ταρω σημερα 2/10 Κυριακή

diavolo_volante

ταρω η κάρτα της ημέρας: Ο Διάβολος Αντεστραμμένος

Αναρωτηθείτε τα εξής:

· Τι σημαίνουν οι λέξεις Ελευθερία και Απελευθέρωση, για μένα και για τη ζωή μου αυτή την περίοδο;
· Για τι έχει φτάσει η στιγμή να δώσω χρόνο στον εαυτό μου να πράξει;
· Για τι έχει φτάσει η στιγμή να δώσω χρόνο στον εαυτό μου να γίνει;
· Πώς μπορώ να ξεπεράσω την τάση, να ζω με βάση την αδυναμία που μου προσδίδουν οι φοβίες, οι πειρασμοί και άλλα αρνητικά;

«Ανακτάς τη δύναμή σου, όταν μπορέσεις να αγαπάς αυτό που κάποτε σε δίδαξαν να μισείς» Μπριάντ ΜακΓκιλ

 

Η απελευθέρωση βρίσκεται μέσα στην παλάμη του χεριού σας… Θα την αδράξετε και θα πορευτείτε με αυτή ή θα την αφήσετε να γλιστρήσει;

zodia-taro-45

Τους τελευταίους λίγους μήνες κληθήκατε να αντιμετωπίσετε κάποιους από τους πιο μύχιους δαίμονες και φόβους σας – τις περισσότερες φορές ακόμη και χωρίς να το θέλετε.
Προκληθήκατε να αναγνωρίσετε πώς παραχωρείτε τον έλεγχο σε αυτούς. Πώς τους επιτρέπετε αβλεπί να επηρεάζουν τον τρόπο που παίρνετε τις αποφάσεις σας, τον τρόπο που σκέφτεστε για τον εαυτό σας, που ζείτε και πού δράτε.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Τώρα όμως έχετε φτάσει στο σημείο που όσα φανήκατε πρόθυμοι να σας κάνουν να χαμηλώσετε το κεφάλι, να παλέψετε και να ανακτήσετε τον έλεγχό σας από αυτά, να αρχίσουν πια να σας απαλλάσσουν από την πίεσή τους.
Επιλέξτε να δώσετε στον εαυτό σας την άδεια να είναι και να ζήσει με τον τρόπο που είναι σωστός για εσάς, αντί να προσπαθείτε να ακολουθείτε τον τρόπο που οι άλλοι θέλουν, που οι άλλοι σας λένε, που απαιτούν από εσάς.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ανακαλύψτε την ελευθερία του να είστε ο εαυτός σας, να πορεύεστε στο δικό σας μονοπάτι, να ορίζετε τα δικά σας όρια, αντί να ζείτε σύμφωνα με όσα σας επέβαλε η ιδεολογία και ο δογματισμός άλλων.
Όσο θα προχωράτε μπροστά τους επόμενους μήνες, θα έχετε την ευκαιρία να βιώνετε την ελευθερία αποβάλλοντας, απελευθερώνοντας, αφήνοντας πίσω σας όσα σας περιόριζαν και σας καθήλωναν – και που πλέον δεν σας εξυπηρετούν.
Τώρα έχετε την ευκαιρία να ορίσετε τους δικούς σας κανόνες, τη δική σας ηθική, τις δικές σας παρορμήσεις. Αυτές θα σας ενισχύσουν, για να διατηρείτε τον κάθε βλαβερό πειρασμό υπό έλεγχο.

Όλα όμως εξαρτώνται από το αν θα επιλέξετε να ανακτήσετε τον εαυτό σας, τη ζωή σας, το σώμα σας, τη θέση σας στον κόσμο – ολοκληρωτικά, μοναδικά και μόνο σύμφωνα με τους δικούς σας ορισμούς.

Επιστρέψτε στον πυρήνα της υπόστασής σας, στην ουσία σας, στο ρυθμό και τον βηματισμό που συνάδει με τον δικό σας εσώτερο εαυτό.
Βγείτε από τη σκιά, και γίνετε εσείς ένα λαμπερό καθοδηγητικό φως.
Οδηγήστε με παραδείγματα, αντί να ακολουθείτε πειθήνια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia