σεξ ωροσκοπιο εβδομάδας 26/03 – 1/04

Εβδομαδιαία Ερωτικό Ωροσκόπιο 26/3-1/4

ζωδια Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Το δώρο της φλυαρίας που σας έδωσε ο Ερμής, θα βοηθούσε με τις ατάκες που χρησιμοποιείτε για να εντυπωσιάσετε σε μια συζήτηση, αλλά η Αφροδίτη φέρνει στο προσκήνιο κάποιον από το παρελθόν σας, που μάλλον τις έχει ακούσει ήδη όλες. Οπότε σκεφτείτε νέες και γρήγορα.

 

 

ζωδια Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)
Ο ουρανός της κοινωνικότητας σας είναι πολυάσχολος, αλλά η κυβερνήτης σας, Αφροδίτη, φεύγει την επόμενη εβδομάδα, όχι και τόσο άσχημο πράγμα, αλλά η λίγη παραπάνω βοήθεια πάντα χρειάζεται όταν δεν είστε σε σχέση. Πείτε ναι σε όποια ευκαιρία έχετε να βρεθείτε με ανθρώπους και να κοινωνικοποιηθείτε με τους καλούς, τους υπέροχους και τους σέξι.

ζωδια Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Ο Άρης και ο Κρόνος ακόμα αποτυπώνουν την ανάγκη να σας βρουν τρόπο να ανοίξετε συζήτηση με κάποιον μεγαλύτερο, ίσως κάποιον που μπορεί ήδη σας έχει ζητήσει να μοιραστείτε ένα γλυκάκι στα δύο; Χαλαρώστε λίγο, ώστε να προσέξετε αυτόν/η που ήδη σας γλυκοκοιτάζει.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Καρκίνος (22 Ιουνίου-23 Ιουλίου)
Είστε ένα ζώδιο που σας αρέσει η παράδοση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είστε παλιομοδίτικοι. Έχετε στάνταρ που οι άλλοι πρέπει να ανταποκριθούν Καρκίνοι και καλά κάνετε, κάτι που κάνει τις επιλογές σας πιο εύκολες στο μέτωπο του έρωτα αυτή την εβδομάδα. Οι καλοί τρόποι φτιάχνουν ένα ταίρι, βγαλμένο από τον παράδεισο.

ζωδια Λέων (24 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)
Τα ζώδια της φωτιάς, είναι πολυάσχολα στον ερωτικό τομέα και εσείς Λέοντες, έχετε μεγάλο μερίδιο αυτού. Μπράβο σας, αλλά προσπαθήστε να θυμάστε πως καθώς ο Κρόνος γυρνάει ανάδρομος, αν τα πράγματα δεν δουλεύουν, να είστε ειλικρινείς. Πάρτε τις αποφάσεις σας χωρίς ενδοιασμούς.

ζωδια Παρθένος (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας λογικά σας έχουν αφήσει με κάποιον που πραγματικά μπορείτε να συνδεθείτε, οπότε γιατί έχετε αμφιβολίες; Αναρωτηθείτε αν αυτές οι αμφιβολίες προέρχονται από κάτι που ειπώθηκε ή έγινε, ή προέρχονται από εσάς και τις εμπειρίες του παρελθόντος σας. Διαχωρίστε τες.

zwdia

ζωδια Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)
Περνάτε έναν από τους πιο πολυάσχολους μήνες σας στον τομέα των σχέσεων και αυτή την εβδομάδα προετοιμάζετε τον εαυτό σας να εκμεταλλευτεί όσο μπορεί την ενέργεια του Απριλίου. Γνωρίζετε πολλούς νέους ανθρώπους και ίσως όχι όλους μέσω κοινωνικών εκδηλώσεων, μήπως ένας έρωτας στην δουλειά, είναι αυτό που σας απασχολεί;

ζωδια Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)
Όλοι ξέρουν πως είστε καλός ομιλητής, όπως επίσης είναι γνωστό σε όλους ότι είστε δυνατός εραστής, αλλά τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία αν δεν βγείτε από το καβούκι σας. Ίσως κάποιος πρώην και η πιθανή παρουσία του σας κρατάει πίσω; Εκείνος μένει κρυμμένος; Ακριβώς!

ζωδια Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)
Αν ψάχνετε καυτά ραντεβού και συντρόφους να σας ενθαρρύνουν, τότε βρίσκεστε στην κατάλληλη εβδομάδα για όλα αυτά, αλλά πρώτα θέλετε να χαλαρώσετε λίγο και να το πάτε με μικρά βήματα, Τοξότες. Κρατήστε την ενέργεια σας για κάποιον που θα είναι όντως πολύ ξεχωριστός.

ζωδια-ταρο-99

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)
Οι μεγάλες συζητήσεις, δεν είναι κάτι που σας κάνει να τρέχετε μακριά, σας αρέσει η διαδικασία του να γνωρίζετε κάποιον και το ενδιαφέρον σας είναι αυθεντικό, αλλά τι γίνετε αν αυτές οι μεγάλες συζητήσεις οδηγούν σε μεγάλες απογοητεύσεις, αντί για την καλή εξέλιξη; Γι’ αυτό ακριβώς κάνετε αυτές τις μεγάλες συζητήσεις! Διαδικασία επιλογής.

ζωδια Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου)
Το να στείλετε σε κάποιον ένα μεγάλο κουτί με σοκολατάκια είναι κίνηση Φεβρουαρίου, τώρα μπαίνουμε στον Απρίλιο και ήρθε η ώρα να φερθείτε λίγο πιο τρελά και να σκεφτείτε κάτι πρωτότυπο. Ο παλιός καλός και τρελός σας χαρακτήρας φέρνει την αγάπη στον δρόμο σας.

ζωδια Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)
Δεν είναι το πιο εύκολο ταξίδι στον έρωτα και τις σχέσεις αυτή την εβδομάδα ψαράκια, αλλά θα αξίζει όταν θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη κάποιου και εκείνος την δική σας, όταν θα βρείτε μια πιο βαθιά σύνδεση από τα υπέροχα μαλλιά τους ή τα τεράστια μάτια τους. Η αγάπη είναι έντονη.