιδευτικά ζητήματα, εκδόσεις ή αθλητικούς στόχους. Μεταθέτοντας λοιπόν τους στόχους στο ανώτατο στάδιο της συνείδησης σας και θα τους επιτύχετε.

zwdia-3-zodia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Στις 21.16 μ.μ θα έχουμε τον σχηματισμό ενός  δεσμού  45 μοιρών μεταξύ της Αφροδίτης και της Αθηνάς  ο οποίος θα ενισχύσει την επίλυση των προβλημάτων σας. Επίσης σήμερα διαβάστε βαθυστόχαστα βιβλία καθώς επίσης και λόγια σοφίας από κάποιον σεβάσμιο διδάσκαλο ιδίως κατά την μηνιαία ένωση της Σελήνης με τον Κρόνο (07.28 π.μ).

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο 

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 

 

Συντονιστείτε επίσης με μεγάλες επιχειρηματικές εργασίες και προετοιμαστείτε για ακόμα περισσότερες εκπλήξεις μιας και την Πέμπτη θα έχουμε την αλλαγή πορείας από ορθή σε ανάδρομη του πλανήτη Δία στον ουρανό καθώς επίσης και τον σχηματισμό όψης τετραγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον πλανήτη των ριζικών αλλαγών Ουρανό.

zwdia