ταρω ερωτικες προβλεψεις 05/09 Τρίτη Α

tarw-trelos

ταρω ερωτικες προβλεψεις 05/09 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Το Άρμα
Μην χαλάτε την διάθεση και τον χρόνο σας για κανέναν και ειδικά για άτομα … που στο παρελθόν σας έχουν δείξει την πολύ – προσωπεία τους. Εσείς είστε από τα πιο έξυπνα ζώδια, και καλείστε μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να πάρετε πιο καθοριστικές αποφάσεις για τι πρέπει να γίνει σε προσωπικές – φιλικές και εργασιακές σχέσεις. Ένας γνωστός σας, ή ένα οικογενειακό άτομο … θα χρειαστεί την προσοχή – βοήθεια σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Η Δικαιοσύνη
Αν δεν έχετε πολλά να πείτε και να κάνετε στην εργασία σας, ίσως και να πρέπει να δώσετε παραπάνω πλέον προσοχή στην αισθηματική σας ζωή, που την έχετε πραγματικά αφήσει στο έλεος της. Αυτό είναι και κάτι που το αισθάνεται ο άνθρωπος σας, που θέλει να σας έχει στο πλευρό του πολύ περισσότερο. Νέοι έρωτες … έχουν αποσταλεί από το σύμπαν στους μόνους, και θα σας φανερωθούν το τρίτο δεκαήμερο του μήνα Σεπτεμβρίου.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Εγκράτεια
Μην δώσετε πολλή σημασία … στα νεύρα και στις υπερβολές που ακούτε και αντιλαμβάνεστε από τον άνθρωπο σας. Έχετε τα δικά του προβλήματα που τον απασχολούν. Κάντε λίγο υπομονή και θα δείτε ότι όλα από τις 11 – 09 και μετά … θα βελτιωθούν. Εσείς που τρέχετε πάνω σε εργασιακά, σπουδές και επενδύσεις, έχετε πολλά καλά να περιμένετε και μέσα από νέους συνεργάτες και προτάσεις / επενδύσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Η Δύναμη
Είσαστε ασταμάτητοι σε όλα αυτά που πρέπει ή και επιθυμείτε να κάνετε. Αυτό είναι και ένα χαρακτηριστικό δυναμικής του ζωδίου σας, που έλκει το άλλο φύλο. Ειδικά εσείς που είσαστε σε φάση επανασύνδεσης, τα πράματα θα έρθουν πιο εύκολα και γρήγορα. Όσοι έχουν, μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα, μέσα στο επόμενο διάστημα και πριν την αλλαγή του ζωδίου στις 22 / 09, θα έχουν κρούσεις από νέα γνωριμία πολύ ενδιαφέρουσα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Οι Εραστές
Είσαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με όλα αυτά που έχουν εξελιχθεί ομαλά στο παρελθόν σας, και στο τώρα μπορείτε άνετα και σοφά, να κάνετε τα σχέδια σας, με τον νέο σας σύντροφο ή και σε κάποιους … μέσα από μια διαδικασία επανασύνδεσης. Όλα έχουν αλλάξει και την ζωή των ήδη δεσμευμένων, που κάνουν πια σοβαρές σκέψεις για το μέλλον … μέσα από την δημιουργία οικογένειας και λοιπών δράσεων.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Αν δεν ανοίξετε να μάτια σας, να δείτε ποιος πραγματικά σας αγαπάει και ποιος σας κοροϊδεύει, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παραμείνετε σε μια εκνευριστική στασιμότητα. Όλα τα άλλα τα έχετε καταφέρει με το πρακτικό σας μυαλό, άρα θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και σε αυτό. Αυτοί, που έχουν επανασυνδεθεί… αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να δείξουν ένα καλό και διαφορετικό πρόσωπο … στην άλλη πλευρά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.