ταρω ερωτικες προβλεψεις 08/08 Τρίτη Β

taro-troxos-tixis

ταρω ερωτικες προβλεψεις 08/08 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Δύναμη
Προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τον εαυτό σας, για όλα αυτά τα δύσκολα που έχουν προκύψει μέσα στον δεσμό σας. Λάθος. Αντιθέτως θα πρέπει να ψάξετε … ποιο είναι το λάθος σας και να το λύσετε άμεσα. Ουδείς περιμένει. Εσείς, που διατηρείτε και διπλές ερωτικές καταστάσεις, θα πρέπει να πάρετε μέσα στις ερχόμενες κάποιες αποφάσεις, πιο σοβαρές για εσάς. Το όλα μαζί, δεν θα μπορέσει … για πολύ ακόμη να υποστηριχτεί.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Το Αστέρι
Η καρδιά σας, έχει μοιραστεί στα δύο, για ακόμη μια φορά. Από την μια το παρελθόν, που προσφέρει τα πάντα για να σας έχει, και από την άλλη μια καινούργια προσωπικότητα, που σας εμπνέει εμπιστοσύνη. Η τελική απόφαση και κρίση είναι μόνο δική σας, και σίγουρα θα πρέπει να παρθεί πριν να φύγει το Καλοκαίρι. Οι σύντροφοι, που έχουν αποξενωθεί στο μεταξύ τους, ένεκα παρεξηγήσεων, θα τα ξαναβρούν … με την παρέμβαση τρίτων- φίλων.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Η Δικαιοσύνη
Είσαστε σε μια ανυπομονησία και άγχος, για την πορεία και το μέλλον γενικότερα του δεσμού σας. Αυτό και πιθανόν κατά καιρούς, να σας κάνει παραπάνω πιεστικούς και οι εντάσεις να ξεκινούν. Αφήστε τα όλα αυτά στην άκρη .. και απολαύστε τα βράδια του Αυγούστου. Οι μόνοι, θα δεχτούν κάποιες περίεργες ειδήσεις, από το παρελθόν τους, που θα σας μιλούν – δείχνουν … την επανασύνδεση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Αιγόκερως : Η Εγκράτεια
Έχετε επιλέξει να είστε μόνοι και ήρεμοι. Αυτό σίγουρα είναι μια κατάσταση, που την έχετε εφαρμόσει … σαν τωρινό τρόπο ζωής, ένεκα κάποιας παλιάς σας ερωτικής προδοσίας – απογοήτευσης. Κάποια στιγμή θα πρέπει να βάλετε και ένα μεγάλο στοπ, σε αυτό, και να ανοίξετε τα μάτια σας, σε νέες περιπτώσεις ανθρώπων, που επιθυμούν να σας γνωρίσουν. Όλα αλλάζουν …. και η ζωή τρέχει μπροστά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Ο Αρχιερέας
Οι σκέψεις που κάνετε για τον άνθρωπο σας, τον έχουν συγκινήσει και το πιο πιθανόν είναι μέσα … στους Φθινοπωρινούς μήνες, να έχετε προτάσεις για κάτι πιο σοβαρό – μόνιμο – επίσημο. Οι μόνοι του ζωδίου, μέσα από τον εργασιακό – κοινωνικό τους κύκλο, και επαγγελματικές συναναστροφές θα έχουν φρέσκα πρόσωπα, να τους γοητεύουν. Αποκτήστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ενεργοποιηθείτε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Ήλιος
Ο άνθρωπος σας … έχει κάποιες πολύ ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς. Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να ήσασταν απόμακροι, αλλά τώρα τα πράματα αλλάζουν και όλα θα γίνουν όπως, τα είχατε από κοινού σχεδιάσει. Οι διακοπές θα είναι ευχάριστες και για τους μόνους πιθανόν και να βγάλουν έναν νέο έρωτα. Οι οικονομικές σας δραστηριότητες, θα σας αποδώσουν και αρκετό χρήμα που σίγουρα θα σας φτιάξει … και την ψυχολογία.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο