ταρω ερωτικες προβλεψεις 05/10 Πέμπτη Α

taro-apistia

ταρω ερωτικες προβλεψεις 05/10 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

ταρω – Κριός : Ο Αυτοκράτορας
Η πηγή της χαράς σας … είναι ο άνθρωπος σας που σας κάνει και αισθάνεστε πάντα ασφαλείς κοντά του. Αυτό είναι και κάτι που θα πολλαπλασιαστεί το επόμενο χρονικό διάστημα, και κάποιους από εσάς, θα τους οδηγήσει … και σε περαιτέρω δεσμεύσεις. Κάποιοι που έχουν δύσκολες σχέσεις ή εξ αποστάσεως, πιθανόν και να χρειαστεί να πάρουν τις τελικές του αποφάσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Οι Εραστές
Οι μέρες που έρχονται και μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου, θα σας ανοίξουν πολλές πόρτες στα οικονομικά και στα ερωτικά σας θέματα. Όσοι έχουν καταφέρει … να χωρίσουν από το δύσκολο παρελθόν τους, τώρα τους περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις μέσα από νέες γνωριμίες, που θα τους κάνουν να έρθουν και πάλι στην ισορροπία τους. Χρήματα που περιμένετε από πώληση ή κληρονομιά … σας πλησιάζουν. Εκμεταλλευτείτε τα σωστά!
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Ο Γητευτής
Εσείς και η δυναμική η ατελείωτη του χαρακτήρα σας, έχει ρίξει στα δίκτυα μια προσωπικότητα … που κάτω από αυτές τις εξαιρετικές αστρολογικές συνθήκες για όλα τα ζώδια, μπορεί και να εξελιχτεί στον καινούργιο σας σύντροφο. Όσοι μόνοι … ας σηκώσουν τις κεραίες τους. Μια μεγάλη μερίδα, του ζωδίου, που έχουν ήδη σοβαρή – μόνιμη σχέση, θα καταφέρουν μέσα στο τρέχον έτος … να δεσμευτούν και επίσημα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Η Σελήνη
Οι τελευταίες ημέρες, έχουν κάτι ιδιαίτερο στην ατμόσφαιρα και σίγουρα θα σας κάνουν να σκεφτείτε πολύ πιο έντονα, την επίσημη δέσμευση με τον άνθρωπο σας, μια οικογένεια, ή μια εξέλιξη παραπάνω. Σίγουρα μπορείτε να το καταφέρετε ακόμη και μέσα στην χρονιά. Μόνοι και φανατικοί εργένηδες θα έχουν πολλά να δουν … μέσα από τις νέες επαφές – γνωριμίες που θα τους έρθουν. Τα οικονομικά σας θα διορθωθούν άμεσα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Το Αστέρι
Αυτά που έχουν συμβεί μέσα στην σχέση σας, και μπλέξανε τρίτα άτομα μάλλον έχει έρθει η ώρα, να τα λύσετε. Μην τα αφήνετε … με την ευχή και την ελπίδα, ότι θα συμβούν οι λύσεις από μόνες τους. Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου 23 / 10 , σας δίνουν ευκαιρίες, χρήμα και μια ισχυρή δυναμική που θα καταφέρετε όλα να τα γυρίσετε προς όφελος σας. Ενεργοποιηθείτε άμεσα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Το Άρμα
Χρειάζεται να σκεφτείτε με έναν πιο ψύχραιμο τρόπο, αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες, μέσα στην σχέση σας. Σίγουρα δεν τιμούν κανέναν και σίγουρα δεν βοηθούν στην εξέλιξη των αισθημάτων και των επόμενων κοινών βημάτων. Παράλληλα με όλα αυτά, θα πρέπει να ενσκήψετε και στα εργασιακά σας, που σας χρειάζονται άμεσα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο