Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 06/02 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 06/02 Πέμπτη

Ταρώ Κριός
Το δέκα των ράβδων

«Τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά» είναι το μήνυμα για σας σήμερα. Τα καλά νέα είναι ότι ένα έργο για το οποίο έχετε προσπαθήσει πολύ, είναι έτοιμο για να το μοιραστείτε με τον κόσμο.

Τα κακά νέα είναι ότι νιώθετε ότι η δουλειά που μένει να κάνετε είναι ακόμα μεγάλη. Σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού, όταν είστε τόσο κουρασμένοι, είναι εύκολο να τα παρατήσετε και να φύγετε. Ωστόσο, αυτό δεν είναι λύση. Στρωθείτε στη δουλειά και κάντε το. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Το πέντε των ράβδων

Ποιος σας επιτίθεται; Είναι δικό του λάθος, σωστά; Ή μήπως φταίτε κι εσείς, βάζοντας λάδι στη φωτιά; Ίσως υπάρχει κάτι που έχετε επιλέξει να αγνοήσετε. Το μάθημά σας για σήμερα: Μόνο και μόνο επειδή σας προκαλούν, δεν σημαίνει ότι πρέπει να δεχτείτε. Αν αρνηθείτε να αποσπαστείτε από μικροπρεπείς ανησυχίες, σας περιμένει ένα μεγαλύτερο μάθημα. Επιλέξτε να μην εμπλακείτε σε δράματα.

Ταρώ Δίδυμοι
Ο Ιππότης των Πεντάκτινων

Ποιον τον περιμένει λίγη σκληρή δουλειά σήμερα; Εσάς! Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά: Μην εκπλαγείτε αν βρείτε χρυσές ευκαιρίες ή τρόπους να κάνετε κάτι να βγει όπως θέλατε. Για να εκμεταλλευτείτε αυτό που σας δίνει η μοίρα, μπορεί να χρειαστεί να λερώσετε τα χέρια σας με τον καλό τρόπο. Σηκώστε τα μανίκια σας και στρωθείτε στη δουλειά. Έχετε πολλά να κερδίσετε!

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο Αφροδιτη στον Κριο τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ταρω Καρκίνος
Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Ο βασιλιάς των πεντάκτινων αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις της ευημερίας: Ακίνητα, χρήματα, ακόμα και τη ζεστασιά των οικογενειακών δεσμών. Μας υπενθυμίζει ότι το σύμπαν είναι ένα μέρος γεμάτο αφθονία – δεν θα παλεύουμε για πάντα με την έλλειψη. Δεν μπορείτε να έχετε όσα θα θέλατε; Ψάξτε συμβουλές από κάποιον που έχει δύναμη στον τομέα του. Υπάρχει άλλος τρόπος να ζήσετε σε αυτό τον υλικό κόσμο;

Ταρώ Λέων
Το εφτά των πεντάκτινων

Η αναμονή είναι το χειρότερο κομμάτι. Και αυτή τη στιγμή βρίσκεστε σε αυτή τη φάση σε ένα έργο. Η αναμονή είναι η λιγότερο απολαυστική φάση από τον κύκλο της δημιουργίας, απαιτεί τυφλή πίστη ότι όλα θα πάνε καλά. Η εμφάνιση του εφτά των πεντάκτινων δείχνει ότι δεν θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή για πολύ ακόμα. Στο μεταξύ, βρείτε έναν τρόπο να φροντίσετε τον εαυτό σας. Ξαναγεμίστε το πηγάδι. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Η μαμά Γη σας καλεί. Σας ζητά να βρείτε τρόπους που θα φέρουν αρμονία στο σπίτι σας. Είτε η απάντηση περιλαμβάνει την καλλιέργεια της οικογένειάς σας, την ανανέωση της κρεβατοκάμαρας σας, τη φύτεψη του κήπου σας ή μια βουτιά πολυτελείας στην μπανιέρα σας, είναι ώρα να το κάνετε. Η πρόκληση σήμερα: Βρείτε τρόπους να αυξήσετε την ηρεμία σας.

zodia-zwdia-88-1

Ταρώ Ζυγός
Το πέντε των πεντάκτινων

Πόσο πλούσιοι είστε πραγματικά; Αυτή είναι η πρόκληση που τίθεται από το πέντε των πεντάκτινων. Στην επιφάνεια μπορεί να νιώθετε ενοχλημένοι από την έλλειψη χρημάτων αυτή τη στιγμή: Δεν έχετε αρκετούς πόρους, δεχτήκατε μια απογοητευτική επαγγελματική ευκαιρία. Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει πραγματικά στο λογαριασμό σας, μπορεί να αντικατοπτρίζει κάτι εντελώς διαφορετικό. Η πρόκληση σήμερα: Δείτε τι είναι αυτό που σας τροφοδοτεί πραγματικά. Ένας σωρός χρυσού σημαίνει λίγα πράγματα, όταν είμαστε φτωχοί συναισθηματικά.

Ταρώ Σκορπιός
Ο τροχός της τύχης

Μερικές φορές καθόμαστε στη θέση του οδηγού. Άλλες όχι. Σήμερα, ο τροχός της τύχης λέει ότι οι δυνάμεις της Τύχης οδηγούν το αμάξι σας και όχι εσείς. Αυτή η απώλεια ελέγχου μπορεί να οδηγήσει σε αισθήματα φόβου και άγχους. Η πρόκληση: Εμπιστευτείτε την απόλυτη γενναιοδωρία του σύμπαντος. Μακροπρόθεσμα όλα είναι γραφτό να γίνουν, ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή μοιάζουν ασταθή. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Ο Τρελός

Αν σκεφτόσασταν να κάνετε κάτι τρελό, μπορεί να μην είναι και τόσο τρελό σήμερα. Τούτου λεχθέντος, μην πηδήξετε από βράχο χωρίς αλεξίπτωτο. Φτιάξτε τη βαλίτσα με όσα θα χρειαστείτε για ένα ταξίδι στο νέο. Διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε να πέφτετε στο κενό.

Ταρώ Αιγόκερως
Η Αρχιέρεια

Διψάτε για πνευματική γνώση; Καλά νέα! Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να βρείτε σοφία από βαθιές πηγές. Κάντε ένα μάθημα, διαβάστε ένα βιβλίο, βρείτε έναν δάσκαλο. Ώρα να αποτραβηχτείτε και να ψάξετε βαθιά.

zwdia-66

Ταρω Υδροχόος
Το εννιά των κυπέλλων

Τι θα θέλατε περισσότερο; Αγάπη; Ευημερία; Συναισθηματική ικανοποίηση; Ό,τι κι είναι, η σημερινή ημέρα θα σας το χαρίσει με αρμονικό τρόπο. Απλώς φροντίστε να απολαύσετε την ικανοποίηση. Νιώστε ευγνωμοσύνη και μοιραστείτε.

Ταρώ Ιχθύες
Το οχτώ των ράβδων

Αν η ζωή ήταν κάπως αργή τελευταία, όλα θα αλλάξουν αμέσως. Σημαντικές επικοινωνίες έρχονται σαν κεραυνοί απ’ το πουθενά: Απρόσμενα τηλεφωνήματα, γράμματα και e-mail. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την αβεβαιότητα που νιώθετε. Εναλλακτικά, αν το τηλέφωνό σας δεν χτυπάει όσο θα θέλατε, ίσως είναι ώρα να κουνήσετε τα δάχτυλά σας. Περάστε από τον παράδρομο στην γρήγορη λωρίδα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76