Ταρώ Ανατολής 13/07 Τρίτη

tarw-taro

Ταρώ Ανατολής 13/07 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 13/07 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο ιεροφάντης .

Τη σημερινή μέρα έχετε όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω σας, όμως αντί να κρυφτείτε από ντροπή, εκμεταλλευτείτε αυτή την προσοχή για να πείτε στον κόσμο αυτά που σκέφτεστε. Και αν νιώθετε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε, κραστήστε τα χαρτιά σας κρυφά μέχρι να φτάσει η ιδανική στιγμή.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Η Βασίλισσα των κυπέλλων θέλει να γνωρίζετε ότι αν υπάρχει μια ιδανική στιγμή για να αφιερωθείτε στην τέχνη, την ομορφιά και την αγάπη, αυτή είναι τώρα.

Λοιπόν, τι περιμένετε; Εκμεταλλευτείτε αυτή τη δημιουργική περίοδο στο έπακρο. Και ακόμα καλύτερα, βρείτε τρόπους για να φροντίσετε τα πιο κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 13/07 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσος των ξιφών

Αυτή τη στιγμή έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε γνώσεις για ό,τι θελήσετε. Αδράξτε αυτή την ευκαιρία και εξελιχθείτε πνευματικά και ψυχικά. Εναλλακτικά, εάν σας έχει απασχολήσει ένα θέμα τον τελευταίο καιρό, αυτή η στιγμή είναι ιδανική για να πάρετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

8 των πεντάκτινων

Έχετε εστιάσει πλήρως στην εργασία και τα επαγγελματικά σας σχέδια τώρα, και πρόκειται να ολοκληρώσετε όλες τις απαιτούμενες διορίες. Απλά σιγουρευετείτε ότι αμοίβεστε σωστά για τη δουλεία που προσφέρετε. Διαφορετικά ίσως είναι ώρα να αναζητήσετε κάτι καλύτερο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 13-16/07 – Τα θαύματα της αγάπης

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 13/07 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σήμερα πρόκειται να γίνετε παραλήπτες ενός μηνύματος που θα φτάσει σε εσάς με ασυνήθιστο τρόπο. Ίσως να μεσολαβήσει κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας, είτε να λάβετε αυτό το μήνυμα από τη διαίσθησή σας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί μπορεί να πρόκειται για μια αλλαγή στη ζωή σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

3 των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας, καθώς πρόκειται να περάσετε χαρούμενες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είτε διαλέξετε να μείνετε σπίτι με τους δικούς σας, είτε βρεθείτε με φίλους αφιερωθείτε ολοκληρωτικά σε αυτή την ευχάριστη συνάντηση.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 13/07 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο θάνατος

Εάν έχετε προσκολληθεί σε κάτι που πλέον δεν σας οφελεί, αυτή είναι η τέλεια μέρα για να αποχαιρετήσετε το παλιό, και να καλωσορίσετε το νέο. Ίσως είναι επώδυνο να σκέφτεστε τις αλλαγές προτού γίνουν, αλλά είναι απαραίτητες. Η πρόκληση σας είναι να επιτρέψετε στα καινούρια πράγματα να μπούν στη ζωή σας χωρίς φόβο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο αυτοκράτορας

Αν επιθυμείτε διακαώς να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή σας η σημερινή εμφάνιση του αυτοκράτορα υποδηλώνει ότι είστε περισσότερο από ικανοί να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις σας για να προωθήσετε τους στόχους σας. Ίσως σας αγχώνει ο τρόπος με τον οποίο θα το χειριστείτε, γι’ αυτό ζητήστε βοήθεια από κάποιον πιο έμπειρο.

taro-zodia-098

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

5 των ράβδων

Ίσως κάποιος από το περιβάλλον σας να σας επιτίθεται τώρα, όμως μην πέφτετε σε αυτή την παγίδα. Το ότι σας προσκαλούν σε μια διαμάχη δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το αποδεχτείτε. Μην αποσπάστε από ανούσιες και ψυχοφθόρες συναναστροφές και θα βγείτε πραγματικά κερδισμένοι.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Αν τώρα διψάτε για πνευματική γνώση, σας έχουμε καλά νέα. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσετε τη σοφία που κρύβουν οι βαθύτερες πηγές. Διαβάστε ένα βιβλίο, γραφτείτε σε ένα μάθημα γιόγκα ή κάντε διαλογισμό. Ανοίξτε το μυαλό σας στα μυστικά που πρόκειται να σας αποκαλύφθούν.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 13-16/07 – Τα θαύματα της αγάπης

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

6 των ράβδων

Η σκληρή δουλειά και οι κόποι σας επιτέλους αποδίδουν, και έχετε μπεί πλεόν στο μοναπάτι της επιτυχίας. Μήπως όμως κάποιος προσπαθεί να μπεί εμπόδιο; Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

4 των πεντάκτινων

Προσπαθείστε να μην κλείνεστε στον εαυτό σας για να διαφυλάξετε τα όσα έχετε. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να μάθετε να αφήνεστε. Σε περίπτωση που αισθάνεστε έλλειψη σταθερότητας στα οικονομικά σας ήρθε η στιγμή να διεκδικήσετε αυτά που σας αντιστοιχούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot