Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/07-02/08 Οι συναισθηματικές ανάγκες συγκρούονται με τις καθημερινές υποχρεώσεις

evdomadiaies-17-2

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/07-02/08 Α

εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/07-02/08 Κριός

Στις 27 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον ευέλικτο Άρη στο ζώδιό σας: Μπορεί να αισθάνεστε πιο ευαίσθητοι και ευέξαπτοι, ειδικά με τα μέλη της οικογένειάς σας. Αντί να καταλήξετε σε συμπεράσματα που ανεβάζουν την αδρεναλίνη σας, κάντε ένα βήμα πίσω και πάρτε μιαν ανάσα πριν μιλήσετε. Αυτό μπορεί να προλάβει άσκοπες και αγχωτικές συγκρούσεις!

Στις 29 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ήλιο στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Η στιγμή είναι εξαιρετική για να βγείτε από τη ζώνη άνεσης με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αυτό θα βοηθήσει την ανάγκη να ανατρέψετε τη συνηθισμένη, φαινομενικά μονότονη ρουτίνα σας… Και παράλληλα θα ενισχύσει τους δεσμούς σας!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Στις 27 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον δραστικό Άρη στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Μια εσώτερη ώθηση και οι ψυχικές – συναισθηματικές ανάγκες σας, ενδέχεται να συγκρούονται με τις καθημερινές υποχρεώσεις. Θα θέλατε να χαλαρώσετε, να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Αλλά πρέπει να ελέγξετε πολλά στη λίστα υποχρεώσεών σας για να το καταφέρετε… Κάντε ό,τι καλύτερο για να παραμείνετε προσηλωμένοι και θα διατηρήσετε την καλή σας πορεία!

Στις 30 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Η όψη πυροδοτεί τη φαντασία σας, ειδικά όταν επικοινωνείτε με άλλους. Αυτή θα είναι ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με τον καταιγισμό ιδεών της ομάδας… Είτε να σκεφτείτε πιο εφευρετικούς τρόπους για να ανταποδώσετε στην κοινότητά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/07-02/08 Δίδυμοι

Στις 29 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας, δημιουργεί ένα θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας. Αν συμπράξετε με το ταίρι σας, έναν φίλο ή συνάδελφο, θα δείτε πρόοδο σε έναν κοινό στόχο. Η συνεργασία και η συνομιλία είναι πιο εύκολες από όσο συνήθως.

Στις 30 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Ίσως ψάχνετε άλλους τρόπους αναζήτησης πηγών, για έσοδα ή την υλοποίηση των επαγγελματικών σας ονείρων. Σκεφτείτε αυτά που πραγματικά θέλετε και εκφράστε τα σε φίλους, συναδέλφους ή αγαπημένους. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει αρκετή δύναμη, στο να κάνετε μεγάλα όνειρα και στη συνέχεια να τα πραγματοποιείτε!

κρυσταλλομαντεία

Ζώδια Καρκίνος

Στις 30 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής στο ζώδιό σας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον 9ο οίκο σας της εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Τώρα μπορείτε να απομακρυνθείτε από την πρακτική πλευρά της ζωής, για να σκεφτείτε τι θέλετε να επιτύχετε μακροπρόθεσμα. Η διερεύνηση διαδικτυακών μαθημάτων ή ταξιδιών που θέλετε να κάνετε, θα σας γεμίσει δύναμη, αισιοδοξία και ενθουσιασμό… Και αυτό μπορεί να αφορά ακόμα και συναισθηματικές προσεγγίσεις των αγαπημένων σας.

Στις 2 Αυγούστου, ο Ήλιος στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος δημιουργεί ένα τετράγωνο έντασης με τον ανατρεπτικό Ουρανό στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης και των επιθυμιών. Η όψη σας ωθεί να σκεφτείτε τι δεν λειτουργεί στη δουλειά σας. Ίσως είναι καιρός να βρείτε ποιες σημαντικές αλλαγές θα αυξήσουν την αποδοτικότητα και την επιτυχία σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/07-02/08 Λέων

Στις 29 Ιουλίου, η συναισθηματική Σελήνη στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιό σας. Τώρα θα νιώσετε μια αρμονική, χαρωπή ενέργεια: Είναι μια γλυκιά στιγμή για να εκφράσετε όσα είναι στην καρδιά σας. Αφήστε τη δημιουργικότητά σας να λάμψει, διοχετεύοντας τα συναισθήματα στην αγαπημένη σας μορφή τέχνης. Αυτό θα προάγει τη δουλειά και την εικόνα σας, σε σημείο να αισθανθείτε πιο παραγωγικοί και γεμάτοι ικανοποίηση.

Στις 30 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Από εκεί σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον πρόσχαρο Ποσειδώνα στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικότητας. Μια αύξηση της ευαισθησίας, σας ωθεί να απολαμβάνετε τα πράγματα με αίσια οπτική ενώ περνάτε χρόνο με το ταίρι σας… Και θα απολαύσετε το γεγονός ότι έχετε παρασυρθεί από τη στιγμή.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Παρθένος

Στις 27 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής που σας κυβερνά είναι στον 11ο οίκος σας της δικτύωσης. Από εκεί σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον Άρη στον 8ο οίκο σας των δεσμών και των κοινών πόρων. Μπορεί να βρεθείτε στο χείλος της σύγκρουσης, με έναν φίλο ή το ταίρι σας για ένα οικονομικό ζήτημα. Προτιμήστε να φανείτε προσεκτικοί και διπλωματικοί αντί για παρορμητικοί, ώστε να μην πείτε κάτι που αργότερα να μετανιώσετε.

Στις 30 Ιουλίου, ο αγγελιοφόρος Ερμής σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα από τον 7ο οίκο σας της συνεργασίας: Ίσως νιώθετε αποφασισμένοι να συνεργαστείτε με έναν φίλο, συναδέλφους ή το άλλο σας μισό σε ένα δημιουργικό έργο. Αν σκέφτεστε όλοι μαζί και αφήνετε τις καινοτόμες ιδέες να ρέουν, σίγουρα θα ενισχύσετε την ομαδική έμπνευση!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988