ταρω ερωτικες προβλεψεις 07/09 Πέμπτη Α

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

ταρω ερωτικες προβλεψεις 07/09 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Αρχιέρεια
Από Δήμαρχος…κλητήρας! Αυτό σας έχει συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, και σίγουρα δεν φταίει κάποιος άλλος, παρά μόνο εσείς. Μέσα στο προηγούμενο διάστημα, είχατε τα καλύτερα μέσα στα αισθηματικά σας και κάπου μετά… χάθηκε ο έλεγχος. Οι μέρες … απαιτούν την πλήρη συγκέντρωση σας, και ίσως και τελικά με την μέγιστη προσπάθεια σας, να καταφέρετε να βρείτε και πάλι … ότι χαμένο … και να το ξαναφέρετε πίσω στην καθημερινότητα σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Η Δύναμη
Με όλα αυτά που έχετε καταπιαστεί, το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε χάσει τον ρυθμό σας, μέσα στην σχέση σας. Δεν πειράζει, αυτό που έχει σημασία, είναι ότι ο άνθρωπος σας, έχει μεγάλη υπομονή και σας αγαπάει πάρα πολύ. Ωστόσο, βοηθήστε με τον τρόπο σας, και εσείς για την ισορροπία. Όσοι έχουν μείνει για τους δικούς τους λόγους, μόνοι … είναι πιθανόν μέσα στις επόμενες ημέρες, και κάτω από την επήρεια του ανάδρομου Ερμή, να σας έρθει μια είδηση από το παρελθόν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο  Ωροσκοπιο Πανσεληνου 6/9 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Το Άρμα
Είστε σε μια φάση, που θέλετε να συγκεντρωθείτε πάνω στα οικονομικά σας δεδομένα και την ασφάλεια των επαγγελματικών σας δράσεων. Σίγουρα με το κοφτερό μυαλό … που έχετε όλα θα τα καταφέρετε. Σε δεύτερο τόνο, θα πρέπει να δώσετε και μια παραπάνω βάση, στην σχέση σας, που σας ψάχνει και δεν σας βρίσκει. Μόνοι και χωρισμένοι, μέχρι να αλλάξει ο ζωδιακός μήνας της Παρθένου, θα έχουν κάποια καινούργια φλερτ … που σίγουρα θα τους τραβήξουν την προσοχή.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Καρκίνος : Η Δικαιοσύνη
Το μυαλό σας κάνει κυματισμούς, μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος. Ίσως να μην είστε έτοιμοι ακόμη … να φύγετε από τις ελπίδες σας, αλλά σίγουρα μην χάσετε και το Φθινόπωρο, μέσα σε αυτήν την αναμονή. Οι μέρες του Ζυγού που πλησιάζουν, θα δώσουν πολλές χαρές και στους ήδη έν σχέση, γύρω από επόμενες δεσμεύσεις, μετοίκηση, έναν ακόμη απόγονο. Έρχονται και καλές εξελίξεις … στα οικονομικά σας δεδομένα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Αρχιερέας
Με τόσα που έχετε στο κεφάλι σας, δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε στην σχέση σας … και να την πάτε σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο. Πιθανόν και αυτό το διάστημα κάποια μικρά παράπονα να σας έρθουν από τον άνθρωπο σας. Οι μέρες είναι καλές για αυτούς, που έχουν ακόμη αγάπη μέσα στην καρδιά σας και με αυτόν τον άξονα θα προσπαθήσουν να φέρουν στην καθημερινότητα τους, έναν παλιό έρωτα. Πιθανόν και να σας πετύχει.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Αν δεν έχετε ακόμη πάρει αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή, το καλύτερο θα ήταν να μην τάξτε ή υποσχεθείτε, στο άτομο που έχετε κοντά σας, κάτι που θα σας εκθέσει το επόμενο χρονικό διάστημα. Ίσως και να πρέπει πρώτα να τακτοποιήσετε κάποιες παλιές σας ερωτικές ιστορίες … από το παρελθόν. Μέσα στην κινητικότητα των ημερών, θα έχετε και κάποια θετική εξέλιξης σε νομική – οικονομική σας υπόθεση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.