ταρω ερωτικες προβλεψεις 04/09 Δευτέρα Β

osiris-tarw

ταρω ερωτικες προβλεψεις 04/09 Δευτέρα Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Τρελός
Δεν χρειάζεται να πιέζετε τον εαυτό σας ψυχικά ή χρονικά, για να δώσετε απαντήσεις – εξηγήσεις …στην άλλη πλευρά της σχέσης. Κάτω από τον ανάδρομο Ερμή, μόνο λάθη θα τύχουν. Μετά την πανσέληνο και μέχρι να έρθει ο Ήλιος επάνω στο ζώδιο σας, εσείς θα έχετε βάλει πολλά ζητήματα στην δική σας την ζωή ….σε μια σειρά, και οι τότε απαντήσεις που θα δώσετε θα είναι και οι … τελικές. Επίσης, μην χάνετε τον ρυθμό στην εργασία σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Τροχός της Τύχης
Πολλά τα καλά της εποχής… και για όλον τον υπόλοιπο μήνα, που θα στρωθούν στα πόδια σας και θα σας κάνουν, να αισθανθείτε πιο καλά ψυχολογικά. Εσείς που είστε μόνοι, σας πλησιάζει ένας έρωτας από τα παλιά, με νέους όρους και φρέσκιες προτάσεις. Οι λίγοι, που έχουν παράλληλες σχέσεις, ίσως και να πρέπει να είναι ιδιαιτέρως πιο προσεχτικοί, σε κάθε τους κίνηση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Σεπτεμβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας
Ίσως και να χρειάζεστε ένα μικρό διάστημα, να μείνετε μόνοι σας, για να βρείτε τον ρυθμό και την ισορροπία σας. Οι μακροχρόνιες σχέσεις πριν πάρουν κάποια απόφαση για μόνιμη και οριστική δέσμευση … θα πρέπει πρώτα να βελτιώσουν τα οικονομικά τους … και σε δεύτερο τόνο να λύσουν εκκρεμότητες με το άγονο παρελθόν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Αιγόκερως : Ο Αρχιερέας
Μην έρχεστε σε ευθεία κόντρα, με το περιβάλλον του συντρόφου σας. Θα χάσετε και το ξέρετε. Αφήστε τα δικά τους προβλήματα, να τα λύσουν στο μεταξύ τους. Οι μέρες μέχρι και τις 17/09 είναι πολύ καλές για να μιλήσετε περισσότερο με τους δικούς σας ανθρώπους, και να ρυθμίσετε κάποια οικονομικά σας θέματα. Νέοι έρωτες – γνωριμίες, για τους εργένηδες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Το Αστέρι
Φωτίζεστε από τις θετικές όψεις πολλών πλανητών, κάτι που σας κάνει άκρως γοητευτικούς αλλά και ερωτεύσιμους στο άλλο φύλο. Μέσα σε αυτήν την ευχάριστη κινητικότητα, θα δείτε και έναν γνωστό σας, να σας μιλάει λίγο πιο ανοιχτά. Με τον ανάδρομο Ερμή όλα να τα περιμένετε. Οι σοβαρές σχέσεις, ίσως και να κάνουν κουβέντες γύρω από άμεσες δεσμεύσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Η Σελήνη
Οι σκέψεις και η καρδιά σας, έχουν πιαστεί στα δίχτυα ενός έρωτα, που και εσείς ήδη ξέρετε, ότι είναι απλά… ακατάλληλος για εσάς. Έχετε περάσει πολλά στον αισθηματικό σας τομέα, και καλείστε στο τώρα, να είστε στο πολλαπλάσιο προσεχτικοί, σε όλα σας. Πολλές και οι νέες και σωστές – ποιοτικές επαφές … που θα σας γίνουν μέσα στον τρέχοντα μήνα. Μέσα στα καλά της εποχής, θα ακούσετε για επαγγελματική άνοδο, τυχερά χρήματα και όχι μόνο!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.