ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 4 – 10/09

taro-apistia

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη για κάθε ζώδιο 4 – 10/09

ζωδια Κριός: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Είστε σε θέση να μοιραστείτε τον υλικό σας πλούτο με άλλους. Αγαπάτε την πολυτέλεια και την άνεση, αλλά θα ενεργήσετε με υπευθυνότητα. Μια γυναίκα, που είναι επιχειρηματικό πνεύμα, βρίσκεται στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Είναι ικανή, αξιόπιστη και κατά πάσα πιθανότητα δεν ανέχεταιτους ανόητους εύκολα. Η δουλειά της μπορεί να περιλαμβάνει οικονομικά θέματα, να ασχολείται με την ιδιοκτησία ή τη γη. Εργάζεται πολύ σκληρά και απολαμβάνει τις υλικές ανέσεις που της προσφέρουν τα χρήματα. Δυσκολεύεται να δείξει τα συναισθήματά της, αλλά η οικογένειά της είναι σημαντική για την ίδια και θα τους υποστηρίξει όποτε χρειαστεί. Αυτή η υποστήριξη είναι διαθέσιμη και για εσάς τώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τη ζητήσετε.

ζωδια Ταύρος:Το Εννέα των Κυπέλων
Αυτή είναι η κάρτα των «ευχών» από την μικρή Αρκάνα, η οποία υπόσχεται σωματική και συναισθηματική ικανοποίηση και σταθερότητα. Μια πολύτιμη ευχή σας ή ένα όνειρο θα γίνουν επιτέλους πραγματικότητα, φέρνοντας σας τεράστια συναισθηματική, υλική και φυσική ικανοποίηση. Είναι μια ιδιαίτερα θετική κάρτα αν πρόκειται σύντομα να αρραβωνιαστείτε, να παντρευτείτε ή να συγκατοικήσετε με κάποιον, ή αν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση. Μπορεί επίσης να προαναγγέλλει την αρχή μιας αισθησιακής ερωτικής σχέσης.

 

ζωδια Δίδυμοι: Ο Ερημίτης
Θα αρχίσετε να βλέπετε το φως στο τέλος ενός πολύ σκοτεινού τούνελ και το μέλλον σας θα αρχίσει να φαίνεται πολύ πιο ελπιδοφόρο. Μην προσπαθείτε να ξεπεράσετε μια κατάσταση ή να εξαναγκάσετε ένα αποτέλεσμα. Πάρτε μια ταπεινή ή επιφυλακτική προσέγγιση, γεμάτη με αξιοπρέπεια και διακριτική χάρη.Μια παλιά ερωτική έλξη ή ένα ρομαντικό ενδιαφέρον θα εισέλθει ξανάστη ζωή σας, αλλά μπορεί να παραμείνετε και πάλιξένοι .

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος: Το Αστέρι
Θα λάβετε βοήθεια ή καθοδήγηση από έναν δάσκαλο ή έναν φίλο – ακούστε τις συμβουλές τους. Ακολουθήστε αυτά που ξέρετε πως είναι αληθινά για εσάς, με βαθιά ειλικρίνεια και σταθερή αποφασιστικότητα και εγκαίρως το αστέρι σας θα λάμψει. Θα νιώθετε την έλλειψη αγάπης ή εκπλήρωσης στη ζωή σας και θα ονειρεύεστε, ή θα ελπίζετε να γνωρίζετε κάποιον ξεχωριστό και κάτι θα συμβεί που θα σας εμπνεύσει ή θα ενθαρρύνει αυτήν την επιθυμία σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων: Ο Ιππότης των Κυπέλων
Μια ευκαιρία θα βγει στο προσκήνιο για την επιχείρηση σας ή για τις προσωπικές σας υποθέσεις, που θα σας επιτρέψει να διακλαδωθείτε σε νέους και αδοκίμαστους τομείς. Ένα νέο στοιχείο ή μια αλλαγή περιβάλλοντος θα απαλύνει την υπάρχουσα ένταση στην ερωτική σας σχέση ή την μοναξιά σας. Αφήστε το περιβάλλον του σπιτιού σας (ακόμα και μόνοι σας, αν πρέπει) και δεχτείτε προτάσεις ή προσκλήσεις, γιατί θα σας βγουν σε καλό αργότερα. Επίσης, πάρτε μια απόφαση σχετικά με το τι θέλετε και μην αφήσετε άλλους να σας πιέσουν. Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας.

ζωδια Παρθένος: Το Τέσσερα των Ράβδων
Αυτή είναι μια υπέροχη κάρτα, γιατί προμηνύει επιτυχία, ικανοποίηση και κατορθώματα μετά από μια περίοδο σκληρής δουλειάς. Αν τα είχατε δώσει όλα για να τα καταφέρετε στην επιχείρηση σας ή την σταδιοδρομία σας, θα κερδίσετε το σεβασμό των άλλων, θα ενισχυθείη αυτοπεποίθησή σας και μπορεί να ανταμειφθείτε με μια αύξηση στον μισθό σας ή με μια προαγωγή. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να σημαίνει ότι σύντομα θα αυξηθεί το αίσθημα της συναισθηματικής ασφάλειας που νιώθετε και θα φυτέψετε ρίζες, ίσως και κυριολεκτικά με τη δημιουργία ενός κήπου ή με μια μετακόμιση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη για κάθε ζώδιο

ζωδια Ζυγός: Το Πέντε των Ράβδων
Θα πρέπει να αντλήσετε από τα αποθέματα υπομονής και δύναμης σας, για να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη κατάσταση ή μια ενοχλητική φάση όπου τίποτα δεν πάει σύμφωνα με το σχέδιο σας. Επιχειρηματικές συμφωνίες μπορεί να τεθούν σε αναμονή ή να υπόκεινται σε καθυστερήσεις, με εσάς να μην μπορείτε να κάνετε τίποτα για να βοηθήσετε την κατάσταση και οι επικοινωνίες να είναι γεμάτες δυσκολίες. Σχέδια για ταξίδια μπορεί επίσης να επηρεαστούν, οπότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε πως έχετε μεριμνήσει για όλες τις υποθέσεις σας και τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη ή αναβληθεί μέχρι την τελευταία στιγμή.

ζωδια Σκορπιός: Το Τρία των Ξιφών
Είτε σας αρέσει είτε όχι, αλλαγές θα πρέπει να γίνουν. Αλλά θα πάρετε αυτό που χρειάζεστε και αυτό που φαινόταν σαν ήττα ή σαν κάτι χαμένο, θα είναι το ξημέρωμα για κάτι καλύτερο. Επειδή έχετε βιώσει τον πόνο και την στενοχώρια στο παρελθόν, μπορεί να μην είστε πρόθυμοι να επεκτείνετε τον εαυτό σας τώρα. Μην πανικοβάλλεστε, μην χάνετε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε τίποτα βιαστικό. Αυτή η εμπειρία είναι μόνο προσωρινή.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης: Το Δέκα των Κυπέλλων
Κάτι πρόκειται να προκύψει που θα σας κάνει να ξεχάσετε τις ανησυχίες σας ήθα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε – κάτι ευχάριστο ή διασκεδαστικό, όπως ένα καλλιτεχνικό έργο, μια κοινωνική εκδρομή ή ένα ταξίδι μακριά από το σπίτι. Το συναίσθημα θα ταράξει τα νερά σε μια πολύ ασυνήθιστη ερωτική σχέση! Εμπιστευτείτε λίγο περισσότερο.

ζωδια Αιγόκερως: Ο Κρεμασμένος
Θα αντισταθείτε σε μια ιδέα, γιατί δεν θα είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε, ή γιατί θα νιώθετε πως η στιγμή δεν είναι κατάλληλη ή γιατί εμπλέκεται πολύ σκληρή δουλειά. Θα περιμέντε να δείτε τι θα κάνει κάποιος εραστής. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να υποδεικνύει μια ξαφνική φυγή από το σπίτι, αλλά όχι μία μόνιμη. Μην λυπάστε – αφήστε τον έλεγχο στις Ανώτερες Δυνάμεις και αφήστε τα γεγονότα να κάνουν την πορεία τους.

ζωδια Υδροχόος: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Θα περάσετε χρόνο με ένα χαλαρό, έξυπνο και συμπαθή πρόσωπο και θα απολαύσετε την παρέα του πάρα πολύ. Μπορεί επίσης να αποδειχθεί μια σημαντική σύνδεση στους καιρούς που έρχονται. Θα βιώσετε ανησυχία ή δυσαρέσκεια για ένα πρόγραμμα, γιατί θα νιώθετε ότι θα εξαλείψει τις πιθανότητες σας για σχέση και θα αισθανθείτε διαισθητικά ότι αυτή πρόκειται να έρθει. Ακολουθήστε την καρδιά σας, τις «εικασίες» σας ή το «στομάχι» σας – κάντε ότι εσείς νιώθετε σωστό και μην κάνετε αυτά που δεν τα νιώθετε.

ζωδια Ιχθύες: Ο Ιππότης των Ξιφών
Είστε γνωστοί για το θάρρος, τη δύναμη και την επιδεξιότητα σας. Είστε νικητές σε κάθε μάχη. Υπάρχει μια κατάσταση που ζυμώνεταιγρήγορα, καλπάζει και στη συνέχεια έρχεται στο τέλος της, εξίσου γρήγορα. Μπορεί να πάρετε γρήγορες αποφάσεις ή να γίνουν γρήγορες αλλαγές στη ζωή σας. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει ένα άτομο που είναι σημαντικό για εσάς – είναι κάποιος που αγαπά την δράση. Είναι έξυπνος, εύγλωττος, φιλόδοξος και έχει μια καλή καριέρα. Ωστόσο, μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα, επειδή η ανυπομονησία του σημαίνει ότι βιάζετε να πάει εκεί που και οι άγγελοι φοβούνται να βαδίσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia