ζωδια ωροσκοπιο ημερας 14/01 Πεμπτη

taro-mythoi-alitheies

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Πεμπτη 14 Ιανουαριου 2016

Συμφέροντα που σχετίζονται με τον τομέα της εργασίας και της οικείας έχουν την δυνατότητα να φέρουν θετικά αποτελέσματα σήμερα λόγω της ευνοϊκής σύνδεσης ανάμεσα στην Δήμητρα και τον Κρόνο όψης 72 μοιρών (11.48 π.μ).

Επίσης προσπαθήστε να είστε δεκτικοί σε όποιες πολυμήχανες ιδέες ακούσετε κατά την διάρκεια της ζεύξης μεταξύ του Ηλίου και του Ανάδρομου Ερμή (16.06 μ.μ στην 24 μοιρα του Αιγόκερω).

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

zodia-taro-45

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ

Το φαινόμενο αυτό είναι στην πραγματικότητα μία ευθυγράμμιση μεταξύ της Γης- Ερμή- Ηλίου στο Ηλιακό μας Σύστημα κατά την οποία ο Ερμής βρίσκεται πολύ κοντά στον πλανήτη Γη.

Αρκετοι αστρολόγοι αναφέρονται σε αυτή την ουράνια ευθυγράμμιση με τον όρο Νέος Ερμής, κατά την διάρκεια της οποίας τα γεμάτα προθυμία ανθρώπινα μυαλά δέχονται τους συμπαντικούς σπόρους γνώσεις -ιδεών και ως μετατρέπουν την συμπαντική αυτή ενέργεια σε γήινη πραγματικότητα, μετά τις υλοποίησης των ιδεών αυτών σε γήινες κατασκευές οι οποίες προάγουν τη ανάπτυξη της κοινωνίας κατά μήκος όλης της ανθρωπότητας.

zwdia-3-zodia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ακόμη ενώ η υποστηρικτική συμμαχία 60 μοιρών ανάμεσα στην Σελήνη στους Ιχθείς και του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 18.32 μμ θα αυξήσει την ψυχική και σωματική μας ζωντάνια, ταυτόχρονα σηματοδοτεί και την έναρξη ενός κενού πορειας του σεληνιακού κύκλου διάρκειας 10 ωρών, ο οποίος θα λήξει στις 04.49 τα ξημερώματα.

Ακόμη όμως και αν η Σελήνη βρίσκεται εκτός δυναμικής , αφού έχουμε την εμφάνιση του κενού , ο Ερμής θα προβεί σε μία γνήσια -έξοχη και αρκετά βοηθητική σύνδεση μέσω τριγωνικής όψης με τον επεκτατικό στην σκέψη πλανήτη Δία (04.16 τα ξημερώματα)

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ

Μόλις όμως η Σελήνη εισέλθει στον Κριό στις (04.49 τα ξημερώματα) αυτομάτως θα αυξήσει τα ηγετικά σας διαπιστευτήρια και θα φέρει περισσότερη θετική ενέργεια στην ατμόσφαιρα , παρόλο που θα υπάρχει επίσης στην ατμόσφαιρα αρκετή σύγχυση την οποία θα προκαλέσει ο σχηματισμός αντιθετικής όψεως 150 μοιρών της Δήμητρας με τον Σεληνιακό Δεσμό στις 07.55 αύριο το πρωί. , ενώ λίγο αργότερα στις 08.32 αύριο ο Ερμής θα δημιουργήσει έναν καυστικό δεσμό 45 μοιρών με τον Ποσειδώνα.

ζωδια-ταρο-99