Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 – Αυτή είναι η στιγμή να ενδώσετε

zwdia-ermis-karkinos

Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018

Ως Χειμερινό Ηλιοστάσιο ορίζεται το φαινόμενο που η νύχτα έχει τη μεγαλύτερη διάρκειά της μέσα σε όλη τη χρονιά. Όπως είναι γνωστό, η ημερομηνία του δεν είναι σταθερή κάθε χρόνο.

Στις 21 Δεκεμβρίου θα έχουμε το Χειμερινό Ηλιοστάσιο για το 2018. Θεωρείται μια φάση «χάσματος»: Ο Ήλιος συλλέγει όλη τη δύναμή του, προκειμένου να αρχίσει να κάνει τη μέρα μεγαλύτερη.

Οι άνθρωποι από την άλλη, δράττουν την ευκαιρία να αναπτερωθούν: Συλλέγουν αυτή τη φιλτραρισμένη αίσθηση, που σταλάζει από τον ουρανό και δείχνει προς την άνοιξη!

zodia-taro-45

Αυτή είναι μια περίοδος που η νύχτα είναι πιο μεγάλη, το περιβάλλον μπορεί να φορέσει τα λευκά του και ο άνεμος είναι ψυχρός. Είναι η περίοδος που η γη πεθαίνει, για να συντελέσει μια μυστηριώδη μεταμόρφωση που θα την οδηγήσει στην εαρινή αναγέννηση!

Το Χειμερινό Ηλιοστάσιο συνοδεύεται από κάποιες πνευματιστικές επιρροές, αν είστε γεννημένοι γύρω από την ημερομηνία του. Λέγεται ότι έχετε χάρισμα στα οικονομικά, είστε οξυδερκείς στον επιχειρηματικό τομέα και θα έχετε μια μακρά πορεία. Φυσικά είναι και μια βαθιά θρησκευόμενη φάση, αφού προσεγγίζει τη γέννηση του Χριστού!

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 τις αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018

Όλοι νιώθουν σαν να αναγεννιούνται αυτή την περίοδο, ασχέτως της γενέθλιας μέρας τους. Αν και η αστρολογία βρίθει από καινούργια ξεκινήματα, πολλοί διστάζουν να βιώσουν πλήρως αυτό το συναίσθημα κατά το Χειμερινό Ηλιοστάσιο. Ωστόσο, ισχύει ότι είναι μια φάση ανανέωσης και διαφώτισης. Συντελείται στον Αιγόκερω, που είναι το ζώδιο του μπαρμπουνιού και έχει την ουρά των Ιχθύων. Πρόκειται για το πιο ευαίσθητο, πνευματικό και ρευστό ζώδιο, άρα συνάδει με τα βαθιά συναισθήματα!

Με όλα αυτά τα δεδομένα, είναι παραδοσιακά δεδομένο να υποδεχόμαστε τώρα τη Νέα Χρονιά και να κάνουμε σχέδια γι’ αυτήν. Ακόμα κι αν κάποιοι χλευάζουν αυτή την παράδοση, όλοι υποσυνείδητα έχουν την τάση να κάνουν έναν απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε. Γίνεται μια καταγραφή για τα λάθη και τις επιτυχίες, προκειμένου να στηθεί το πλάνο για το επόμενο βήμα!

chartomantia-098

Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018

Αν είστε από τους ανθρώπους που απολαμβάνουν να κάνουν σχέδια και προγραμματισμό, αυτή μπορεί να είναι και η αγαπημένη σας εποχή του χρόνου. Αν όχι, ενδέχεται να γελάτε με αυτή την πρακτική όλων των άλλων… Άρα η χαρά δεν θα λείψει σε κανέναν!

Όπως λειτουργεί η φύση τον χειμώνα, έτσι και οι άνθρωποι μετέχουν τώρα σε μια μυστικιστική διεργασία: Δημιουργούν μαγικά την ατομική τους πραγματικότητα. Εξάλλου, αυτή είναι η βαθύτερη έννοια της λίστας που ετοιμάζετε για τον Άη Βασίλη…

Σε μια πιο ενήλικη εκδοχή, κάνετε τη λίστα των υποσχέσεών σας για τη Νέα Χρονιά. Τι θέλετε να έλξετε στη ζωή σας, ποια είναι αυτά που εύχεστε; Αυτή είναι η στιγμή να ενδώσετε, να πιστέψετε στη μαγεία της νύχτας με το περισσότερο σκοτάδι – και να κάνετε μια ευχή!

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 τις αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot