Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2020 β

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2020 Α

Ωροσκόπιο ζώδια Ζυγός

Έχετε το σεξ στο μυαλό σας και σας κάνει να νιώθετε καυτοί ακόμα και στις πιο κρύες θερμοκρασίες. Ποιον σκέφτεστε; Κάποιον που σας αρέσει; Τον σερβιτόρο στο στέκι σας; Το ενδιαφέρον πρόσωπο στη δουλειά; Ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθύες στις 3 Φεβρουαρίου και σας επιτρέπει να απολαύσετε τις φαντασιώσεις σας. Ωστόσο, οι φαντασιώσεις σας πάνε μόνο μέχρι ένα σημείο. Εάν θέλετε να βγείτε με αυτό το άτομο, πείτε το του. Κάντε το όμως μετά τις 7, που η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό και εσείς ξέρετε τι θέλετε πραγματικά.
Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 8, βάζει μπρος τη σεξουαλική ορμή σας… Γι’ αυτό γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου νωρίς φέτος.

Ξεκαθαρίστε τι ψάχνετε μακροπρόθεσμα, όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος και ο Άρης μπει στον Αιγόκερω στις 16. Αν όχι, θα το πληρώσετε αργότερα. Η ισορροπία είναι το κλειδί, όταν ο Ήλιος μπει στους Ιχθύες στις 18. Γιατί μιλάτε με πέντε, όταν θέλετε να βγείτε μόνο με έναν; Αφήστε το σώμα σας να μιλήσει αυτό τον μήνα επικοινωνίας, με τη νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 23. Μιλήστε με το σώμα σας και όχι με τα χείλη σας. Μην το πολυσκέφτεστε, απλά νιώστε το.

zodia-taro-45

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου τις αναλυτικες   προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Σκορπιός

Ωχ, Σκορπιοί. Την έχετε πατήσει άσχημα. Αυτό που άρχισε σαν απλό φλερτ, τώρα ζεσταίνει την κρύα καρδιά σας… Και σας κάνει να λιώνετε όταν ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθύες στις 3 Φεβρουαρίου. Σας έχει χτυπήσει για τα καλά το βέλος του Έρωτα. Μην πανικοβάλλεστε και μην κάνετε τίποτα βιαστικό. Φροντίστε λίγο τον εαυτό σας, για να καταλάβετε αν αυτό το συναίσθημα είναι απλά ενθουσιασμός ή κάτι πραγματικό. Βγείτε ραντεβού στις 7 αν θέλετε να περάσετε μια παθιασμένη βραδιά, όταν η Αφροδίτη μπει στον Κριό. Ο έρωτας γίνεται ακόμα πιο παθιασμένος, με την Πανσέληνο στον δραματικό Λέοντα στις 8 Φεβρουαρίου. Ετοιμαστείτε για έντονο έρωτα και μια καθαρτική συναισθηματική απελευθέρωση. Έχετε πάρει φωτιά οι δυο σας.

Ωστόσο, μην χαθείτε τόσο στην ερωτική ζωή σας που ξεχάσετε να φροντίσετε τον εαυτό σας. Όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος και ο Άρης μπει στον Αιγόκερω στις 16, αφιερώστε χρόνο στον ύπνο σας… Διαφορετικά η σεξουαλικότητά σας θα σβήσει σαν κερί. Ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύες στις 18 Φεβρουαρίου και μπορεί να δημιουργήσει σεξουαλική καταπίεση. Βγάλτε τη στο γυμναστήριο. Νιώθετε το ίδιο με τη νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 23; Βγάλτε το στην κρεβατοκάμαρα και δείτε αν μπορείτε να λύσετε έτσι τα προβλήματά σας.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο ζώδια Τοξότης

Δεν ντρεπόσασταν ποτέ να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, Τοξότες. Γιατί κρατάτε κλειστό το στόμα σας τώρα; Ρίξτε το στον Ερμή, που μπαίνει στους Ιχθύες στις 3 Φεβρουαρίου και κρατά μέσα σας τα συναισθήματά σας. Ωστόσο, αν κρατήσετε αυτόν που σας αρέσει μυστικό, κάποιος άλλος μπορεί να σας προλάβει. Αν σας αρέσει κάποιος, κάντε το εσείς να συμβεί! Κάντε το μέχρι τις 7 αν θέλετε να περάσετε μια παθιασμένη βραδιά, όταν η Αφροδίτη μπει στον Κριό. Δεν θα το μετανιώσετε. Κάντε πιο ενδιαφέρουσα την ερωτική ζωή σας, με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 8 Φεβρουαρίου. Δοκιμάστε κάτι νέο στην κρεβατοκάμαρα. Μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε τη λέξη ασφαλείας σας!

Αφού περάσει η ερωτική τρέλα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω στις 16 και σας πιέζει να είστε ειλικρινείς γι’ αυτά που νιώθετε. Αν ψάχνετε μια χαλαρή σχέση, πείτε το. Καλύτερα τώρα παρά μετά. Αφιερωθείτε και πάλι στον έρωτα, όταν ο Ήλιος μπει στους Ιχθύες στις 18. Ίσως σας χρειάζεται ένα γλυκό ραντεβού. Συνεχίστε να μιλάτε ειλικρινά για τα συναισθήματά σας στις 23, με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες. Θα κάνει την ερωτική ζωή σας πολύ πιο στενή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ωροσκόπιο ζώδια Αιγόκερως

Είστε οι εργασιομανείς του ζωδιακού, Αιγόκεροι. Αλλά έχετε σκεφτεί μήπως χρησιμοποιείτε τη δουλειά ως δικαιολογία για να μην βγαίνετε; Καθώς ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθύες στις 3 Φεβρουαρίου, προσπαθήστε να βουτήξετε το δαχτυλάκι σας στα ερωτικά νερά. Όταν η Αφροδίτη μπει στον καινοτόμο Κριό, δοκιμάστε μια νέα εφαρμογή γνωριμιών. Μπορεί να οδηγήσει σε μια υπέροχη έκπληξη!
Ωστόσο, δεν χρειάζεται να κάνετε σεξ αν δεν έχετε τέτοια διάθεση. Όταν η Ήρα γυρίσει ανάδρομη στις 8 Φεβρουαρίου, να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και το ερωτικό ενδιαφέρον σας για να νιώσετε άνετα.

Προσπαθήστε όμως να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, με την Πανσέληνο στον Λέοντα το σαββατοκύριακο. Ένα τυφλό ραντεβού μπορεί να οδηγήσει σε μια απίθανη νύχτα πάθους. Τα συναισθήματα μπερδεύονται, όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος και ο Άρης μπει στο ζώδιό σας στις 16. Μπορεί να νιώθετε λίγο πνιγμένοι από αυτά τα έντονα συναισθήματα, αλλά αγκαλιάστε τα. Μπορεί να οδηγήσουν σε πιο βαθιά σύνδεση. Αν ακόμα νιώθετε μπερδεμένοι, περιμένετε μέχρι ο Ήλιος να μπει στους Ιχθύες στις 18 για να τα ξεκαθαρίσετε. Μέχρι τις 23, η νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα σας δείξει τι θέλετε.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ωροσκόπιο ζώδια Υδροχόος

Κάτι ψάχνετε, Υδροχόοι. Μια σχέση; Μια φιλική σχέση με σεξουαλικές στιγμές; Έναν καταπληκτικό οργασμό; Όταν ο Ερμής μπει στους Ιχθύες στις 3 Φεβρουαρίου, θα κατανοήσετε επιτέλους τι είναι αυτό που λαχταράτε. Το ερώτημα τώρα, είναι τι θα κάνετε για να το πάρετε. Κινήστε το σώμα σας όταν η Αφροδίτη μπει στον Κριό στις 7. Μπορεί να βρείτε την απάντηση ή κάποιον που σας τραβάει το ενδιαφέρον, στο γυμναστήριο.

Είστε έτοιμοι να βρείτε τον ρυθμό σας, αλλά δεν θα είναι εύκολο όταν η Ήρα γυρίσει ανάδρομη στις 8. Δεν θα μπορείτε να βγείτε καν για καφέ, πόσο μάλλον να γυρίσετε μαζί σπίτι. Έχετε υπομονή. Με την Πανσέληνο στον Λέοντα το σαββατοκύριακο, η περίοδος αυτή θα τελειώσει πολύ σύντομα. Πάρτε τον!
Ο Ερμής είναι ανάδρομος στις 16 και αυτό δεν είναι καλό για σας. Ευτυχώς, ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω την ίδια μέρα και φέρνει μερικές μεγάλες γνώσεις σχετικά με την ερωτική ζωή σας. Είναι ώρα να πάρετε αυτό που θέλετε! Ωστόσο, μείνετε ρεαλιστές όσον αφορά τον χρόνο που θα σας πάρει. Ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύες στις 18… Και μπορεί να σας βάλει σε πειρασμό να παραδοθείτε σε μερικές ρομαντικές φαντασιώσεις που δεν θα γίνουν αληθινές όμως. Να είστε ο εαυτός σας σε ένα ραντεβού, με τη νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 23. Είστε αρκετοί.

Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2020 Α

zwdia-zvdia-alex

ζώδια Ιχθύες

Ο Φεβρουαρίου μπορεί να είναι ο μικρότερος μήνας του χρόνου, αλλά θα τον βρείτε μαγικό. Καθώς ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας τις 3 Φεβρουαρίου, θα είστε πλήρως γοητευμένοι από ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Οι μέρες σας θα είναι γεμάτες αγκαλιές, συζητήσεις και ώρες έρωτα που θα σας κρατάνε ζεστούς. Ωστόσο, μην ξεχνάτε να γυμνάζετε το σώμα σας και με άλλους τρόπους, όταν η Αφροδίτη μπει στον έντονο Κριό στις 17. Θέλετε να μείνετε υγιείς, για τον εραστή σας και για να φαίνεστε μια χαρά κατά την περίοδο των γενεθλίων σας.

Ένα πονηρό όνειρο στην Πανσέληνο στον Λέοντα στις 8, θα σας πει πολλά για τη σχέση σας. Τι φαντασιώνεστε; Παραδοθείτε. Ωστόσο, κάντε ένα διάλειμμα από τους έρωτες όταν ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω στις 16. Δεν θέλετε να εξαντληθείτε πριν τελειώσει ο μήνας.
Η σεξουαλική ζωή σας ανάβει, όταν ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας στις 18 και ζεσταίνει το κρεβάτι σας. Η καλύτερη νύχτα για ερωτοτροπίες, είναι με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 23. Ξεκινήστε να κάνετε τις πιο τρελές φαντασιώσεις σας πραγματικότητα. Το αξίζετε.

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου τις αναλυτικες   προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia