ταρω ερωτικες προβλεψεις 04/07 Τρίτη Α

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

ταρω ερωτικες προβλεψεις 04/07 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Σελήνη
Υπάρχουν πολλές εκκρεμείς σας ιστορίες, που πρέπει να λήξετε, αν τελικά και σοβαρά, επιθυμείτε να κάνετε μια καινούργια αρχή με τον άνθρωπο σας. Όλα τα άλλα είναι οι γνωστές σας κριαρίσιες δικαιολογίες. Ακόμη και όσοι προσπαθούν, να πάρουν ένα δύσκολο διαζύγιο, ή να φέρουν μια οικονομική υπόθεση υπέρ τους, θα το καταφέρουν. Ένας μήνας γεμάτος εκπλήξεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Ο Ήλιος
Μπορεί αυτήν την εποχή να αισθάνεστε την σχέση σας, παγωμένη, ωστόσο δεν θα πρέπει να ανησυχείτε, καθώς είναι μόνο μια προσωρινή φάση. Όλα τα άλλα θα τα λύσει ο άνθρωπος σας. Ο Ερμής προσεχώς μέσα στον Λέοντα, θα σας δώσει αφορμές καλές για συζήτηση και πρακτικές αλλαγές. Μόνοι και πικραμένοι του έρωτα, μέσα στον τρέχοντα μήνα θα βρουν ένα ταίρι, που θα γίνει η μεγάλη τους αγάπη.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Δίδυμοι : Ο Κόσμος
Πολλά αυτά, που πρέπει να κάνετε αν τελικά επιθυμείτε να ξανακερδίσετε τον άνθρωπο σας πίσω. Αυτό είναι και κάτι που το θέλει, αλλά εγωιστικά περιμένει τις κινήσεις από την δική σας μεριά. Τα αστρολογικά σας ευνοούν, και μέχρι τα μέσα του Ιουλίου, σίγουρα θα έχετε καταφέρει όλους τους σκοπούς σας. Αυτό αφορά και υποθέσεις, που έχουν χαθεί μήνες … ακόμη και χρόνια.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Καρκίνος : Η Δύναμη
Αντί να μένετε με τα χέρια σταυρωμένα, καλό θα ήταν τώρα που ο Ήλιος ακόμη βρίσκεται στον ζωδιακό σας οίκο, εσείς να κινηθείτε και να ξεκαθαρίσετε μόνιμα, όλα αυτά που στο παρόν σας, σας μπλοκάρουν και σας ταλαιπωρούν. Από την μεριά του παρελθόντος, κάποιοι του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν νεότερα, γύρω στις μέρες τις πανσελήνου 09 / 07. Χρήμα και σταθερότητα είναι στο μενού.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Λέων : Οι Εραστές
Είναι αξέχαστες κάποιες στιγμές… που έχετε ζήσει με τον άνθρωπο σας, και αυτό είναι το δομικό στοιχείο, που σας κρατάει ακόμη μαζί, παρά τις δυσκολίες που κατά καιρούς βιώνετε. Αυτό είναι και ένα αληθινό συναίσθημα, που κάποιους του ζωδίου, θα τους οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας, λίαν συντόμως. Αυτοί που πρέπει να προσέχουν πολύ περισσότερο… είναι και οι όσοι, έχουν στην καθημερινότητα τους, και μια δεύτερη αγάπη, που μόνο τους μπλέκει περισσότερο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Γητευτής
Ουδείς τελικά χρειάζεται να ξέρει … τι γίνεται μέσα στον δεσμό σας. Μπορεί στο τώρα να έχετε προβλήματα, αλλά μόνο εσείς και ο άνθρωπος σας, μπορείτε να δώσετε τις σωστές λύσεις. Αυτοί που έχουν μεταξύ τους, χιλιομετρικές αποστάσεις, ή έστω βιώνουν μια φρέσκια γνωριμία, θα πρέπει να μιλήσουν περισσότερο, για τα μελλοντικά τους σχέδια έκαστος. Οι Παρθένοι, που αναζητούν μια νέα εργασία, σύντομα θα έχουν καλά νέα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο