ταρω ερωτικες προβλεψεις 06/09 Τετάρτη Β

ταρω ερωτικες προβλεψεις 06/09 Τετάρτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Το Άρμα
Είσαστε πέραν του δέοντος υπομονετικοί και ανεκτικοί με τον άνθρωπο σας, που δείχνει ίσως και την μέτρια προσωπικότητα του. Μέσα στις επόμενες ημέρες, και συζητώντας … θα βρείτε τι είναι αυτό που πρέπει να διορθωθεί. Ακόμη και κάποια ζευγάρια – σύντροφοι που έχουν επικοινωνιακά απομακρυνθεί θα βρουν τους τρόπους να ισορροπήσουν. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και σε αυτούς … που μένουν ο ένας μακριά από τον άλλον.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Η Δικαιοσύνη
Έχετε καταφέρει για ακόμη μια φορά … να δυσαρεστήσετε τον άνθρωπο σας, που δεν ξέρει τι να κάνει για να ξαναφέρει …το καλό κλίμα στο μεταξύ σας Όπως και να είναι τα πράματα, αφήστε αυτήν την τελευταία εβδομάδα του ανάδρομου Ερμή να λήξει… και μετά προβείτε σε νέες δράσεις που θα σας αναζωογονήσουν. Κάποια καλά νέα και εκπλήξεις περιμένουν κάποιους από το παρελθόν τους… ίσως και σε επίπεδο οικονομικών!
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Σεπτεμβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Η Εγκράτεια
Δεν χρειάζεται να περιμένετε κανέναν να ασχοληθεί μαζί σας… και με το ζόρι. Έχετε αφήσει το ερωτικό σας στίγμα εκεί που θέλατε και το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι απλά να συνεχίσετε … την καθημερινότητα σας. Πολλά τα θετικά που θα υπάρξουν … σε ήδη εν σχέση μεγάλη και ποιοτική σχέση, ίσως και να πάρουν την μεγάλη απόφαση για γάμο – οικογένεια ίσως και μετοίκηση. Σκεφτείτε πρώτα τα οικονομικά σας δεδομένα.

ταρω – Αιγόκερως : Η Δύναμη
Οι εξηγήσεις που έχετε πάρει… αρκούν! Τώρα θα πρέπει να πάρετε τον χρόνο σας, και τις τελικές σας αποφάσεις και απλά να τις ανακοινώσετε. Δεν χρειάζεται να καλοπιάσετε τους άλλους, παρά μόνο την αλήθεια σας. Από τις 11 / 09… αυτοί που έχουν χαθεί σαν ζευγάρια και σαν σύντροφοι, θα συναντηθούν ίσως και με την βοήθεια των τρίτων και να τα ξαναβρούν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Ο Ήλιος
Κάποιες συνήθειες σας, θα πρέπει να τις αλλάξετε καθώς, θα πρέπει να πάρετε κάποιες επιτέλους τελικές αποφάσεις ζωής, με τον άνθρωπο σας και κάτω από αυτόν το καλό αστρολογικό ουρανό να πορευτείτε μαζί. Υποθέσεις παλιών διαζυγίων – κληρονομικών και λοιπών εκκρεμοτήτων θα βγουν στην επιφάνεια …και θα σας δικαιώσουν σε κάθε επίπεδο. Προτάσεις θα έχετε από τους κοντινούς σας φίλους για διασκέδαση και μικρο – εκδρομές.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Τρελός
Έχετε κλείσει πια τα σύνορα της καρδιάς σας και θα περάσετε μόνο στο παρόν και στο άμεσο μέλλον, με άτομα που πια μπορείτε να εμπιστευτείτε και να συνδυάσετε την ζωής σας. Οι μέρες για τους δεσμευμένους είναι ιδανικές για σκέψεις- αποφάσεις, γύρω από νέα ξεκινήματα. Πολλοί και νέοι έρωτες θα παρελάσουν και από τους μόνους, που θα δουν το μυαλό τους πάλι να τρέχει σε μονοπάτια αισθημάτων και σχέσεων.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.